- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
İyiyim canım düne göre sevindim kardeşini görmene güzel bir duygudur ben daha tadamadım o duyguyuİnşallah gelmez serapcım , günaydın herkese nasılsınız ben çok iyiym kardeşimi 1sene sonra gördüm tezkeresini aldı çok özlemişim
cnm malesef sonuclar negatf..hatta bugunde yaptı doktor bıkez daha ama yok yok yokgrcektım normalde ama berbat bı gun gecırdım dedem fenalastı operasyon gecırdı abimi arı soktu ve bizim hepimizib alerjisi var arıya onu yatrdılar ıkı hastane arasında kosturmaktan perişan oldum eve yeni geldim sayılır kendi derdime bile üzülemedim sizi merakte bıaktıgm ıcın ozr dlerım [/QUOTE çok geçmiş olsun bitanem olsun hayırlısıyla bidaki aya inşallah:)
bende gelebilir miyim?:26::26:
Hoşgeldin berceste bizde de nolsun bat'a kalan günleri saatleri sayıyorum ben kendi adımaselam kızlar nasılsınız ben iyi olmaya çalışıyorum
stresten galiba hala h-kanamam var gerçi iki gündür azaldı
15 gündür adet oluyorum gerçi doktora gittim ilaçlarımı kullanıyorum ama
şu karın ağrım olmasa bir sürü işim var
evi topluyorum iftar hazırlıyorum perde halı seçiyorum
şimdi yine gitcez çarşıyaAlllahım ne çok sıraladım konuş konuş bitmiyoo
sizden naberrrrrrrrrr
Hoşgeldin berceste bizde de nolsun bat'a kalan günleri saatleri sayıyorum ben kendi adıma
bebişlerimizi almaya gitmeyelim mi sıra belki bize gelmiştir hı?nereye gidiyoruzkianlamadım
İnşallah canım akşam o kadar dua ettim ki. eşim geç geldi. diyo ki gece ağlıyordun ben geldiğimde noldu bana mı kzdın geç geldim diye.farkettim canıminşallah batın gelip geçer kırmızılar hiç gelmez:26::26:
veeeee hamiş olursunnnnnn
bebişlerimizi almaya gitmeyelim mi sıra belki bize gelmiştir hı?
İnşallah canım akşam o kadar dua ettim ki. eşim geç geldi. diyo ki gece ağlıyordun ben geldiğimde noldu bana mı kzdın geç geldim diye.
İnşallah canım belirtiler arttıkçe bende ki ümitde artıyor ama yere çakılmak istemiyorum fazla uçuptaiyi o zaman bende geleyim hemen
nerede bebişler
hadi inşallah bebişin seninledir
Tamam canım hadi sana kolay gelsin benimde uykum var olmazsa azcık yatayım.oyy hemen suçu kendilerinde arıyorlar
benimde son zamanlarda karnım çok ağrıyo görsen etrafımda dolanıyo
ben çok şükrediyorum iyiki bu adamla evlenmişim diye
neyse ben çıkayım işler beni bekler bu kadar ara yeter
oyy hemen suçu kendilerinde arıyorlar
benimde son zamanlarda karnım çok ağrıyo görsen etrafımda dolanıyo
ben çok şükrediyorum iyiki bu adamla evlenmişim diye
neyse ben çıkayım işler beni bekler bu kadar ara yeter
Hadi hazırlanın o zaman bak başı ben çekeceğim demedi demeyin. Sonra oyun bozanlık yapmak yok.ilahii güldürdün beniiaha bende geldimmm ..
Hadi hazırlanın o zaman bak başı ben çekeceğim demedi demeyin. Sonra oyun bozanlık yapmak yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?