offf ovu testi için idrar tutmak gerekiyomuş yaaaaaaa patlıcam şimdiii 30 dakka kaldı:78:
chalkkk canim benimm,uzme kendini lutfen,,allaha sukur genciz elbet bir gun olacaktir allahin izniylen ,,,kocisine bol bol kurler dene,,olmadi tup yaptirir 1 tasla 2 kus getirirsin hayatim ,,hic sperm bulunmamasi daha kotu olurdu canim sukur et ,
canlar bana müsade bugünn benim icinnnnn cokkkkkk özelllllllll gelinliğimle fotolar cektircemmmmm....
Kız bugün kaçıncı gün tahminim tuttumu bakcem de13-14 görürsün çift cızgı dediydim hatırlarsan ....
Kizlar hepinize merhabalar yeni topik hayirli ugurlu olsun insallah ugur getirir.
eveeeeeeettttt ovulasyon testinde 2. çizgi vaaaaaaaaaaaarrrrrrrr:92: Hem de kopkoyuuuuuuuuuuu1. Den bile koyuuuuuuuuuuuuuuu yanii bu akşam herifi güzel çarpmam lazım gerçi bugün kızdım aslında ona ama artık herşey bebiş için güzel davrancam
gunaydin kizlar.az once test yapdim.RABBIME sonsuz sayda sukurler olsun.hamileyimmmmmmmmmmmmALLAH tez zamanda sizinde kucaginizi doldursun.DUA ediyorum size INSALLAH SAG SALIM kucagima alirim bebisimi
hotensia ,viole ,ve rumeysam nasilsin canlarim gorusmeyeli ????
tabi canım şükürler olsun hiç olmayabilirdi bugun tüp bebekçiye gittim aşılama önermiyor direk tüp bebek dior şansımız düşükmüş aşılamada bakalım birdahaki ay tüp bebek deneyebiliriz artık görücez yarın bir hekimle daha görüşücem
herkese merhabalar hadi birlikte güzellikleri iyilikleri
dertlerimiz paylaşmaya var mısınız? hadi o zaman başlasın tekrar sohbetimiz
bereketli bir topik olsun inşalllahhh
hoşgeldin canımcımmbebişkon nasıl iyi mi belirtiler nasıl mide bulantısı falan var mı?:18:
ben bomba gibiyim akşam big bang yapıcam
hayalimmmmmm sen nasılsın seni özlediik çokkkkkkkkkkkkkniye az geliyosun artık
hotensia ,viole ,ve rumeysam nasilsin canlarim gorusmeyeli ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?