- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
good cnm good elh.sen nassin?
yukleyemedımm...facen varsa ordan gırıp baksana:44:
SWETT---REYYAN--BEYTOCAN
how are you ?? KIZLAR
kiz hemen ne zamn bitio masallah. bnmki bi hafta surervery good very goodbende yuvarlaniyom iste
kirmizi kartin bitmesine son iki gun ,,antreman yapiyorum
yokfacemi yukledin sen simdi .
kiz bide yazmayi unuttum ,,insan kilodan utanirmi hic ,,ala ala dovmiyim yine senikendisiylen barisik olan insanlari severim ben ,, duymiyim bidaha
hamdolsun canım sen nasılsın
bide
fine thanks how are you :)doğru oldumu oldumu :26:
hamdolsun canım sen nasılsın
bide
fine thanks how are you :)doğru oldumu oldumu :26:
kiz hemen ne zamn bitio masallah. bnmki bi hafta surer
bende 1 seneyi gecti canim ,,hayirlisi canim ne diyelim ,,
ilac klomen galiba bende sadece 2 ay kullandim bu ay icmedim ,,bende adet gecikme yapiyodu 3 gun felan ve her geciktiginde heyecan basiyodu ,,yok bana gore degil ,doktorum yine yazmak istedi ama ben istemedim
hadi inşallah2 ay klomen kullandım canım hiç yumurtam olmadı doktorumdanda memnun değildim değiştim yeni doktorda serophene verdi 2 aydr onu kullandım benm şükür adetimde bi problem yok günü gününe olurum ama çatlatma iğnesinden 14 gün sonra oluyorum işte. ve bugün 14. günüm olmadım
senelerce fine thanks and you? dedirttiler bize ama adamlar hic de ole bisey demiolar
ANAANA ANA KIZLAR asagida PERIM i var banami oyle geliyooo
pissssshavali hamisss hoduk senii dingil
sen fasulyeye dua et yoksam daha cok sayardim
soyle cabuk nasil bebisimiz iyimidir ,,iyi bakiyormusun he??????????
hadi ins olmazsin2 ay klomen kullandım canım hiç yumurtam olmadı doktorumdanda memnun değildim değiştim yeni doktorda serophene verdi 2 aydr onu kullandım benm şükür adetimde bi problem yok günü gününe olurum ama çatlatma iğnesinden 14 gün sonra oluyorum işte. ve bugün 14. günüm olmadım
senelerce fine thanks and you? dedirttiler bize ama adamlar hic de ole bisey demiolar
ya utanmam aslında ama yazmak korkunçç....bnm boym1.78 falan bıde kemıklerım falanda agır cekıo dogal olarak gorundugumden 20 kılo agır cekıom tabı soyleyememm
2 ay klomen kullandım canım hiç yumurtam olmadı doktorumdanda memnun değildim değiştim yeni doktorda serophene verdi 2 aydr onu kullandım benm şükür adetimde bi problem yok günü gününe olurum ama çatlatma iğnesinden 14 gün sonra oluyorum işte. ve bugün 14. günüm olmadım
ne diyolar kiz anlatsanahani mother F*** you diolar aksion filmlerinde ,,,kizinca gercekten oyle diyolarmi ???????
hadi ins olmazsintest yaptin mi?
ne furuyon beeealla alllaaa....
fantastik hatunnnkikkii
bebiş iyi ....kikiii sen nasılsınnn...
amin inşallah canım erken olduğunu bile bile dayanamayıp yaptım negatif :) ama daha 14.gün kanda bile yumurtlamadan 12 - 13.ü günden itibaren belli oluyo beklicem pazartesi salıya kadar eşim eczanede çalışıyo erken sonuç veren idrar testi varmış ama 90 tl gerek duymadım almaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?