Günaydın kızlar bende yine ağrı var anlamadım gitti
Bilmem canım hiç böyle olmamıştım ağrı çekmemiştim.Yok ben ümitlenmiyorum bu ay biraz zor gibi. Hayırlısı diyelim...
Amin canım evet stres iyi gelmiyor ama hayat şartları yüzünden oluyor ister istemez.Şimdi eylül 3 de çekip gideceğim ve artık ne zaman geri dönerim Allah bilir. Hayırlısı diyelim ne diyelim.
Canım kan testine baktırsana onda kesin çıkmaz mı?
saglık ocagına gıdem dedıydım ama gtmez olaydımm yarına kaldımama hala umudum yok
ben geldimmmmmm kan tahlılı yaptırdım ama malesef sonuc yarın cıkcakmıs cok sınırlendım ya!!!evde yapılan testlerden aldım bır adet ama oda tek cızgı
canim tek cizgii baska bisey yok
gecikmen oluyomuyduuu
aynenn ya bende cızmeyı dusunmedım degıl:)acaba acıle gıdıp yaptırsam mı yoksa yarına kadar beklesem mı emın olamadım:44::44:hayırlısıyla inşallah acilden yaptırsaydın en fazla birsaatte veriyolar ama oda yaparlarsa herzaman yapmıyolar evdeki testler zaten ben hiç çift çizgi görmedimki sinir oluyorum bazen şunu kalemle çizim diyommm
İnşallah canım tayinim urfa da canım bakalım artık hayırlısı. Mesaja cevap verdiğin için ayrıca teşekkürler...canım herşeyin hayırlısı saglıcakla git görevine inşallah tez zamanda kavuşursunuz eşine güzel bebeişlerin olur tahinin nerde?
şükrettim şimdi bizimkiler öğleden sonraya çıkartıyo millet bi saate nasıl alıyo yaaa :26: özel galibaaa..........
3 gun beklenırmı yaaaaaaa o ne oyleburda özel 3gün sonra veriyo devlet has. acilden 1saatte veriyo
İnşallah canım tayinim urfa da canım bakalım artık hayırlısı. Mesaja cevap verdiğin için ayrıca teşekkürler...
aynenn ya bende cızmeyı dusunmedım degıl:)acaba acıle gıdıp yaptırsam mı yoksa yarına kadar beklesem mı emın olamadım:44::44:
biliyorum canım dediğin yerleri ama hiç çocuk için gitmek aklıma gelmedi ziyarete gitmişliğim var ama o amaçla gitmedim. Evet urfa'da hava çok sıcak. Ben haftaya çarşamba gideceğim nasıl dayanacağım onu düşünüyorum oruçlu oruçlu.Siverek urfaya göre daha serindir.Hatta urfanın en serin ilçesi diyebilirim siverek.ben 1ay öce urfaya girmiştim eşimin teyzesi var orda siverekte urfa çok güzell ama şuan feci sıcak benoraya türbe siyareti için balıklı gölü ziyaret gittim bebişim olmuyo diye eger inanırsan bol bol git git ziyaretler dua et bezeninde çocukları olmamış oda ordaki ziyarete gitmiş sonra bir çocugu olmuş bidaha olmamış bidaha olmuş kitmek istersen şeh mesut turbesi var oraya git zaten dolmuşlar biliyolar
aynenn ya bende cızmeyı dusunmedım degıl:)acaba acıle gıdıp yaptırsam mı yoksa yarına kadar beklesem mı emın olamadım:44::44:
evet ya beklıyım gelır falan tekrar deldırmeyım elımı kolumu damar blamıyolar zaten cok acıyobekle de gecikmen netleşsin bence ...
inşallah cnm bnm inşallah hepimizsen bilirsin ama herzaman yapmıyolar benim dr kagıt yazmıştı ondan yaptılar ama polikanikten doktora bir haftadan fazla günüm geçti dersen o yaptırabilir bence oda öyleden sonra alırsın sonuçları ama ginede bekle yaptın yarın alırsın inşsllahBölesindir
biliyorum canım dediğin yerleri ama hiç çocuk için gitmek aklıma gelmedi ziyarete gitmişliğim var ama o amaçla gitmedim. Evet urfa'da hava çok sıcak. Ben haftaya çarşamba gideceğim nasıl dayanacağım onu düşünüyorum oruçlu oruçlu.Siverek urfaya göre daha serindir.Hatta urfanın en serin ilçesi diyebilirim siverek.
Çoğu türbeleri gezdim canım haftasonları çıkarız genelde zaten oraya gidince insan gerçekten hafifliyor. Birde mardin yolu üzerinde sabır tepesi var oraya gitmiştim geldikten sonra insan kuş gibi oluyor. Bakalım eylülde inşallah ziyarete giderim tekrar ya da çok sıcak olmazsa çarşamba günü. Hayırlısı artık başka birşey diyemiyorum zamanı gelince olur herhalde.evet siverek daha serindi urfaya göre bende hiç düşünmemiştim teyzemiz çok ısrar etti onun çocuklarıda orda şeh mesuttun ziyareti sonrası olmuş bende gittim gidersen dua ederken dikkat et eyer gidersen 2 rekat allah rızası için namazkıl sonra allahım senin katında degerli bir zatsa onun yüzü suyu hürmetine bana hayırlı vsss duat birde hz. eyüb peygamberin mekanı onun su içipte sifa buldu çeşmeler var ondan iç ginede niyetet balıklar yem atar kene niyet et nede olsa beygamberler sahabeler evliyalar var ben hep duaa ediyodum orada tabi yapmak istersen ben aydında okadar yol onnar için gittim gelir gelmez hasta olmuştum daha olmadım 5günüm var bakalım
Günaydın kızlar bende yine ağrı var anlamadım gitti
Bilmem canım hiç böyle olmamıştım ağrı çekmemiştim.Yok ben ümitlenmiyorum bu ay biraz zor gibi. Hayırlısı diyelim...
Amin canım evet stres iyi gelmiyor ama hayat şartları yüzünden oluyor ister istemez.Şimdi eylül 3 de çekip gideceğim ve artık ne zaman geri dönerim Allah bilir. Hayırlısı diyelim ne diyelim.
Canım kan testine baktırsana onda kesin çıkmaz mı?
Yok canım ayın 15'ini bekleyeyim ben. Dün iftardan sonra eşimi aradım al diye ama o da normal gebelik testini almış oonu da yapmadım zaten elim gitmiyor karnım şişti anlamadım gitti davul gibiyim.canım psikolojik olabilir bak belirtiler. geçen ay bendede kasıklarda batma olmuştu. sanırım hamileyim dedim. değilmişim. ama sendeki anladığım kadarıyla psikolojik değil. sen kendini ferah tut. stres yapma. bi erken gebelik testi al istersen ilişkiden 7 gün sonra sonuç veriyor inşaallah.
Yok canım ayın 15'ini bekleyeyim ben. Dün iftardan sonra eşimi aradım al diye ama o da normal gebelik testini almış oonu da yapmadım zaten elim gitmiyor karnım şişti anlamadım gitti davul gibiyim.
İnşallah canım bu mübarek günlerin hatrı için mevlam isteyen herkese verir inşallah bana da...bence hamile olabilirsin benim görüşüm bu ama yine de çok ümütlenme serapcım. eğer hamile çıkarsan ne güzel sürpriz olur:) inşaallah hamilesindir de hayırlı haberlerini alırız bu ay. dua et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?