- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
bat yarın kızlar hiçbi adet belirtisi yok :)))) ödüm patlıyo kırmızıyı görecem die
aman o TIK gelmesin ,bebis gelsinnnnn:119:
ne yaptin ,,idrar testini yine o dandik testle mi yaptin yoksam
yok kııızzz gunahıma gırme bu seferki daha dandiktiresmen 2 tlye aldım
insallah gelmez canimnezamandir calsiyorsun ??
tatlm bartekin pis kırmızılar gelmıs yanlıs anlamadıysambende hala tık yok
cok ınsan uyuzsun der ama sen ınanma sakınayyy yasemnn cok uyuzsun sen heelaf dinle biraz laf
amin canım amin 1senedr çalışıyoruz 4 aydr da ilaca başladım işte
cok ınsan uyuzsun der ama sen ınanma sakınyavrum kan tahlılı yaptırdım ıste yarın sabah alcam sonucunu ama umutlanmak ıstemıyom ıste o yuzden kendımı avutmaya calısıom sankım ya deılsemmm
yarın alcam cnm sonuclarısen kan testi yaptırmamışmıydın sonuçları almadınmı
pek ıı deılmmya tutarsaki ki ki
neysem daha daha nasilsin ???
pek ıı deılmmbugun bırde farkettım kı 5 kılo almısım ustune bide saçlarım feci dökülüo
sen bnm suankı kılomu bılsen aklın durur ama bıde kazayla hamılelıkte cok kılo alırsam 150yle dogururum herhaldeniye iyi degilsin kiz ??? kilo yuzundenmiiamannn bosver ,,doguralimda ,,varsin 1 sene kiloyla ugrasalim oyle degilmi ,,,
benimde saclarim cok dokuluyo ,,demir ve E vitamin hapi iciyorum hergun ,,vitamin eksikliginden oluyo genelde
sen bnm suankı kılomu bılsen aklın durur ama bıde kazayla hamılelıkte cok kılo alırsam 150yle dogururum herhalde
ben soylemıım dırek fotomu gonderıyım olar mıHmm seyy:44: :44: :44: kac kilosun ??:26: :26:
ben 57 diydim ,,bebek dusundugumuzden beri 4 kilo alip 61 oldum ,,
evlenmeden önce bu kadar ciddi bir sorun oluşturmuyordu tabi bizim için. neler neler denemedim ki ben soğan suları mı ovulasyon testleri mi incirler mi neler neler. ama en güzeli ne biliyormusun birbirimize destek oluyoruz konuşuyoruz paylaşıyoruz ya onu hiç bişeye değişmem. çünkü herkese anlatılabilen bir konu değil bu. kimseyle kolay kolay paylaşamıyorsun.. o yüzden İYİKİ VARSINIZ
SWETT---REYYAN--BEYTOCAN
how are you ?? KIZLAR
ben soylemıım dırek fotomu gonderıyım olar mısoylemeye utanıyom kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?