hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

pardon ya ben gozden kacirmisim yas ini ,,,daha gencecikmissin masllah,,
Iyi yapiyorsun canim ALLAH A SIGINIP dua etmek en guzel istir..ins en yakin zamanda anne olursun ins

Evet ilk duydugumda şokunu atlatmak kolay olmadi maleseff( ama simdi cok iyiyiim icimde tsrifi olmayan bir can-i gonulden hisettigm bir eminlik huzur ve istek var ins. Yenecegim diye Umit ediyorum ve basari hikayemi herkese ornek ve umut olsun diye yazacagim diyorum kendime raabbim semaya actigim ellerimi boscevimeyecek cunku cok rahman ve rahim:)))))

violeeeeeeeeeeeee
periiiiiiiiimmmmmmmmmmm sen nerlerdesin bakimmmmm
nasilsin canim ???
iyiyim canım akşam iftara davetliydik yeni geldik geçmişi okuyodum benim kırmızılar geldi gördün mü yazımı ama üzülmedim bunda da vardır bi hayır diyorum ama Allah biliyo ya çocuğu olanlara içim parçalanarak bakıyorum inşallah Rabbim çok aratmadan doldurur kucağımızı amin

evettt dua etmek Allaha sığınmak lazım çünkü herşey onun tekelinde....
peki sen adet oldum dedinn... şimdi adetmisin onu sormuştum sürüyomu halaa:26:

iyiyim canım akşam iftara davetliydik yeni geldik geçmişi okuyodum benim kırmızılar geldi gördün mü yazımı ama üzülmedim bunda da vardır bi hayır diyorum ama Allah biliyo ya çocuğu olanlara içim parçalanarak bakıyorum inşallah Rabbim çok aratmadan doldurur kucağımızı amin [/QUOTE]

bilmiyorum canim ama gormedim herhalde ,,cunki sayfalari hep atliyarak okudum ,,gecmis olsun bu son olsun insalllah ,,
afiyet seker olsun iftar yemegin.....Allah kimsenin kucagini bos birakmasin insallah aminn

ah uhhh amanın ayyyyyyyy furmasana kıssss kikiki kokoo
burdayımmm

viole kız koçişinle misn bu aydaa:26:

Son düzenleme:
Rabbime dayanmaktan baska bir carem yok. Suan dipteyim sondayim depresyondayimm sarkisi vardiryaaa :)) bulundugm durum beserii olaraak bnm durumumu anlatiyor aslnda :)) ama ins bu durumdan kurtulacagima inaniyorumm hemde normal yoldan hamile kalarakk cok dua edelimm kizlRr sadece duaa

evettt dua etmek Allaha sığınmak lazım çünkü herşey onun tekelinde....
peki sen adet oldum dedinn... şimdi adetmisin onu sormuştum sürüyomu halaa:26:

Evet cnm bugn 5. Gunumm onceki adetime gore daha az yogun goruyormm ama halime sukrediyorumm dualarimin karsiligi olmalii cnku cerrah pasadaki doktor bana adet gormezsin dedi artik imkansiz dedi yuzume basmdan assagi kaaynar sular dokulmustu sanki gencecik yasta bu hale gwldigini ogrenmek hemde bir anda hic bir sseyin yokken bir anda adetin kwsilmesi cok aci veriyor insana ama unuttum o anlari sadece dua ediyorm halime hamd ediyormmmm cnku ilacla adet goren insanlar var rabbm bna rahmet etti kendlgmden adet oldm hamdu senalar olsun

ah uhhh amanın ayyyyyyyy furmasana kıssss kikiki kokoo
burdayımmm

viole kız koçişinle misn bu aydaa:26:

evet canım ovu tarihlerinde kocişleyim sonra dönüyorum 1.5 ay ara sonra kurban bayramı o tarihler ovulasyona denk gelir mi bilmiyorum:26: inşallah gerek kalmaz da önümüzdeki ay hamiş olurum

çok iyi yaaa... düzene gireceğini düşünüyorum ben
az maz sonuçta olamamışsın bi müddet normal.....

evet canım ovu tarihlerinde kocişleyim sonra dönüyorum 1.5 ay ara sonra kurban bayramı o tarihler ovulasyona denk gelir mi bilmiyorum:26: inşallah gerek kalmaz da önümüzdeki ay hamiş olurum

ohhhh daha var zamanımız desene bencede gerek kalmıcakkkk hamiş olucannnn inşallahhhh..
tayin pekiii ne oldu o işler

ohhhh daha var zamanımız desene bencede gerek kalmıcakkkk hamiş olucannnn inşallahhhh..
tayin pekiii ne oldu o işler

ona benim daha var canım ben şubatta atanmıştım bekliyorum süremin dolmasını aslında bebiş olsa hem erken de dönmüş olucam evimde beklicem yani tayini ama gelmiyo ki yaramaz

çok iyi yaaa... düzene gireceğini düşünüyorum ben
az maz sonuçta olamamışsın bi müddet normal.....

Insaallah BNDE oyle umit ediyorum onceden brden ates basmalari oluyordu 2 ay once megersemb menopozdanmis anlam verememistim esimlede hep korunmustuk hic denememistik ama simdi hava o kadar sicak olmasina ragmen sicak basmasi kayboldu doktor yumurtalik rezervin sifira yakin yok gibi bir sey demsti cok yikilmstm anlam veremdm insann bu yasta nasl biter yumurtalari ddm 80 yasndKi neneden farkm yktu ozaman amaa bu nasl brden oluverdi anlamadm akntimda durmustu simd cok sukur o etkiler kaayboldu ins rabbm yuzumu guldurucekkk oyle inaniyorum

mavera viole ben yatım artık
mavera tanıştıma memnun oldum ezan okunuyo burda dualarım seninle canımm...:)))))))
violecik konuşuruz yine balım benimmm öpüldünnnn

hosgeldın canım öncelıkle.. Masallah sana ne guzel olgunlukla karsılayabılıyosun hayran kaldım. böylede olmalı zaten Allah ol demeden yaprak kıpırdamaz Allah ım kımseyı evlatsız bırakmasın ınsallah ennn yakın zaman da bızımde olacak bende buna ınanıyorum guvenıyorum dua etmekten baska bısey dusmuyo bıze bu saatten sonra Rabbım ol de kı olsun... :93::109:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…