hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

chalkkk canim benimm,uzme kendini lutfen,,allaha sukur genciz elbet bir gun olacaktir allahin izniylen ,,,kocisine bol bol kurler dene,,olmadi tup yaptirir 1 tasla 2 kus getirirsin hayatim ,,hic sperm bulunmamasi daha kotu olurdu canim sukur et ,

tabi canım şükürler olsun hiç olmayabilirdi bugun tüp bebekçiye gittim aşılama önermiyor direk tüp bebek dior şansımız düşükmüş aşılamada bakalım birdahaki ay tüp bebek deneyebiliriz artık görücez yarın bir hekimle daha görüşücem

kislarrr nasilsinizz sizlere bir bakim dedim ne kaynatmissiniz beee:)))
bu aksam kayinvalideme yemege giecezz bu aksam kaliriz herhalde esim 6 gibi gelir yola cikacaz.
opuyorum hepinizii dikkat edin kendinize...

Kız bugün kaçıncı gün tahminim tuttumu bakcem de 13-14 görürsün çift cızgı dediydim hatırlarsan ....

eveeeeeeettttt ovulasyon testinde 2. çizgi vaaaaaaaaaaaarrrrrrrr:92: hem de kopkoyuuuuuuuuuuu 1. den bile koyuuuuuuuuuuuuuuu yanii bu akşam herifi güzel çarpmam lazım gerçi bugün kızdım aslında ona ama artık herşey bebiş için güzel davrancam

ireeeeeeeeeeeemmmmmmmm nerdesin zilli doğru tahmin ettin hamiş de kalıcak mıyım onu da deyiverseneee kızzzzzzzzzzz:122:

viole öldürdün beni gülmekten çok fenasın sen tam çatlaksın yaaaaaaaaaaa

gunaydin kizlar.az once test yapdim.RABBIME sonsuz sayda sukurler olsun.hamileyimmmmmmmmmmmmALLAH tez zamanda sizinde kucaginizi doldursun.DUA ediyorum sizeINSALLAH SAG SALIM kucagima alirim bebisimi

nazlimaaaaaaaaaaaa cok sevindimmmmne guzel bi haber butebrik ederim ohh kizina kardes geliyor ne guzell allah devamina erdirsin canim arkadasim

Son düzenleme:

hadi hayirlisi canim ,,kafaya takip cok stres yapma lutfen,,iyi bir doktor bulmaya calis,tup yaptirip ikiz annesi olursun insallah canim benim

herkese merhabalar hadi birlikte güzellikleri iyilikleri
dertlerimiz paylaşmaya var mısınız? hadi o zaman başlasın tekrar sohbetimiz

bereketli bir topik olsun inşalllahhh

Berceste kuzum, ne tatlı bir isim bulmuşsun topiğe. Topiğin hayırlı olsun.Ben de bu topikteyim bundan sonra ve evet katılıyorum; o bebek buraya gelecek

hoşgeldin canımcımm bebişkon nasıl iyi mi belirtiler nasıl mide bulantısı falan var mı?:18:

OlmAzmi canim ya nas donmesi halsizlik istahsizlik var 2.5kilo vermisim. Bebisim iyimis ama onemli degilmis suanlik kilo vermem. Simdide uzum yapraklarini tuza yatiriyorum onlarla oyalaniyorum iste. Sen nasilsin?

ben bomba gibiyim akşam big bang yapıcam
hayalimmmmmm sen nasılsın seni özlediik çokkkkkkkkkkkkk niye az geliyosun artık

canim sen soyle en saglamindan bing bang yap ,yataga bagla herifi n sonra ver allahim bi yere kacmasin

canim.... benim dingil herif diger topiktede yazmistim tam yumos zamani tr ye gitti ,,ilk gunler moralim cok bozuktu daha sonrada yatili misafirim vardi havalarda guzel olunca hergun biyerlere gidiyorduk..
ben 13 gunu bi guzel yumurtladim sonraellerimle 15 gunu ugurladim yumosumu bos bosherif yok bosa gitti bu ay yine
ama oh olmus tr de 3 gundur rehin kaldi ucakta yer yokmus yarin gece biniyor it oglu it kikikikiki

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…