hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

bir konu açılmış onu okuyordum şimdi.kız evine emanet edilen su kaplumbağasını evden göndermeye çalışıyormuş.nefes alamıyorum onunla falan diyor.lütfen böyle bir kızım olmasın.deli eder beni.:44:

amin canım amin 1senedr çalışıyoruz 4 aydr da ilaca başladım işte

bende 1 seneyi gecti canim ,,hayirlisi canim ne diyelim ,,

ilac klomen galiba bende sadece 2 ay kullandim bu ay icmedim ,,bende adet gecikme yapiyodu 3 gun felan ve her geciktiginde heyecan basiyodu ,,yok bana gore degil ,doktorum yine yazmak istedi ama ben istemedim

pek ıı deılmmbugun bırde farkettım kı 5 kılo almısım ustune bide saçlarım feci dökülüo

niye iyi degilsin kiz ??? kilo yuzundenmii amannn bosver ,,doguralimda ,,varsin 1 sene kiloyla ugrasalim oyle degilmi ,,,

benimde saclarim cok dokuluyo ,,demir ve E vitamin hapi iciyorum hergun ,,vitamin eksikliginden oluyo genelde

niye iyi degilsin kiz ??? kilo yuzundenmii amannn bosver ,,doguralimda ,,varsin 1 sene kiloyla ugrasalim oyle degilmi ,,,

benimde saclarim cok dokuluyo ,,demir ve E vitamin hapi iciyorum hergun ,,vitamin eksikliginden oluyo genelde
sen bnm suankı kılomu bılsen aklın durur ama bıde kazayla hamılelıkte cok kılo alırsam 150yle dogururum herhalde

bunu sadece gerçekten yaşayanlar anlayabiliyor. ben daha yolun başındayım tabi. ama uzun süreden beri yaşayan canım gibi sevdiğim bir yakınım var. aynı şeyleri yaşama ihtimalim var. insan paylaşınca rahatlıyor. ben de diyorum iyi ki varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…