hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

kuzum sen nasılsın iyimsin kendi derdime düştüm seni sormadım hic sen nasılssn iyimsin lekeler devam ediyor mu

elh cnm iyiym yatmaya devam ama kalkiorum artik. dun yemege falan yardim ettim. cnm en son iki hafta onceydi geldiginde sonra 2 defa varla yok arasi oldu ama gelmio artik sukur. hatta kadir gecesinde arkadaslar iftara cagirdilar oraya bile gittim.kuran okuduk hep beraber. 3 ayi tamamlamayi bekliorum ins hic gelmez artik. senin icinde hayirlisi olsun tatlim cok nazli olcak heralde bzm ufakliklar hemen tesrif etmiolar. en yakin zamnda Rabbim nasip etsin ins sana

cnm sen bi doktora git bnce. baksin ultrasonla catlamismi catlamamismi baksin. bu kadar uzun surmemesi lazim

cok şükür inşallah daha seni üzcek bişeyler olmaz..hayırlısı demekki daha zamanı var diyorum keske kan baktırsaydım diyorum ama

cnm sen bi doktora git bnce. baksin ultrasonla catlamismi catlamamismi baksin. bu kadar uzun surmemesi lazim

bencede bu kadar sürmemesi lazım ama haftasonu ve bayram girdi şimdi. bizim bankanın hastanesi kapalı .sevk almadan dışarıda gidemem acile gitmem lasım. buda acile gitcek bi durum diilki. çok stres oldum

bencede bu kadar sürmemesi lazım ama haftasonu ve bayram girdi şimdi. bizim bankanın hastanesi kapalı .sevk almadan dışarıda gidemem acile gitmem lasım. buda acile gitcek bi durum diilki. çok stres oldum

netten falan arastirdin mi hic bole durum yasayan varmiymis?

araştırıyorum zaten şuan canım ama bulamadım gerçekten çok aşırı stres oldum bugünde çarpışcaktık ama moralim kalmadı. ya tutmuş olsa bile durmucak bu stresten yaaaaa töbe Allahım

cnm yabanci bir sitede buldum. ayin 20sine kadar hep negatifti sonra yaptim 5 gun pozitif cikti hangi gun yumurtladim diye soruyor. normalde 28 gunde olan biri. cvplarda hamilelik testi yap demisler yapmis ve hamile cikmis. bekle bi kac gun daha istersen cnm hala pozitif olmaya devam edecek mi bakalim

yani yumurtlama dönemine 12sinde girmiş bende bu ay 12 sinde başladım ama 32 günde bir oluyorum normalde ...ama 12sinde tutmuş olsa sürekli lh mı salgılar ki ayyy bilmiorum düşünmek istemiyorum stresten bünyemi bozcam galiba...ben bugecede çalışayımda nolur nolmaz:) sabah 10da misafirim gelio gece başlarım sahura kadar kaça gidersek artıkın :)sonra bayram yapamıcam bayramdan sonrada dr a gidip testlerimi göstercem zaten sorcam neden böle oldu die..moralimi düzeltmeye çalışıorum.korkum çatlamayıp kist oluşturması pkolularda öle oluomuş galiba...ama bende dr sorun yok dedi..kafamdan bu düşünceyi silmem lasım hasta falan deilim bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

benim bildiğim bu ovulasyon testi çift çizgi çıkıyorsa ya hamilesin ya da yumurtan mı çatlamadı acaba. ondan mı koyu bunlar hep

benim bildiğim bu ovulasyon testi çift çizgi çıkıyorsa ya hamilesin ya da yumurtan mı çatlamadı acaba. ondan mı koyu bunlar hep

bende bilmiorumki canım hamile olsamda en fazla 5 günlük olur yani test yapmaya başladım gün tutmuş olabilir .ama şimdikociş dediki biz adet bittikten 3 4 gün sonrada birlikte olmuşuz amannn kafam çok karışık..bidaha ovu testi falan yapmıcam. bugünde çalışcam ve bırakcam artık . bayramda girio zaten..

bence de kafaya takma. sonra olacağı varsa da olmaz Allah korusun. benim değeri duydun mu 4.80 çıktı yarın tekrar kan vericem. belli olsaydı hayırlısıyla yaaaa.

komşimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm niye susuynnnnnnnnnnnnnn

geçmişten geliyom komşim anca gelebildim sen test yapmadan önce bi kaç saat tuvaletini yapmamış olcan sabah ilk tuvalletinle test yapmanın mantığı o yüzden, ona göre yapmadıysan test doğru çıkmamış olabiliri :26:

sence daha nereye kadar çift çıkçak bu ovularrrrrr

bugem senin resimlere göre en son yaptığın en koyu gibi geldi ben yaparken testi ne kadar yakın olsada kırmızılar anlıyosun en koyu olanı ertesi günd koyuluğu gitti bende, amaaaa sweet in dediği yani geç döllenme olma ihtimaline karşııııııııı cimriii ovuları alırken gebelik testi vermiyolar mı harca birini emma tut biraz çişinide öyle çödür üstüne

bence de kafaya takma. sonra olacağı varsa da olmaz Allah korusun. benim değeri duydun mu 4.80 çıktı yarın tekrar kan vericem. belli olsaydı hayırlısıyla yaaaa.

ayyyy canımmmm inşallahh yükselirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....kıs bence bişiler var yaaa...ben daha önce kan testi yaptırdım ve adet günümden 1 2 gün sonraydı ama 2den küçük çıktı yani negatiff..ama 5 ve üstü pozitif seninkide tam sınır ..daha adete bikaç gün varsa değerin ondan düşük çıkmış olabilir...ayyy canım sen hamilesin sanki yaaa fazlada bişi demek istemiorum çok umutlanıp sönmeyelim ama bence bebiş gelioooooooooooooooooo...İnşallah yarın iki katındanda yüksek olur tutunur bebişinnnnnnnnnnnnnnnn

inşaallah yaa bende umutlandım biraz ama yarınki teste bakıcaz aslında 2 günde bir tekrarlamak lazım testi ama bayram geldi işte:) neyse yarın da bir yükselme olur sanırım hamileysem. İnşaallah hayırlısyla hamileyimdir yaa:)Allah'ım hepimizin yüzünü güldürsün inşaallah.5 gün var adetime ydbuge.

Son düzenleme:

yok kız öğlen bi gittiydim sonra akşam işte 5 gibi yaptım testi neyse artık biraz daha rahatım kocamı kandırabilirsem kan testi yaptırırm artık
kız sohbetinizi özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kızzz güldürdün beniii delüüüüüüüüüüüüütabiki evde tam 6 tane gebelik testi var ama daha çok erken çıkmaz testte negatif çıkar moralim bozulmasın die yapmıorum.resimdekiler artık netliği gitmiş pek belli deil ama ben bakıorum hala kocişle son 3 gün birbirinin aynı 2. çizgi birinciden koyu ilk 3 günde 2si birbirine eşitti. eşimde aynı şeyi söylüyo. 12sinden öncekiler silikti bariz. en son yaptımı yapar yapmaz koydum ondan o çok net ve koyu duruyo yoksa zaten yapar yapmz çift çıkıo anında beklemeye bile gerek kalmadan :)

ay canımmm ümitlendirmek istemiyorum ama 5 gün kala bu sonuç çıkıosa bence adetten falan değildir. inşallah yarın yükselmiş olur .sabırsızlıkla bekliorummmmmmmmmmmmm haberiniiiiiiiiiiiiiiiii ay hamiş ol inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…