hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

anladım canım hayırılısı kac gün gecti seninki doktor gecikme icin bişey dedi mi
Kimyasal gebelik olabilir dedi canım dün normalde hasta olmam gerekiyordu ama bende şu an tık yok hasta olacakmışım gibi hiç bir belirti yok. Ben pazartesi gttim kana çıkmadı. Ramazandan dolayı gecikti demek ki.

Salı günü doktorda randevum vardı hiçbir sorun yok dedi hamile kalman için tahlillerde de hiç bir sıkıntı çıkmamış şükür. Normalde gecikmezdi hastalığım hayırlısı bekliyoruz ya vücut dengesini kaybetti herhalde...

Son düzenleme:
Kimyasal gebelik olabilir dedi canım dün normalde hasta olmam gerekiyordu ama bende şu an tık yok hasta olacakmışım gibi hiç bir belirti yok. Ben pazartesi gttim kana çıkmadı. Ramazandan dolayı gecikti demek ki.
beta değerin kactı ki kimyasal gebelik diyor.benimde umudum yok cünkü köyde kaldım ve köy cok soğuktu üşütmüş olabilirim 4 ay öncesinde prolaktin seviyem yüksekti bu yüzden düzensiz adet oluyordum tekrar yükselmiş olabilir ramazandan dolayı gecikme nasıl oluyr onu anlamadım belki benimkide ramazandan dolayı gecikmiştir

7.2 çıktı canım önce diğerinde 6. 8 çıktı ben anlamadım ilk defa duydum kızlarla burada paylaştım olabilir dediler.Bilmiyorum hayırlısı.Ramazandan dolayı dememde ki sebepte normalde ayda bir defa olurdum normalde. ama ramazan olunca iki kere hasta olurdum. Bu sefer bekliyoruz ya olmadı.Beslenme şekli değişti ya birde aşırı derece de sıcaklar var o yüzden olabilir dedim.

anladım canım değerin kimyasal gebeliği gösteriyor olsun en azından hamile kalabiliyormuşsun bunu öğrenmiş oluyorsun

herşeyde vardır bir hayır yüce rabbim en iyisini en hayırlısını bilir

anladım canım değerin kimyasal gebeliği gösteriyor olsun en azından hamile kalabiliyormuşsun bunu öğrenmiş oluyorsun

herşeyde vardır bir hayır yüce rabbim en iyisini en hayırlısını bilir
Amin canım hayırlısı diyelim vardır bir bildiği rabbimin zamanını biliyor mevlam

nasilsiniz canlar.ozledim sizi cok.

hosgeldinnn tatlimmm nasilsinn?gelmez insallh kirmizilar yaaa

sana da gunaydin diyecem ama sanki tunaydin desem daha iyi olacakkk

allah kabul etsin canim insallh en kisa zamanda hepimiz hamile kalrizz...
kızlaaaar hepiniz hoş geldiniz. bayadır yoksunuz. rümüşüm küsmeeee özledik seni. sabah günaydın deyip kaçtım. başımı kaşıyacak zaman bulamıyorum. nasılsın? kırmızılar gelmemiş maşşallah

eh ii sayılırım. ne belirti var ne başka bi şey. ben bu ayda adet olacağım sanırım. ztn dün idrar testi yaptım negatif çıktı nasip yaa ne yapalım. bat a kaldı 5 gün:)

kız Allah canını almasın. bata bu kadar zaman yapılan testte çıkan negatife güvenilir mi hiç. adet günün geçer ve sen testi yapar veeeeee pozitifi görürsün inşallah

test yapsana yaaaaa
kuzum köyde cok üşüdüm belki ondan gelmiyrdur ağrılarım vear gelcem gelcem diyor sankim hem zaten 4 ay öncesine kadar cokda düzenli olmuyrdum prolaktinim acaba yükseldimi diye düşünyürum öyle işte cumartesiye kadar beklicem
yok kızzzzz küsermiyim hic nazlandım size sadce gelmedi bekiyrum bakalım

sweeeet sen nasılsın, bebişko nasıl
iyidir orkidem elh ne olsun. yegenime bebigin karnimda oldugunu soyledim inanmadi once sonra anlattim orda buyuyecek sonra doktorlarda vericek bize diye. anneannesine anlatmis hepsini. annemde sen annenin karnindayken cok yaramazlik yaptin tepme atip durdun deyince ama orasi cok sicakti birde annem su icince basima dokuluordu ondan tekme atiyordum demis. gul gul olduk dunden beri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…