hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

60:60:60:60:60::60vv

çooook şekeeeeer yaaa. bilmiş şeeeeyyy. yerim onuuu

cnm gelmeyen her gun daha cok umut olcak ama. hamile degilsen adet beklersin sadece ama yine de sen bilirsin hayirlisi olur ins

biz de seni özledik,aradı gözlerimiz
batın ne zaman,benimki 24,hayırlısı inşallah..
terfriciyeler noldu hbrin var mı???? dualandı mı??

duamızı tumet devrealddydı duamızı yapmış bat 14 temmuzdu ama gelmdi halen ama köyde cok üşüdüydüm sanırsam ondan gelmedi ağrılarım var geldim gelcem der gibi vucudum.bilmiyrum yav öyle işte

gelmeyen her saat umudum artıyor yapmamak için kendimi zor tutuyorum cumartesiye kadar beklmeye calışcam bilmyrm bakalım artık..orkide sen nedersin bu konuda yapam mı test

balım kaç gün geçti? biliyorsun ben bekleme taraftarlarındandım ama sanırım bu kimyasaldan sonra erken yapma taraftarlarından olurum. erken teşhisle yapılabilecek bir şeyler olur belki. uzun lafın kısası yap gitsiiin. negatif çıkarsa da karaları bağlamak yok

Dün gece kasık ağrımdan uyuyamadım.Kesin hasta olacağım dedim ve sabah kahverengi akıntım geldi. bu saate kadar 3-4 damla.Hala ağrıyor gerisigelecek İnsan zaman geçtikçe olmayınca umutlanıyordu.Çok moralim bozuldu.İnsan isteyince nekadar da umutlanıyor.3 gün geçmişti.Neyseki biraz daha iyiyim.Arkadaşıma gittim sarma sardık çocuklarıyla oynadım güldüm eylendim kafayı iyice dağıttım.Biraz daha üzgünüm ama geçer zamanla.Eve geldim.İnşallah Allahım Tez zamanda Bizede anneliği nasip etsin...

tatlım benim ne denir ki. Allah tez zamanda çok bekletmeden yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin

duamızı tumet devrealddydı duamızı yapmış bat 14 temmuzdu ama gelmdi halen ama köyde cok üşüdüydüm sanırsam ondan gelmedi ağrılarım var geldim gelcem der gibi vucudum.bilmiyrum yav öyle işte

hmmmmmmmm....hayırlısı canım...bakalım ilerleyen günler ne gösterecek????
ben de o kadar çok istiyorum ki bu ay hamile olduğumu öğreneyim diye..çok özeniyorum şu an
hamiş olanlara..

gecen ay 14 ünde olduydum.2 gün gecti ama 4 5 ay öncesine düzensizoluyrdum prolaktinim yüksekti benim.köyde cok üşüdüm ayaklarım falan o yüzden bilmyrum yav karnım şiş ayağa kalktğımda ağrım oluyr

v

Son düzenleme:

şimdiiiiiiiiiiii

Rümeysacım evet şimdi yeni bir ay beni bekliyor.Bekliyecez ve görecez ah bide şu işler hiç düşünmeden oluverse değil mi süpriz olsa.İnşallah sen hamişsindir..

olsun üzülme sen.üzülme ki bir dahaki aya geç kalmasın bebiş :81::119:

Rümeysacım evet şimdi yeni bir ay beni bekliyor.Bekliyecez ve görecez ah bide şu işler hiç düşünmeden oluverse değil mi süpriz olsa.İnşallah sen hamişsindir..

haaa şöle işte yıkılmak yok azcık üzülcez sonra toparlancazz yok yav sanmıyorum orası ıslanmaya başladı yani gelcek kırmızılarr neyse hayırılısı yüce rabbim nasıl isterse öyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…