hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

bercestem nasılsın? kırmızılar gelmemiştir umarım

yok canım gelmedi daha bişey
ne adet olacakmışım gibi ağrım var nede hamilelik belirtisi
hiçbişeyim yok yani
ben orgametril içtim ya ona bağlıyorum bu durumu
bakalım pazartesiye kadar bekleyecem
benimkinin ne zaman geleceği belli olmuyo
ama bende kuruluk var yani adet olurum

canımmmmm bu ne güzel bir haberrrrrr
:119:.64:

topiğimizin ilk hamişi açılışı yapmıştır hadi bakalım

hadi bu seferde sağlıklı ve hayırlı oğluşın olur

canim cok sagol.insallah darisi size.sende ne var ne yok:44::44:

ağzını hayra aç kız kırmızı kartı anmak yok döferim yoksam

canim cok sagol.insallah darisi size.sende ne var ne yok:44::44:

daha bişeycik yokkk
ama bugün yarın gelir
bende hiç belirti yokkkk akıntın var mı canım bende hiç yok göğüslerimde üç gündür inmiş durumda

daha bişeycik yokkk
ama bugün yarın gelir
bende hiç belirti yokkkk akıntın var mı canım bende hiç yok göğüslerimde üç gündür inmiş durumda

canim bende bu ay inanmamisdim.ama RABBIM OL deyince oluyorakintim yumurtlama gunumden beri var ama cok az

ağzını hayra aç kız kırmızı kartı anmak yok döferim yoksam

aynen katiliyorum

siz topik annenizle nasıl konuşuyorssunuz öylee
kendim anne olamadım topiğin annesi ilan ettim kendimiiii
bu arada çok yoruldum bugünn çok zor işler bunlar zoorrr
tadilatt işleriyle uğraştım bugün birde sıcak birde sıcakkkk
inşallah hamişimdir ama böyle takılmayı sevdim ben kızlar heyecan olmuyooo

napiyon tatlı cadı başladı mı çarpışmalar

yarın c.tesi öğlen mi kalksam ikindi mi diye düşünyom tek derdim o , yaniiiiii süpppeerrimmmm cicim, çarpışmalar değilde yarın test başlıyacak pazar gecesi çarpcam adamı , hastaya benim herif çarpıp yormak istemiyom lazım olduğu gün yan çizer alimallah, bide gün vermiycem ki stres yapmasın

cücükler annelerine artistlik eder alış bunlara diye yapıyoz cicim zamane bebeleri hem edepsiz hemde edepsizliklerine bayılacağın kadar tatlılar aynı biz

kizlar ben kactim iftar yaklasti.cok acimbu arada PERIM nerde kaldi acaba:44::44::44:

Yeni topik inşallah yeni hamilelerle dolar taşar.Aminnnnnn.Allahım herkesin yüzünü tez zamanda güldür inşallah.Bu mübarek ayda o güzel duyguyu bizede tattır rabbim.AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

nazlma ilk sayfaya bak
kızlar şimdili yaptım
valla çok yorgunum yapamayacam listeyi
4 saat uyudum bugün sadece gözümden uyku akıyo hatta benimki uyuyo
gelince yapacam yoksa şimdi sizinle sohbet edemem

cücükler annelerine artistlik eder alış bunlara diye yapıyoz cicim zamane bebeleri hem edepsiz hemde edepsizliklerine bayılacağın kadar tatlılar aynı biz

bana çok fazla kişi artistik edemez bi kocam etti onunlada evlendim
çekinirler benden

Yeni topik inşallah yeni hamilelerle dolar taşar.Aminnnnnn.Allahım herkesin yüzünü tez zamanda güldür inşallah.Bu mübarek ayda o güzel duyguyu bizede tattır rabbim.AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
hoşgeldin canım yeni mekan yapalım dedik
inşallah gelecek burada bebeklerimiz
canım benm ya ben pek anlamadım yazdığından k.bakmazsan daha açık yazmanı istesem en son 8inde adet olmuştum

çok tatlısın sen yaa
hoşgeldin doktorumuz anlatır sana şimdi
ama daha erken gibi

Son düzenleme:
canım benm ya ben pek anlamadım yazdığından k.bakmazsan daha açık yazmanı istesem en son 8inde adet olmuştum

kaç günde bir adet oluyosun canım sen,

arkadaş diyo ki eğer 28 günde bir oluyosan ilk günden itibaren sayınca 23. gün öğrenebilirmişin hamile olup olmadığını.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…