hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

hadi canımmmmm
yapar valla
kız kiki bağladıktan sonraa atlama bak yukardan bi yerden
yatagın öteki bacagınıda kırmayınnn kiki kokoko

evet gercekten oyle yapicam ,,beklemiyormuydun pehh kikiyim ben kikiii yatagi bosverdim 1 ay sonra tasiniyorum ,,yeni yatak gelcek nasilsa

kizlar bn kactim. gorusurukkkkk

canim bende kactim sabah erken kalkicam,,bye byee kizlarrrrr mucuk

evet gercekten oyle yapicam ,,beklemiyormuydun pehh kikiyim ben kikiii yatagi bosverdim 1 ay sonra tasiniyorum ,,yeni yatak gelcek nasilsa

canim bende kactim sabah erken kalkicam,,bye byee kizlarrrrr mucuk
ohhhh tadını çıkar o zaman kikiiiii

iyiii git bari bende kaçtım sana fazla bile dayandımm hadi bayyyy

Son düzenleme:
valla benim öyle bi derdim hiç olmuyo çünkü bennim kociş her akşam dibimde :)))) 15 ayda toplasan adet zamanları hariç 30 gün yoktur yani görüşmediğimiz:))[/QUOTE]

iyi bari :)) bende o dert te var 16 ayin 6 ayi rahat kacmistir ,,is nedeniylen dang diye ucar bi yerlere ,ufff

neysem ben ciktim canim iyi geceler

memnun oldum yasemin ama gittin galibaa..
bu arada kiki senin haydar abla lakabını bilmiyordur kimse ben onuda yazayım kikiki

işte bende yasemnnni kötü emellerime alet edicem onu benden yapacam hamişş gazozu buu kikiii
inşallah cnm ver ıceyım gazozu şişelercebende cok memnun oldumm

iyiyimmm yavrumm sen nasılsınn

napıyım sımdıye kadar ayakta dolasıyom temızlıge basladım ya öglen basladım 2 de yatak odasıyla gıysı odası gıbı bı oda var oraları yaptım hurçları falan ındırıp yorganları gunlendırdım naftalınledım koydum bayaaa bı ıs becerdım ama bende bıtttıımmmm yarın ya muftak ya salon canım nereyı ısterse orayı hallıycem :))

kuzular esnemekten agzım yırtılcak ben yatar hastayım ztn namazı beklemeyede gerek yok kocıs beklıyo :) öpüldünüüüüüzzzzz yasomm öptüüümmmm byby yorgunumm acayıp o yuzdenn cıkıyomm

kuzular esnemekten agzım yırtılcak ben yatar hastayım ztn namazı beklemeyede gerek yok kocıs beklıyo :) öpüldünüüüüüzzzzz yasomm öptüüümmmm byby yorgunumm acayıp o yuzdenn cıkıyomm

ıyı uykular yavrummm bende cıkcam uyuyabılırsem artık...yarın bı ara gırde test sonucunu soyleyem

günaydın kızlar ben bugunden itibaren yalnız kaldım

Son düzenleme:

canım bence ara verme tamam tatil boşa gider diye düşünüyosunda, nokta vuruşu yapmayı garntiliyo mu eşin ben umutluyum biz doğurana kadar 6 aya çıkacak zaten doğum izni yılbaşına çıkar karar, en fazla 2 ay zararın olur oda nasip meselesi belkide bebişin öyle bi anda gelecek ki hiç tatiline denk gelmeyecek....

günaydın kızlar ben bugunden itibaren yalnız kaldım

ne üzülüyon gız bebişin var yanında daha ne istiyon...

bu aradaaaa günaydınnnnnnnnnnnnn gızlar............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…