- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
Aslaaa:)) rabbim icin zorluk yoktur o ne dilerse o anda olur :)) o yuzden hic bir zaman durumumun zor oldugunu dusunmedim sadece emeksiz yemekte olmayacagi gibi cok dua wdip rabbime siginmam grektigini dusundum ins. Rabbim umit ediyorumki dualarimi karsiliksiz birakmayacaktir:))) aslnda yazmstmda birdaha yazayim20
hoşgeldin mavera... iyi gecelerrr..... ne zor şeyler yaşamışsınnnnn..
adet mi olsunnn ayyy çok iyi yaaaa.... şimdi adet misinnn kaçıncı günün baya adet mi oldun...
ayyyy inşallah bebişinde gelirrrrr... sıkıntıların geçerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
periiiiiiiiimmmmmmmmmmm sen nerlerdesin bakimmmmmvioleeeeeeeeeeeee
iyiyim canım akşam iftara davetliydik yeni geldik geçmişi okuyodum benim kırmızılar geldi gördün mü yazımınasilsin canim ???
Evet ilk duydugumda şokunu atlatmak kolay olmadi maleseff( ama simdi cok iyiyiim icimde tsrifi olmayan bir can-i gonulden hisettigm bir eminlik huzur ve istek var ins. Yenecegim diye Umit ediyorum ve basari hikayemi herkese ornek ve umut olsun diye yazacagim diyorum kendime raabbim semaya actigim ellerimi boscevimeyecek cunku cok rahman ve rahim:)))))
ah uhhh amanın ayyyyyyyy furmasana kıssss kikiki kokooperiiiiiiiiimmmmmmmmmmm sen nerlerdesin bakimmmmm
iyiyim canım akşam iftara davetliydik yeni geldik geçmişi okuyodum benim kırmızılar geldi gördün mü yazımıama üzülmedim bunda da vardır bi hayır diyorum ama Allah biliyo ya çocuğu olanlara içim parçalanarak bakıyorum inşallah Rabbim çok aratmadan doldurur kucağımızı amin
evettt dua etmek Allaha sığınmak lazım çünkü herşey onun tekelinde....
peki sen adet oldum dedinn... şimdi adetmisin onu sormuştum sürüyomu halaa:26:
ah uhhh amanın ayyyyyyyy furmasana kıssss kikiki kokoo
burdayımmm
viole kız koçişinle misn bu aydaa:26:
Evet cnm bugn 5. Gunumm onceki adetime gore daha az yogun goruyormm ama halime sukrediyorumm dualarimin karsiligi olmalii cnku cerrah pasadaki doktor bana adet gormezsin dedi artik imkansiz dedi yuzume basmdan assagi kaaynar sular dokulmustu sanki gencecik yasta bu hale gwldigini ogrenmek hemde bir anda hic bir sseyin yokken bir anda adetin kwsilmesi cok aci veriyor insana ama unuttum o anlari sadece dua ediyorm halime hamd ediyormmmm cnku ilacla adet goren insanlar var rabbm bna rahmet etti kendlgmden adet oldm hamdu senalar olsun
evet canım ovu tarihlerinde kocişleyimsonra dönüyorum 1.5 ay ara sonra kurban bayramı o tarihler ovulasyona denk gelir mi bilmiyorum:26: inşallah gerek kalmaz da önümüzdeki ay hamiş olurum
ohhhh daha var zamanımız desene bencede gerek kalmıcakkkk hamiş olucannnn inşallahhhh..
tayin pekiii ne oldu o işler
çok iyi yaaa... düzene gireceğini düşünüyorum ben
az maz sonuçta olamamışsın bi müddet normal.....
ona benim daha var canım ben şubatta atanmıştım bekliyorum süremin dolmasını aslında bebiş olsa hem erken de dönmüş olucam evimde beklicem yani tayini ama gelmiyo ki yaramaz
Aslaaa:)) rabbim icin zorluk yoktur o ne dilerse o anda olur :)) o yuzden hic bir zaman durumumun zor oldugunu dusunmedim sadece emeksiz yemekte olmayacagi gibi cok dua wdip rabbime siginmam grektigini dusundum ins. Rabbim umit ediyorumki dualarimi karsiliksiz birakmayacaktir:))) aslnda yazmstmda birdaha yazayim20
mavera viole ben yatım artık
mavera tanıştıma memnun oldum ezan okunuyo burda dualarım seninle canımm...:)))))))
violecik konuşuruz yine balım benimmm öpüldünnnn
hanımlaaar bende katılabılırmıyım aranızaaa :)))))))9999
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?