- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
hadi canımmmmm
yapar valla
kız kiki bağladıktan sonraa atlama bak yukardan bi yerden
yatagın öteki bacagınıda kırmayınnn kiki kokoko
kizlar bn kactim. gorusurukkkkk
beni bana anlatiyorsun sankibide kocisi yumos doneminde cok kacirdigim oldu ,,psikolojik alt ust olmustu bende ,,ama takmicam artik ,yani takmamaya calisica
valla benim öyle bi derdim hiç olmuyo çünkü bennim kociş her akşam dibimde :)))) 15 ayda toplasan adet zamanları hariç 30 gün yoktur yani görüşmediğimiz:))
ohhhh tadını çıkar o zaman kikiiiiievet gercekten oyle yapicam ,,beklemiyormuydun pehh kikiyim ben kikiiiyatagi bosverdim 1 ay sonra tasiniyorum ,,yeni yatak gelcek nasilsa
canim bende kactim sabah erken kalkicam,,bye byeekizlarrrrr mucuk
inşallah cnm ver ıceyım gazozu şişelercememnun oldum yasemin ama gittin galibaa..
bu arada kiki senin haydar abla lakabını bilmiyordur kimse ben onuda yazayım kikiki
işte bende yasemnnni kötü emellerime alet edicem onu benden yapacam hamişş gazozu buu kikiii
slm kızlar 200tne duaa okudu arkadaşım benim yerime yarın gine okuruz bencede kadir gecesi teslim edin
iyiyimmm yavrumm sen nasılsınn
kuzular esnemekten agzım yırtılcak ben yatar hastayım ztn namazı beklemeyede gerek yok kocıs beklıyo :) öpüldünüüüüüzzzzz yasomm öptüüümmmm byby yorgunumm acayıp o yuzdenn cıkıyomm
uyumadınmı sende kızzıyı uykular yavrummm bende cıkcam uyuyabılırsem artık...yarın bı ara gırde test sonucunu soyleyem
güle güle nankör sweettttt
güle güle fasülyecikkkkk
bi kaç ay öncesine kadar öyleydi.babalığa hazır hissetmiyordu.şimdi benim iznim yüzünden ertelemek istiyor.önümüzdeki aylarda hamile kalsam izin hakkım tatile geliyor ve ölüyor.ev alacağımız için ücretsiz izin de alamıyorum.
birde bebek 1 yaşına kadar gelene kadar benim ilgilenmemi istiyor.annemleri bakıcıyı da istemiyor.sırf izin hakkım yüzünden erteliyor
günaydın kızlar ben bugunden itibaren yalnız kaldım
Sana da günaaydın neden yalnız kaldın ki?:26::26::26:günaydın kızlar ben bugunden itibaren yalnız kaldım
Sana da günaaydın neden yalnız kaldın ki?:26::26::26:
Ben geldim kaldı 5 gün bakallım ne olacak.Hiç bir belirti yok...:26:
Sana da günaaydın neden yalnız kaldın ki?:26::26::26:
Ben geldim kaldı 5 gün bakallım ne olacak.Hiç bir belirti yok...:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?