hosgeldın canım öncelıkle.. Masallah sana ne guzel olgunlukla karsılayabılıyosun hayran kaldım. böylede olmalı zaten Allah ol demeden yaprak kıpırdamaz Allah ım kımseyı evlatsız bırakmasın ınsallah ennn yakın zaman da bızımde olacak bende buna ınanıyorum guvenıyorum dua etmekten baska bısey dusmuyo bıze bu saatten sonra Rabbım ol de kı olsun... :93::109:
af buyur ne dedinokito baby mother is first sende umut var bu ayy
Hoşgeldin canım seni bat ne zamandı ki?uyu uyu bir hal oldum.sabah kahvaltıya yumurta yapayım dedim.kokusu kötü geldi yiyemedim.benimki "daha şimdiden kokuyormu yemekler" dedi..ben desem "hemen ümitleniyorsun" derdi.deli!
bu arada herkese iyi günler..
af buyur ne dedintabi ümitsiz yaşanmaz canım tabi yere çakılmamak şartıyla.
Hoşgeldin canım seni bat ne zamandı ki?
tamam canım ben alayım arkadakini sana rezerve edecem sözhangi kısmını anlamadın cicim diyorumki sen bu ay hamiş olcan oyüzden ANNESİN ÖNDEN GİTTE al bebişini diyorum emmaaa arkandayım bilesinnnn..........mucizemmmm bekle beni bebişimmmmmmm
daha varmış canım benim 4 gün var nasıl geçecek bilmiyorum. bu ayı iyi değerlendir o zaman 3. sırayı da sana verelim...29 ağustos canım.ölme eşeğim ölme
uyu uyu bir hal oldum.sabah kahvaltıya yumurta yapayım dedim.kokusu kötü geldi yiyemedim.benimki "daha şimdiden kokuyormu yemekler" dedi..ben desem "hemen ümitleniyorsun" derdi.deli!
bu arada herkese iyi günler..
ama benden öne geçer sıramı alırsan kırarım kafanı ona görehangi kısmını anlamadın cicim diyorumki sen bu ay hamiş olcan oyüzden ANNESİN ÖNDEN GİTTE al bebişini diyorum emmaaa arkandayım bilesinnnn..........mucizemmmm bekle beni bebişimmmmmmm
akşam bayağı çarpmış ki hali yok sürekli uyumak istiyo canımkız adamı dün çarptın bugün belirtiler başlamış, anlaşılan adam seni fena çarpmış
daha varmış canım benim 4 gün var nasıl geçecek bilmiyorum. bu ayı iyi değerlendir o zaman 3. sırayı da sana verelim...
kız adamı dün çarptın bugün belirtiler başlamış, anlaşılan adam seni fena çarpmış
İnşallah canım çok sitiyorum isteyen herkese de mevlam hayırlısıyla versinayy inşallah gelmez kırmızıların bu ay.hamiş olduğun haberini alırız.
tamam canım ben alayım arkadakini sana rezerve edecem söz
akşam bayağı çarpmış ki hali yok sürekli uyumak istiyo canım
ayy inşallah gelmez kırmızıların bu ay.hamiş olduğun haberini alırız.
ay o mu beni, ben mi onu çarptım anlamadımhastalıktan kafasını kaldıramıyor ki adam
Düzelir canım merak etme üzme sen kendini. sonra sağlıklı bebişlerimizi alırız kucağımızaya siparişle olsa keşke diycem ama o zamanda kıymetli olmaz, şimdi olsa nasıl pamuklara sararım ben onuuuu gell bebişimmm gelll artıkkk, içimde hem ümit yok hemde vucüdumu dinliyorum kel alaka şeyler yaşamaya başladım haa, akşam adet öncesi kahverengi akıntı olur ya geliyorum habercisi, o geldi ama sabahtan beri kırmızı kart yok ve çok erken geldi, düşükten sonra vücutta sapıttı ben gibi, 28 günde oluyodum geçen ay 24 tü bu ay da öyle gibi ama gelmedi iyice kararsız vücuduma üzülmeye başladım dengesi şaştı garibimin....
Kızlar bi sancım var anlatamam ya apandisim gibi sankı korkuyorum
Benimde dün vardı canım acayip bir kasık ağrısıydı. dizime kadar vuruyordu.Kızlar bi sancım var anlatamam ya apandisim gibi sankı korkuyorum
Ben ara verdim canım kocişe artık seninle işim bitti git o tarafa dedim.hayırrr uyumak yok için pekmezi kendinize gelin eşinede içir ben halsiz olunca içiyom işe yarıyoo, çalışmalara devam meltemcimm bebişler bizi bekliyo biliyosunnn.......
Düzelir canım merak etme üzme sen kendini. sonra sağlıklı bebişlerimizi alırız kucağımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?