hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

kocacikim kizartma yapmaya gitti burda tr deki gibi sivri biber pek bulunmuyor. carsamba gunu ciftlige gittiler sebze toplamaya bir suru getirmis biber. kizart kizart bitmez

aminnn inşallahhh.. kabul edr canım...
inşallahh güzel haber alırızzzzzz...
rahat ol amaaa...

aminnn inşallahhh.. kabul edr canım...
inşallahh güzel haber alırızzzzzz...
rahat ol amaaa...

ah ahhh keşke olabilsem eşimde sürekli diyor rahat ol olmuyosa senin şu stresinden sabırsızlığından kafana takmandan daa olmuyo die ama işte olmuyo akışına bırakamıyorum sabırsızlık artıyo her geçen ay

.................dışlanmış hissettimm

kuzummm olurmu oyle seyy ,,bak seni tanistirayim ,,bu perim ,,kivilcim cikartarak ahamis kaldi sonrada bizleri terk eder oldu ,,bugun yakalamisken ders verdik acik,,
perii bak buda yasemnnn benim yeni battas ,,ben adet oldum ama o henuz olmamis ilk defa ,,ins hamistir ,,kan tatilinin cevani yarin cikacak

arkadaş olalımı kikiki
bunlar benide dışladııı...
sana gazoz alıyı mııı nuri abidennn kikiii

CIK Gazoz bende gaz yapiyoo

hem annem nuri lerden bisi alma dedi

az kaldi az bana da ole gelio. hele bu ay adami da yataga baglicam dedi zaten

beni bana anlatiyorsun sanki bide kocisi yumos doneminde cok kacirdigim oldu ,,psikolojik alt ust olmustu bende ,,ama takmicam artik ,yani takmamaya calisica

insallah yaa hazirlik yapiyorum ama bakalim

Kizlar Yeniyim ben.bana yardim edin akil verin tecrubreliler...pcos var bende1 yildir. Adetlerim hep gecikmeli bu ayda gecikti bugun 5 gun oldu. Bebek istiyoruz ama her ay benim icin husran....

memnun oldum yasemin ama gittin galibaa..
bu arada kiki senin haydar abla lakabını bilmiyordur kimse ben onuda yazayım kikiki

işte bende yasemnnni kötü emellerime alet edicem onu benden yapacam hamişş gazozu buu kikiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…