iyidir orkidem elh ne olsun. yegenime bebigin karnimda oldugunu soyledim inanmadi once sonra anlattim orda buyuyecek sonra doktorlarda vericek bize diye. anneannesine anlatmis hepsini. annemde sen annenin karnindayken cok yaramazlik yaptin tepme atip durdun deyince ama orasi cok sicakti birde annem su icince basima dokuluordu ondan tekme atiyordum demis. gul gul olduk dunden beri
iyidir orkidem elh ne olsun. yegenime bebigin karnimda oldugunu soyledim inanmadi once sonra anlattim orda buyuyecek sonra doktorlarda vericek bize diye. anneannesine anlatmis hepsini. annemde sen annenin karnindayken cok yaramazlik yaptin tepme atip durdun deyince ama orasi cok sicakti birde annem su icince basima dokuluordu ondan tekme atiyordum demis. gul gul olduk dunden beri
bu arada rumeysa hoşgeldin bebişim..
cnm gelmeyen her gun daha cok umut olcak ama. hamile degilsen adet beklersin sadece ama yine de sen bilirsin hayirlisi olur ins
hoşbuldukkkkkkkkkkkkkkkk cok özledim sizleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
biz de seni özledik,aradı gözlerimiz
batın ne zaman,benimki 24,hayırlısı inşallah..
terfriciyeler noldu hbrin var mı???? dualandı mı??
gelmeyen her saat umudum artıyor yapmamak için kendimi zor tutuyorum cumartesiye kadar beklmeye calışcam bilmyrm bakalım artık..orkide sen nedersin bu konuda yapam mı test
Dün gece kasık ağrımdan uyuyamadım.Kesin hasta olacağım dedim ve sabah kahverengi akıntım geldi. bu saate kadar 3-4 damla.Hala ağrıyor gerisigelecekİnsan zaman geçtikçe olmayınca umutlanıyordu.Çok moralim bozuldu.İnsan isteyince nekadar da umutlanıyor.3 gün geçmişti.Neyseki biraz daha iyiyim.Arkadaşıma gittim sarma sardık çocuklarıyla oynadım güldüm eylendim kafayı iyice dağıttım.Biraz daha üzgünüm ama geçer zamanla.Eve geldim.İnşallah Allahım Tez zamanda Bizede anneliği nasip etsin...
duamızı tumet devrealddydı duamızı yapmış bat 14 temmuzdu ama gelmdi halenama köyde cok üşüdüydüm sanırsam ondan gelmedi ağrılarım var geldim gelcem der gibi vucudum.bilmiyrum yav öyle işte
balım kaç gün geçti? biliyorsun ben bekleme taraftarlarındandım ama sanırım bu kimyasaldan sonra erken yapma taraftarlarından olurum. erken teşhisle yapılabilecek bir şeyler olur belki. uzun lafın kısası yap gitsiiin. negatif çıkarsa da karaları bağlamak yok
Dün gece kasık ağrımdan uyuyamadım.Kesin hasta olacağım dedim ve sabah kahverengi akıntım geldi. bu saate kadar 3-4 damla.Hala ağrıyor gerisigelecekİnsan zaman geçtikçe olmayınca umutlanıyordu.Çok moralim bozuldu.İnsan isteyince nekadar da umutlanıyor.3 gün geçmişti.Neyseki biraz daha iyiyim.Arkadaşıma gittim sarma sardık çocuklarıyla oynadım güldüm eylendim kafayı iyice dağıttım.Biraz daha üzgünüm ama geçer zamanla.Eve geldim.İnşallah Allahım Tez zamanda Bizede anneliği nasip etsin...
Rümeysacım evet şimdi yeni bir ay beni bekliyor.Bekliyecez ve görecez ah bide şu işler hiç düşünmeden oluverse değil mi süpriz olsa.İnşallah sen hamişsindir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?