hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

himmm tamam canimm...yarin misafirim var iftara...bende alirdim yoksam tumet alsin o zaman kadir gecesi de hepimiz icin ayri dua ederiz...

canimm benim annemde de vardi ilacla tedavi oluyor o ilaclarini duzenli kullan biraz da perhiz yaparsan belirli bir sure gecer insallhhh....

aslında haklısın ben pek perhize falanda dikkat etmiyorum ilaçlar rahatlatıo die ama bazen sıkıntı yaratıo böle... ya bide bizim ailenin genel sorunu bu mide... teyzemle dayım ülserinden ameliyat oldu daha 18 yaşındaki kuzenim gün almış ameliyat için mide fıtığı ve reflü war ondada...

biz de çürük çıkmışız be

nereye gidiyon kizz findik toplamaya...bizimde var findik offff toplamak cok zor allah kolaylik versin...
canim zaten hergun mubarek gunlerdeyiz bu seferki de cuma olmasin kadir gecesi yapsan duayii olmaz mi?

slm kızlar 200tne duaa okudu arkadaşım benim yerime yarın gine okuruz bencede kadir gecesi teslim edin

bat yarın kızlar hiçbi adet belirtisi yok :)))) ödüm patlıyo kırmızıyı görecem die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…