hmm:26: niye kiz stresmi yapin acaba:44: ayyy insallah gec dollenme dedikleri sey olmustur yaa:26:
ya ilk çizgi kadar koyu değil bugün günü değil yani belli ama baya da net. belki de erken yumurtluyordum hep ama bilmiyordum, normalde bugünlerde adetim yeni bitmiş oluyor yani.
ben test yaptırdım 4.80 çıktı. yarın tekrar test yaptırıcam.
kuzum sen bilirsin ama yarın deilde öbürsü gün yaptırsan hani ne bilim işte bi gün daha bekle derim tabi sen bilirsin yine
Merhaba kızlar
BAT yarın benim
Birkaç saat önce akıntıyla kahverengi leke geldi..Ama şimdilerde bişey yok.Ara ara kasıklarımda batmalar var..
Ne demek şimdi bu..Şimdiye kadar hiç yaşamadım böyle birşey
meraba canım batın öncesi haber vermiş sana vucudun diyebilirim kendi bildğim kadarıyla gectiğimiz ay ilac falan kullandın mıMerhaba kızlar
BAT yarın benim
Birkaç saat önce akıntıyla kahverengi leke geldi..Ama şimdilerde bişey yok.Ara ara kasıklarımda batmalar var..
Ne demek şimdi bu..Şimdiye kadar hiç yaşamadım böyle birşey
rümeysa bayram ya ertesi gün o yüzden yarın yaptırayım diyorum kuzum
hoşgeldin canım..bişi demek için çok erken yerleşme kanamasıda olabilir ama adet haberciside olabilir bir iki gün daha bekleyip gelen giden olmazsa bi test yap bence
meraba canım batın öncesi haber vermiş sana vucudun diyebilirim kendi bildğim kadarıyla gectiğimiz ay ilac falan kullandın mı
özel hastanede mi yaptıyorsun
ben test yaptırdım 4.80 çıktı. yarın tekrar test yaptırıcam.
hoşgeldün datlummmmm:) rankaranın adete 5 gün var testi 4.80 çıkmış yarın yine yaptırcak yükselmişmi die...benimde ovu testi halaaaaaaaa çift ve ikinci çizgi çok koyu son 3 gündür ilk 3 gün aynı koyuluktaydı beklios bi ara çatlıcaklar inşallah ateşimde düşmüştü oysaki ama hala çift idrarı koyar koymaz pat die 2 çizgi çıkıo yafffff
yok kız aksine daha rahattım bu ay ama köyde cok üşüdüydüm herhalde ondan geciktm üşütünce acap gecikirmi daha kendi derdime düştüm herkese aynı şeyi söylüyrumm kızlar bıktı vallah ibenden
Yarın gelmezse bayram sabahı test yapma niyetindeyim..Ama bu leke benim kafamı karıştırdı.Daha önce hiç olmamıştı.Şimdi sürekli kontrol ediyorum yok daha birşey..
Beklemek ne zor
yok anam iyi çalıştın deiğin 3 kerecik beaaaaabakalım Allah nasip etmiştir inşallah
hoşgeldün datlummmmm:) rankaranın adete 5 gün var testi 4.80 çıkmış yarın yine yaptırcak yükselmişmi die...benimde ovu testi halaaaaaaaa çift ve ikinci çizgi çok koyu son 3 gündür ilk 3 gün aynı koyuluktaydı beklios bi ara çatlıcaklar inşallah ateşimde düşmüştü oysaki ama hala çift idrarı koyar koymaz pat die 2 çizgi çıkıo yafffff
Yarın gelmezse bayram sabahı test yapma niyetindeyim..Ama bu leke benim kafamı karıştırdı.Daha önce hiç olmamıştı.Şimdi sürekli kontrol ediyorum yok daha birşey..
Beklemek ne zor
canım bak benimkileri ekliim hangisine daha yakın sölersin
meraba canım batın öncesi haber vermiş sana vucudun diyebilirim kendi bildğim kadarıyla gectiğimiz ay ilac falan kullandın mı
özel hastanede mi yaptıyorsun
en önemli günün öncesi yaptın o gün yaptın sonunda da yapıyoon daha ne etcen, ben o günü belirledim ama yapamamıştım geçen ay
allahım göbüşünü doldursun inşallah tatım....
en önemli günün öncesi yaptın o gün yaptın sonunda da yapıyoon daha ne etcen, ben o günü belirledim ama yapamamıştım geçen ay
allahım göbüşünü doldursun inşallah tatım....
13.08 tarihli testin gibi. iki gün sonra da yumurtlayacağım herhalde? aman ne bilim kafam karıştı. zaten de bayrama geliyor ve evimde olmayacagım(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?