- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
biraz daha usturuplusunu diolar. shitilk geldigimde sok olmustum. bunlar grammer bilmio diye okullda surekli kurallari ogretip duruolar yaww ama adamlar kullanmioki. yzarken bile koskoca ogretmen yazim hatasi yapio nasil yazildini bilmio kelimenin
kızlaaarrrr cok heycanlıyımm uyuyamıyommm eger bu gecede uyumazsam 3 gun olcak uyumadıgımmben nasıl yaşıyom bee
bu perim de cvp verecek de bz gorecez
fururum elbet bizi terk ettinKki ki
kiz gittinmi bidaha kontrole hic ,,kalb astisini felan duydunmu ?? nasilmis ,,neyapiyomus,,ne yiyomus ,,baktinmizmi??
işim enteresanı uykumda gelmiyoayy bn dayanamam uykusuzluga hemen kayarim
bende hiç yok canım onu sorcaksansaol canim iyiyim bendebenimkisi olduguna gore seninkide olmustur bendede cok yok ingilizce
biraz daha usturuplusunu diolar. shitilk geldigimde sok olmustum. bunlar grammer bilmio diye okullda surekli kurallari ogretip duruolar yaww ama adamlar kullanmioki. yzarken bile koskoca ogretmen yazim hatasi yapio nasil yazildini bilmio kelimenin
kızlaaarrrr cok heycanlıyımm uyuyamıyommm eger bu gecede uyumazsam 3 gun olcak uyumadıgımmben nasıl yaşıyom bee
bu perim de cvp verecek de bz gorecez
sana dedim bu kiz cok havalandi diye ,,bosver bizde yuz vermiyelim pehhhh
bi ses mi geldi:44::44::44::44:ne hızlısınız bea yetişemiyommm kikik
aaaa haspama bak sensin havalııı... yüz vermede yırtıyım seniii h
ele bi verme bulaşmayan.... kikikii
terkedermiyim bee hele senin fantezilerini.. bırakamam kikiki .... delü hatun seniii
geçtiğimiz cumartesi gittik yine kalp atışını duyduk bidaha..
2 hafta sonra gel dedi.. bi daha bakıp bazı testler isteyecek o zman ... 11-14 hafta testi ,ense kalınlı felan 3lü tarama.. vs..... o zaman önemli işte kikicimm... şimdilik
2 hafta beklicemmm
heycanlı oldugum ıcın uyuyamıyom kızz uyumadıgı ıcın heycanlanırmı ınsannbende hiç yok canım onu sorcaksan
uyumadığın içinmi heyecanlısın,heyecanlı olduğun için mi uyuyamıyosun
niye uyuyamıyosun yanii:44:
bi ses mi geldi:44::44::44::44:
bi ses mi geldi:44::44::44::44:
heycanlı oldugum ıcın uyuyamıyom kızz uyumadıgı ıcın heycanlanırmı ınsann
biri sinek gibi vizzzzztt dedi galibaswetim sanadami oyle geldi ,, Kikikikiki
biri sinek gibi vizzzzztt dedi galibaswetim sanadami oyle geldi ,, Kikikikiki
:104: piss sweewttt
senin fasülye nasıl... iyimisinnnn
cumartesi doktor aha fasülyen burda dedi demeki onlarda böle şeyler diyo kikiki:)))
heycanlı oldugum ıcın uyuyamıyom kızz uyumadıgı ıcın heycanlanırmı ınsann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?