hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

selamünaleyküm hayırlı geceler nasılsınız hatunlar

Eklentiler

• $429481_10150521011850881_326172945880_9140731_1115622168_n.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 23
  • $418404_362510550445185_198540026842239_1302339_157200258_n.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:
ANA ANA ANA KIZLAR asagida PERIM i var banami oyle geliyooo

pisssss havali hamisss hoduk senii dingil

sen fasulyeye dua et yoksam daha cok sayardim

soyle cabuk nasil bebisimiz iyimidir ,,iyi bakiyormusun he ??????????

yok facemi yukledin sen simdi .

kiz bide yazmayi unuttum ,,insan kilodan utanirmi hic ,,ala ala dovmiyim yine seni kendisiylen barisik olan insanlari severim ben ,, duymiyim bidaha

ya utanmam aslında ama yazmak korkunçç....bnm boym1.78 falan bıde kemıklerım falanda agır cekıo dogal olarak gorundugumden 20 kılo agır cekıom tabı soyleyememm

Son düzenleme:

2 ay klomen kullandım canım hiç yumurtam olmadı doktorumdanda memnun değildim değiştim yeni doktorda serophene verdi 2 aydr onu kullandım benm şükür adetimde bi problem yok günü gününe olurum ama çatlatma iğnesinden 14 gün sonra oluyorum işte. ve bugün 14. günüm olmadım

hadi inşallah

ANA ANA ANA KIZLAR asagida PERIM i var banami oyle geliyooo

pisssss havali hamisss hoduk senii dingil

sen fasulyeye dua et yoksam daha cok sayardim

soyle cabuk nasil bebisimiz iyimidir ,,iyi bakiyormusun he ??????????

ne furuyon beee alla alllaaa....

fantastik hatunnn kikkii

bebiş iyi .... kikiii sen nasılsınnn...

hadi ins olmazsin test yaptin mi?

ya utanmam aslında ama yazmak korkunçç....bnm boym1.78 falan bıde kemıklerım falanda agır cekıo dogal olarak gorundugumden 20 kılo agır cekıom tabı soyleyememm

tamam canim seni zorlamiyim ,,sen bilirsin ,,,ama takma kafana derim ,,acik yediklerine dikat et bebis dusunuyosan ,

hmm:26:adet lerin duzenli ama neden acaba :26:

ne diyolar kiz anlatsana hani mother F*** you diolar aksion filmlerinde ,,,kizinca gercekten oyle diyolarmi ???????

biraz daha usturuplusunu diolar. shitilk geldigimde sok olmustum. bunlar grammer bilmio diye okullda surekli kurallari ogretip duruolar yaww ama adamlar kullanmioki. yzarken bile koskoca ogretmen yazim hatasi yapio nasil yazildini bilmio kelimenin

hadi ins olmazsin test yaptin mi?

amin inşallah canım erken olduğunu bile bile dayanamayıp yaptım negatif :) ama daha 14.gün kanda bile yumurtlamadan 12 - 13.ü günden itibaren belli oluyo beklicem pazartesi salıya kadar eşim eczanede çalışıyo erken sonuç veren idrar testi varmış ama 90 tl gerek duymadım almaya

ne furuyon beee alla alllaaa....

fantastik hatunnn kikkii

bebiş iyi .... kikiii sen nasılsınnn...

fururum elbet bizi terk ettin Kki ki

kiz gittinmi bidaha kontrole hic ,,kalb astisini felan duydunmu ?? nasilmis ,,neyapiyomus,,ne yiyomus ,,baktinmizmi??

Son düzenleme:

90 mi? o ne ole

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…