hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Test yaptım silik çıktı 3 4 ay önce yine silik çıkmıştı şimdi yine öyle olabilir diye korkuyorum

cnm ama sen doktora gittiginde catlamamisti. sonra catladiysa gec dollendigindendir. ne kadar silik ki? cnm yaaa Rabbim ins yuzunu guldursun. cizgiye sonra baktin mi?

İnşallah canım Allah razı olsun ins hep birlikte müjde veririz kizlara

yettim kizlarrrrrr.......bartekim canim benim.insallah her guzel olur........cok mutlu oldum....

kiki bende iciri kuru yedim.gunde 3 maks.4,sen patlaticaksin bu ay insallah.ikiz yada ucuzzz

Son düzenleme:
cnm ama sen doktora gittiginde catlamamisti. sonra catladiysa gec dollendigindendir. ne kadar silik ki? cnm yaaa Rabbim ins yuzunu guldursun. cizgiye sonra baktin mi?

Evet canım çatlamamıştı ama catlaysbilirde catlamayabilirde demişti çalışın demişti bakalım hayırlısı ins

yettim kizlarrrrrr.......bartekim canim benim.insallah her guzel olur........cok mutlu oldum....

kiki bende iciri kuru yedim.gunde 3 maks.4,sen patlaticaksin bu ay insallah.ikiz yada ucuzzz

hiiiii cok mu sisiriyo bu sey yumoslarii gercektenmi yok be okadar degildir:26:

Sagol canım duanızı eksik etmeyin daha belli bisey yoktur

bartekim peki sana sormayi unutmustum ,,bana 3 gun geciktim dedin msn de,,peki sende gecikme oluyormuydu normalde:26:

Canım normalde de geçiyor ama duphaston luteina kullanıyordum gecikiyordu ama Dr a gittim çatlamamış deyince içmedim ilacı bu ay 33 34 gün olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…