hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Merhaba kızlar
BAT yarın benim

Birkaç saat önce akıntıyla kahverengi leke geldi..Ama şimdilerde bişey yok.Ara ara kasıklarımda batmalar var..

Ne demek şimdi bu..Şimdiye kadar hiç yaşamadım böyle birşey

hoşgeldin canım..bişi demek için çok erken yerleşme kanamasıda olabilir ama adet haberciside olabilir bir iki gün daha bekleyip gelen giden olmazsa bi test yap bence

meraba canım batın öncesi haber vermiş sana vucudun diyebilirim kendi bildğim kadarıyla gectiğimiz ay ilac falan kullandın mı
rümeysa bayram ya ertesi gün o yüzden yarın yaptırayım diyorum kuzum

özel hastanede mi yaptıyorsun

hoşgeldin canım..bişi demek için çok erken yerleşme kanamasıda olabilir ama adet haberciside olabilir bir iki gün daha bekleyip gelen giden olmazsa bi test yap bence

Yarın gelmezse bayram sabahı test yapma niyetindeyim..Ama bu leke benim kafamı karıştırdı.Daha önce hiç olmamıştı.Şimdi sürekli kontrol ediyorum yok daha birşey..

Beklemek ne zor

ben test yaptırdım 4.80 çıktı. yarın tekrar test yaptırıcam.

hmm:26: insallah vardir besbis canim insallah ,, fakat ben 5 uzeri cikarsa gebelik var diye okudum hep,,insallah degerin iki gun sonra katlanir yaa,,adein gectimi peki ??

hosbulduk datlumm yavrum sen gecen ay ki yaptigin testler 2 gun gostermemismiydi senin bu testler sacma bence ,,kusura bakmada,,ama sen gun asiri devam et hee bide isedigin su testleri saklayip durma bee,,gun gectikce siliklesirki onlar ,,olmadi cerceveye koy duvara as yavrum tavuk seniikikikkiki
daha daha nasilsin ??

kiz bende SIK SIK usuturum ama gecikme olmaz hicusutunce gecikmemi oluyomus 1 yasima daha girdim oldum 31:44:kikikiki

Son düzenleme:
Yarın gelmezse bayram sabahı test yapma niyetindeyim..Ama bu leke benim kafamı karıştırdı.Daha önce hiç olmamıştı.Şimdi sürekli kontrol ediyorum yok daha birşey..

Beklemek ne zor

evet canım beklemek zorrrrrrr:) yarında yapabilirsin testi bence silikte olsa çıkar diye düşünüorum varsa....tabi dayanabilirsen daha geç yapman daha net sonuç verir:)

yok anam iyi çalıştın deiğin 3 kerecik beaaaaa bakalım Allah nasip etmiştir inşallah

en önemli günün öncesi yaptın o gün yaptın sonunda da yapıyoon daha ne etcen, ben o günü belirledim ama yapamamıştım geçen ay
allahım göbüşünü doldursun inşallah tatım....

ydbuge cnm ben sana bi şey dicem, benim eşim doktor da ben senin durumu ona sordum. dedi ki beyni aşırı lh salgılanmasını söylüyor olabilir dedi. bunun nedenleri varmış galiba. hormon testlerine baktırabilir. fsh ı da yükselmiş olabilir dedi. isterse bi kadın doğumcuya gitsin dedi. hormon testi yaptırsana yarın sabah cnm. öğlene kdr açıktır hastaneler. özeller açıktır en azından.

en önemli günün öncesi yaptın o gün yaptın sonunda da yapıyoon daha ne etcen, ben o günü belirledim ama yapamamıştım geçen ay

amin balımmmmm inşallah hepimizinkini en tez zamandaaaaaa gelsin bebişler anammmmmmmmm beklemek zor gariiiiiiii

kızzzzzzzzz senin bat nezman geldimi gelcek mi calışıyon mu carpışıyon mu ne yapıyonnnnnnnn ne ediyonnnnnnnnnn fındıklar bitti mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…