hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

biraz daha usturuplusunu diolar. shitilk geldigimde sok olmustum. bunlar grammer bilmio diye okullda surekli kurallari ogretip duruolar yaww ama adamlar kullanmioki. yzarken bile koskoca ogretmen yazim hatasi yapio nasil yazildini bilmio kelimenin

hmmm enteresant ,,sende diyormusun her begenmedigine shitt diye kikiki

bende dun dedim wc deyken kirmizi gorunce ohhhh SHITTT diye ,,o aklima geldi

kızlaaarrrr cok heycanlıyımm uyuyamıyommm eger bu gecede uyumazsam 3 gun olcak uyumadıgımmben nasıl yaşıyom bee

fururum elbet bizi terk ettin Kki ki

kiz gittinmi bidaha kontrole hic ,,kalb astisini felan duydunmu ?? nasilmis ,,neyapiyomus,,ne yiyomus ,,baktinmizmi??

terkedermiyim bee hele senin fantezilerini.. bırakamam kikiki .... delü hatun seniii

geçtiğimiz cumartesi gittik yine kalp atışını duyduk bidaha..
2 hafta sonra gel dedi.. bi daha bakıp bazı testler isteyecek o zman ... 11-14 hafta testi ,ense kalınlı felan 3lü tarama.. vs..... o zaman önemli işte kikicimm... şimdilik
2 hafta beklicemmm

saol canim iyiyim bende benimkisi olduguna gore seninkide olmustur bendede cok yok ingilizce
bende hiç yok canım onu sorcaksan
biraz daha usturuplusunu diolar. shitilk geldigimde sok olmustum. bunlar grammer bilmio diye okullda surekli kurallari ogretip duruolar yaww ama adamlar kullanmioki. yzarken bile koskoca ogretmen yazim hatasi yapio nasil yazildini bilmio kelimenin

kızlaaarrrr cok heycanlıyımm uyuyamıyommm eger bu gecede uyumazsam 3 gun olcak uyumadıgımmben nasıl yaşıyom bee

uyumadığın içinmi heyecanlısın,heyecanlı olduğun için mi uyuyamıyosun

niye uyuyamıyosun yanii:44:

ayyyy masallah masallah ne guzel ya darisi bizlerin basina ,,aminn

peki cinsiyeti nezman aciklicaklar ,tr de erken soyluyolar galiba

:104: piss sweewttt

senin fasülye nasıl... iyimisinnnn
cumartesi doktor aha fasülyen burda dedi demeki onlarda böle şeyler diyo kikiki:)))

sen de cvp yaz kizim Allah Allah
bzde partesi gorduk geldik. 2.5 cm olmusuz ins. tarama testimizde 28inde ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…