ederim tatlım da sana özelden mesaj atan oluyomu kuduğunu bildirmek için...
niyet ederken bi süre söylememiştim ama köyden nezaman gelceğim belli değil belli olmaz 2 gün sonra dönerim belki bayrama kadar kalabiilirim kesin bişey olmadğı icin ortada kaldım önceki duamızda yetiştirebilmiştik aynısı olur diye başladıydım duaya şimdi tu met ben takip ederim diyor bakalım
canimm benim annemde de vardi ilacla tedavi oluyor o ilaclarini duzenli kullan biraz da perhiz yaparsan belirli bir sure gecer insallhhh....
ederim tatlım da sana özelden mesaj atan oluyomu kuduğunu bildirmek için...
ayyy inşallah tatlım inşallah... cinsiyetleride farklı olursa beşik kertmeside mi yapsak ne
burdan 4 5 kez yazarız duayı senin takip edeceğini böylece okuyanlar sana yazar.zaten yarın akşam gidicem ben gün icinde yazarım sürekli
tamam o zaman yarın son durumu yazarsın buraya bende kaldığın yerden dewam ederim
tamam canım şimidi ben cıkyourum cok yorugnum yarın yazarım sana tam olarak cok coksağoll
nereye gidiyon kizz findik toplamaya...bizimde var findik offff toplamak cok zor allah kolaylik versin...
canim zaten hergun mubarek gunlerdeyiz bu seferki de cuma olmasin kadir gecesi yapsan duayii olmaz mi?
slm dün hamile adayların hangisi hamile? bilen varmı inşallah ikiside
oooo kalbimin battaşı hoşgeldinnn
tatlm bartekin pis kırmızılar gelmıs yanlıs anlamadıysambende hala tık yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?