kuzum sen nasılsın iyimsin kendi derdime düştüm seni sormadım hic sen nasılssn iyimsin lekeler devam ediyor mu
elh cnm iyiym yatmaya devam ama kalkiorum artik. dun yemege falan yardim ettim. cnm en son iki hafta onceydi geldiginde sonra 2 defa varla yok arasi oldu ama gelmio artik sukur. hatta kadir gecesinde arkadaslar iftara cagirdilar oraya bile gittim.kuran okuduk hep beraber. 3 ayi tamamlamayi bekliorum ins hic gelmez artik. senin icinde hayirlisi olsun tatlim cok nazli olcak heralde bzm ufakliklar hemen tesrif etmiolar. en yakin zamnda Rabbim nasip etsin ins sana
cok şükür inşallah daha seni üzcek bişeyler olmaz..hayırlısı demekki daha zamanı var diyorum keske kan baktırsaydım diyorum ama
cnm sen bi doktora git bnce. baksin ultrasonla catlamismi catlamamismi baksin. bu kadar uzun surmemesi lazim
evet cnm daha kesin olurdu. gelmezse bi kac gun daha yaptir bnce
bencede bu kadar sürmemesi lazım ama haftasonu ve bayram girdi şimdi. bizim bankanın hastanesi kapalı .sevk almadan dışarıda gidemem acile gitmem lasım. buda acile gitcek bi durum diilki. çok stres oldum
netten falan arastirdin mi hic bole durum yasayan varmiymis?
araştırıyorum zaten şuan canım ama bulamadım gerçekten çok aşırı stres oldum bugünde çarpışcaktık ama moralim kalmadı. ya tutmuş olsa bile durmucak bu stresten yaaaaa töbe Allahım
cnm yabanci bir sitede buldum. ayin 20sine kadar hep negatifti sonra yaptim 5 gun pozitif cikti hangi gun yumurtladim diye soruyor. normalde 28 gunde olan biri. cvplarda hamilelik testi yap demisler yapmis ve hamile cikmis. bekle bi kac gun daha istersen cnm hala pozitif olmaya devam edecek mi bakalim
bencede bu kadar sürmemesi lazım ama haftasonu ve bayram girdi şimdi. bizim bankanın hastanesi kapalı .sevk almadan dışarıda gidemem acile gitmem lasım. buda acile gitcek bi durum diilki. çok stres oldum
benim bildiğim bu ovulasyon testi çift çizgi çıkıyorsa ya hamilesin ya da yumurtan mı çatlamadı acaba. ondan mı koyu bunlar hep
bende bilmiorumki canım hamile olsamda en fazla 5 günlük olur yani test yapmaya başladım gün tutmuş olabilir .ama şimdikociş dediki biz adet bittikten 3 4 gün sonrada birlikte olmuşuz amannn kafam çok karışık..bidaha ovu testi falan yapmıcam. bugünde çalışcam ve bırakcam artık . bayramda girio zaten..
komşimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm niye susuynnnnnnnnnnnnnn
sence daha nereye kadar çift çıkçak bu ovularrrrrr
bence de kafaya takma. sonra olacağı varsa da olmaz Allah korusun. benim değeri duydun mu 4.80 çıktı yarın tekrar kan vericem. belli olsaydı hayırlısıyla yaaaa.
ayyyy canımmmm inşallahh yükselirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....kıs bence bişiler var yaaa...ben daha önce kan testi yaptırdım ve adet günümden 1 2 gün sonraydı ama 2den küçük çıktı yani negatiff..ama 5 ve üstü pozitif seninkide tam sınır ..daha adete bikaç gün varsa değerin ondan düşük çıkmış olabilir...ayyy canım sen hamilesin sanki yaaa fazlada bişi demek istemiorum çok umutlanıp sönmeyelim ama bence bebiş gelioooooooooooooooooo...İnşallah yarın iki katındanda yüksek olur tutunur bebişinnnnnnnnnnnnnnnn
geçmişten geliyom komşim anca gelebildim sen test yapmadan önce bi kaç saat tuvaletini yapmamış olcan sabah ilk tuvalletinle test yapmanın mantığı o yüzden, ona göre yapmadıysan test doğru çıkmamış olabiliri :26:
bugem senin resimlere göre en son yaptığın en koyu gibi geldi ben yaparken testi ne kadar yakın olsada kırmızılar anlıyosun en koyu olanı ertesi günd koyuluğu gitti bende, amaaaa sweet in dediği yani geç döllenme olma ihtimaline karşııııııııı cimriii ovuları alırken gebelik testi vermiyolar mı harca birini emma tut biraz çişinide öyle çödür üstüne
geçmişten geliyom komşim anca gelebildim sen test yapmadan önce bi kaç saat tuvaletini yapmamış olcan sabah ilk tuvalletinle test yapmanın mantığı o yüzden, ona göre yapmadıysan test doğru çıkmamış olabiliri :26:
bugem senin resimlere göre en son yaptığın en koyu gibi geldi ben yaparken testi ne kadar yakın olsada kırmızılar anlıyosun en koyu olanı ertesi günd koyuluğu gitti bende, amaaaa sweet in dediği yani geç döllenme olma ihtimaline karşııııııııı cimriii ovuları alırken gebelik testi vermiyolar mı harca birini emma tut biraz çişinide öyle çödür üstüne
inşaallah yaa bende umutlandım biraz ama yarınki teste bakıcazaslında 2 günde bir tekrarlamak lazım testi ama bayram geldi işte:) neyse yarın da bir yükselme olur sanırım hamileysem. İnşaallah hayırlısyla hamileyimdir yaa:)Allah'ım hepimizin yüzünü güldürsün inşaallah.5 gün var adetime ydbuge.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?