hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Hosbuldukk cnmmm :)))) boyle hissetme me sebeb olan cevremdekiler ve yakinlarimdir cnku herkesin bana verdigi ilk tepki hayir sen daha cok gencsin hucrelerin taze iyilesiceksin vicudun geri donus yapicaktir oldu :)) sakin doktorlarn sozune bkma dediler herkes olumlu tepki verdii ben hic bir zaman inanmak istemdim saka gibi gldi bana ilk zamnlar alismak cok guc oldu adet olmadkca umitlerim tukenmeye baslamsti 3 ay gecmsti adet olmamistim kiiiiii :))))))) 7agustosta ezanlar okndktan snra bir baktimmm adet olmusumm tabiii soklaraaa girdimmm kullerimden yeni dogmus gibi oldumm cnku doktor bna sen artik hic adet gormezsin demistiii :)))" oyle demistii ama gormustumm cocugunda olmaz dedii tup bebekle bilee ozamaanda ccgumda olabilirdi hemde normal yoldan :))))) o yuzdn cok umutlyuummmmm

uyu uyu bir hal oldum.sabah kahvaltıya yumurta yapayım dedim.kokusu kötü geldi yiyemedim.benimki "daha şimdiden kokuyormu yemekler" dedi.. ben desem "hemen ümitleniyorsun" derdi.deli!

bu arada herkese iyi günler..

Son düzenleme:
kız adamı dün çarptın bugün belirtiler başlamış, anlaşılan adam seni fena çarpmış

uyu uyu bir hal oldum.sabah kahvaltıya yumurta yapayım dedim.kokusu kötü geldi yiyemedim.benimki "daha şimdiden kokuyormu yemekler" dedi.. ben desem "hemen ümitleniyorsun" derdi.deli!

bu arada herkese iyi günler..

daha varmış canım benim 4 gün var nasıl geçecek bilmiyorum. bu ayı iyi değerlendir o zaman 3. sırayı da sana verelim...

ayy inşallah gelmez kırmızıların bu ay.hamiş olduğun haberini alırız.

kız adamı dün çarptın bugün belirtiler başlamış, anlaşılan adam seni fena çarpmış

ay o mu beni, ben mi onu çarptım anlamadım hastalıktan kafasını kaldıramıyor ki adam

ya siparişle olsa keşke diycem ama o zamanda kıymetli olmaz, şimdi olsa nasıl pamuklara sararım ben onuuuu gell bebişimmm gelll artıkkk , içimde hem ümit yok hemde vucüdumu dinliyorum kel alaka şeyler yaşamaya başladım haa, akşam adet öncesi kahverengi akıntı olur ya geliyorum habercisi, o geldi ama sabahtan beri kırmızı kart yok ve çok erken geldi, düşükten sonra vücutta sapıttı ben gibi, 28 günde oluyodum geçen ay 24 tü bu ay da öyle gibi ama gelmedi iyice kararsız vücuduma üzülmeye başladım dengesi şaştı garibimin....

tamam canım ben alayım arkadakini sana rezerve edecem söz

hayırrr uyumak yok için pekmezi kendinize gelin eşinede içir ben halsiz olunca içiyom işe yarıyoo, çalışmalara devam meltemcimm bebişler bizi bekliyo biliyosunnn.......

akşam bayağı çarpmış ki hali yok sürekli uyumak istiyo canım

ayy inşallah gelmez kırmızıların bu ay.hamiş olduğun haberini alırız.

ay o mu beni, ben mi onu çarptım anlamadım hastalıktan kafasını kaldıramıyor ki adam

Düzelir canım merak etme üzme sen kendini. sonra sağlıklı bebişlerimizi alırız kucağımıza

Kızlar bi sancım var anlatamam ya apandisim gibi sankı korkuyorum
Benimde dün vardı canım acayip bir kasık ağrısıydı. dizime kadar vuruyordu.

hayırrr uyumak yok için pekmezi kendinize gelin eşinede içir ben halsiz olunca içiyom işe yarıyoo, çalışmalara devam meltemcimm bebişler bizi bekliyo biliyosunnn.......
Ben ara verdim canım kocişe artık seninle işim bitti git o tarafa dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…