hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

ala ala swetti bana kiskirticak bak helee yemezler yemezler ,,

buda sana kapak olsun iste bizi birakip gidersin heee,, dimi sweetcigim ki kikii

acik ders olsun acik,,,suclu sendin kabul et

ne kışkırtacam beaa
ne bıraktımmm alla allla hamişiz burda giremedeik işte bi haftadır erken yatıyom ben
acık duygu sömürüsü yapım barii kikiki

ne kışkırtacam beaa
ne bıraktımmm alla allla hamişiz burda giremedeik işte bi haftadır erken yatıyom ben
acık duygu sömürüsü yapım barii kikiki

zaten sen o hamislige dua et yoksam seni herifimi gecen kivirip buzdugum gibi yapardim emeee ve lakin,,bebis var iste

kızlar 2 gün önce karnımın alt tarafına bi sancı girdi birden kitledi beni 5-10 saniye kadar sanki bişe batıştı gibi kasıldım neden olurki acaba ?? bi fikri olan var mı canlar hamile olan arkadaşlar hamilelikte böyle bi belirti var mı

böle batmalar oluyomuş ama ben yaşamadım öle bi durum..
yumurtalama zamanında oluyo bende batma...
ben sadece adet sancılarımı hissettim adet olucam gibi olmuştuu

canim benimde gecen ay oyle olmustu 1 gun ,,nefesim kesildi adeta,,ama bisi cikmadi bende ,,hamislikten once oyle olan varmi bilmiyorum

allah hepımızin gonlumuzdekını bızım ıcın hayırlı kılsın inşallahhh

aminnn canimm

:78: :78: iyi yafff
ne papara yedim sizden haaaa

temem tememm afedildin ,, neyse daha daha nasilsin ??

buda sana ders olsunki bizi bidaha birakma ,,valla bidaha et beter ederim senii demedi deme

böle batmalar oluyomuş ama ben yaşamadım öle bi durum..
yumurtalama zamanında oluyo bende batma...
ben sadece adet sancılarımı hissettim adet olucam gibi olmuştuu

gerçekten mi canım bugün adet olacakmışım gibi kısa süreli karın ağrılarım oldu ama farklı gibiydi sanki belkide pskolojik ama bilmiyorum ya belkide gerçekten farklıdır Rabbime yalvarıyorum bakalım bu mübarek ayda Allah dualarımızı kabul eder inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…