hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

haaa şöle işte yıkılmak yok azcık üzülcez sonra toparlancazz yok yav sanmıyorum orası ıslanmaya başladı yani gelcek kırmızılarr neyse hayırılısı yüce rabbim nasıl isterse öyle olur

Canım tes yapma insan o zaman daha çok üzülüyor.Benimde hep ıslaktı orası zonkluyo gibi ağrım vardı kaç gündür.Anca geldi baksana.Hastalığına odaklan.Üşüttüm o yüzden gecikti de.Öyle bir metabolizmamız varki herşeyden etkileniyor.Üzme sende kendini benim gibi.Allahım gelecekse kırmızılar tam zamanında gelsin ki kimse ümitlenmesin üzmesin.Üzme rabbim kullarını.

yok zaten çokta umutlanmıyorum aynen dedğin gibi yapıyorum köy harbiden soğuktu soba yaktık yani o derece üşüdük bide corapda götürmedim üşüdü ayaklarım resmen o yüzden ona yoruyorum cumartesiye kadar beklemeyi düşünüyrum benim adetlerim 4 ay öncesine kadar zaten cok düzenli değildi kullandığım ilactan sonra 30 31 günde olmaya başladıydı tekrar prolaktınım yükselmiş olabiilr diye kendimi avutuyrum

cnm cok gecmis olsun yaa. Rabbim cok bekletmesin ins

serap ne oruyosun?

fasülye diblesi yapcam fasülye doğruyrum ya sweet seni dinlip test mi yapsam ya bi acayip oldum midem başım gün gectikce kendimi dinler ümid bağlar olcam herralde

fasülye diblesi yapcam fasülye doğruyrum ya sweet seni dinlip test mi yapsam ya bi acayip oldum midem başım gün gectikce kendimi dinler ümid bağlar olcam herralde
Valla bilmiyorum canım yap istersen ben olsaydım yapmıştım çoktan.Ama şu da günün geçmiş zaten kafanda ki soru işaretlerini kaldırırsın.Hamilesin veya söylemek istemiyorum inşallah ahmilesindir canım...
Fasulye diplesi ne kız bu arada çok merak ettim benim kociç ççok seviyo da fasulyeyi. Nasıl yapılıyo.Bildiğim birşey mi ismimi değişik.

Son düzenleme:

canım karadeniz yemeği princ soğan fasülye domates ile yapılıyor soğanı doğruyr domatesle güzel kavuruyrsun sonra fasülyeyi ince ince kıyıyorsun o fasülyeyi tencereye atıyon yumuşayaana kadar kendi suyunda kavuruyrsun pişmeye yakın princini koyuyursun 1 cay bardağı su suyunu cekince alıyon biraz diri olması lazım fasülyelerin ozaman daha güzel oloyur

yap yapppp

bn gercek anlamda ne ordugunu sormustum bundan koymussun ya hep

İnceledim canım ben hiç fasulye yemedim şimdiye kadar aksilik ya eşim de çok sever. Onun için yapıyorum ama.ben yemesem de.
bn gercek anlamda ne ordugunu sormustum bundan koymussun ya hep
Tamam canım ne olsun iftar yaklaşıyor yemek telaşı almıştı yaptım şükür. Bir salatam kaldı.onu da ayptım mı tamam dır. Sen nörüyon bakem?

bn de baktim netten guzel gozukuordu. bnde yapmak istiyorum yemek. esim saolsun yapiyor yemegi ama herseyiyle hazirlamiyor ben soguk meze falan cok severim o sadece ana yemek yapior. gerci ona sukur yapabilior en azindan

bn de baktim netten guzel gozukuordu. bnde yapmak istiyorum yemek. esim saolsun yapiyor yemegi ama herseyiyle hazirlamiyor ben soguk meze falan cok severim o sadece ana yemek yapior. gerci ona sukur yapabilior en azindan
Ne güzel işte canım herkese nasip olmaz böyle bir eş. Çok şükür benim eşimde yapar ince ayrıntısına kadar ama ramazanda pek yaklaşmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…