hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

kızlar merhaba sperm morfolojisi ve hareketliliğini arttırıcı sizin bildiğiniz yada dr tavsiyesi olan bir ilaç bilen varmıııııııı???????????*

canlar güzel bayanlarr bana müsade azck işlerim var gelinin hazırlanması lazımm
ayyy kıyammaaammm taze gelin gelinlik bahane dimiii adamı çarpmaya gidiyon iyi fikir bak, benimki de gelinlikle görse beni coşar heralde o heyecanla ne sağlam atışlar olur belli değilll

bende bu ay bebe aspirini içiyorum bakalım etkili olacakmı
nikine bayıldım, dünyanın en güzel formülü bence, tabiii the big bang mahsülü dışında

hayal hatun herifine söyleniyon ama bak ne güzel bekar hatunlar gibi coşmuşsun ohhh azcık tadını çıkar

çarp tabi herşey bebek için..bende ovu testi yaptım çift cizgiyi yakaladım dün yapmıştık bugünde sıkıştırcam napim kaçamaz biyere hehehe

canlar hepinize cookkkkkk tesekkur ediyorum..sizin ve kendim icin dua ediyorum.yakinda bu topikdeki her kes hamis kalicak insallahcok heyecanliyim.insallah saglikla kucagima almak nasib olur

gunaydin kizlar.az once test yapdim.RABBIME sonsuz sayda sukurler olsun.hamileyimmmmmmmmmmmmALLAH tez zamanda sizinde kucaginizi doldursun.DUA ediyorum sizeINSALLAH SAG SALIM kucagima alirim bebisimi

cnm gozun aydin Rabbim hayirlisiyle saglicakla kucagina almayi nasip etsin ins

cnm Rabbim yuzunu guldurur ins bu sefer. dualarimiz seninle

heyooooo Rast gele violeeee

canlar size bi sorum war bileniniz warsa bana bi yardım edin lütfen...
biz daha 10 gün oldu korunmayı bırakalı eşim okadar sabırsızki kan testi yaptıralım die tutturdu beni de heycanlandırıyo uyuz
hamilelik kan testinde o kadar erken belli olur mu?

kan testinde hamilelik en erken ne zaman belli olur?

belli olmaz daha canım. adetin geçmeden kan testi bile yaptırmıyor doktorlar. çünkü bazen kimyasal gebelik yaşanabiliyor. sen adetin geçmeden test yaptırma en iyisi.

bu azme hiç bişey dayanmaz koşarak gelecek gelince bana gönderde ısırayım o zilliyide bak bi tahmin daha kızın olcek senin...

ireeeeeeeeeeeemmmmmmmm nerdesin zilli doğru tahmin ettin hamiş de kalıcak mıyım onu da deyiverseneee kızzzzzzzzzzz:122:

gunaydin kizlar.az once test yapdim.RABBIME sonsuz sayda sukurler olsun.hamileyimmmmmmmmmmmmALLAH tez zamanda sizinde kucaginizi doldursun.DUA ediyorum sizeINSALLAH SAG SALIM kucagima alirim bebisimi

canımmmmm bu ne güzel bir haberrrrrr
:119:.64:

topiğimizin ilk hamişi açılışı yapmıştır hadi bakalım

hadi bu seferde sağlıklı ve hayırlı oğluşın olur

canım bugün döngünün kaçıncı günündesin? adeti yaklaşık 28 gün süren bir kadında 23. gün civarı gibi kanda belli olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…