hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

ayy ne güzel içimi rahatlatıyorsun:) canım benim yaa. benim koca anlayışlı biri olsa şimdide giderdim de belli olmaz diyor. hamile sayılmazsın bu değerle diyor. galiba beni ümitlendirmek istemiyor. Allah'ım inşaallah hayırlısıyla sağlıklı bir evlat versin bana da sizlere de.yarın uyanınca gideyim diyorum inşaallah bakalım ne olacak. hemen haber veririm inşaallah ydbugecim

tatlım içimden bi ses senın karnının boş olmadıgını soyluyor inşş dualarım senınleee bu ay senın yuzun gulsun ınşallah.. bu bayram sevıncın ikiye katlanırr.. sen sevın gel buraya bızıde sevındır:)))

canım bugün yaptırdıysan testi normalde 2 günde bir 2 ye katlıyo..bugün bidaha gitmenin anlamı yok ama biz çok istediğimiz için sabırsızlanıyorus tabikiiii:)kocişinde Allah korusun her duruma karşı senin fazla ümitlenmeni sonra üzülmeni istemediği için öle diodur..benimkide öle canım hepsi aynı zati:) sen yarın yaptır en azından 2ye katlamasa bile yükselme olur diye düşünüyorummm:)hadi bakalım bu ayın hamişisin inşallahhhh Allahında izniyle :) fazla düşünüp kendini dinlememeye çalış en büyük düşmanımız biliosunki çok isteyincede tutunmuyo bu bebişler rahat olmaya çalış nolur aman haaa belki tutunmaya çalışıo senin nohutçuk bırak annesi rahat olsun oda strese sokma kıs bebişiiiiiiii

inşaallah nrnky. Allah'ım hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın hepimizi tez zamanda sevindirsin inşaallah. bende çok istiyorum hem sizlere hemde aileme hayırlı haberler vermeyi. nasip inşaallah:)

ayyy heyecan dorukta valla bendede heyecan oldu şimdi umarım uyuyabılırsın bu gece rankara:)şahsen ben olsam uyuyamazdım ama ne olur sen düşünmeee uyu ki bebişcik varsa oda uyusun buyusunnn:)))

bende özledim şekerim ya fındık toplarken yorulmedım ama ev işi yordu beni bugün, yarın alışverişi hakedeyim diye bugünden bitirdim işimi bi tek masa örtüm kaldı ütülenecek oda yarın mutlu alışverişten sonra

kız geç döllenmeyse niye belli olmasın bu durumda üstüne görmüş oluyosun ama sana gaz vermekte istemem tabi, inşalah hayırlısıyla çarpışmalarının bebişini alırsın tez zamanda

stres yapmıyorum da düşünmemek elde değil. ama sürekli dilimde dua var. Rabbim bu kadar ümit verdin ne olur gerisini de ver diye dua ediyorum. yarın aynı saatte gidicem inşaallah böylece tam 24 saat geçmiş olur inş. adete yakın böyle değerleri çıkıpta sonradan hamile olmayan bi kaç kişi gördüm ama, değeri böyle olup yükselen de okudum. Allah'ım inşaallah hayırlısıyla bana vermiştir sağlıklı bir evlat.

amin canımmm inşallahhh...yarını senle birlikte sabırsızlıkla bekliyoruz ..inşallahhh gelir bebişşşşş

yok yaff geç döllenme falan düşünmüorum geçen ay zaten tam çift çizgide yapabildik sonra misafir vardı biliosun...hemokadar zaman geçti o zaman testler silik deilde hep çift çıkardı heralde diorum..bilmiorum canım hayırlısı yaaa sonuçta ben bugünde çift görmüşken az sonra bi ekşın daha yapıcam yani sonra bayram süresince nadasa bırakırım artık Allah izin verdiyse nasip ettiyse olur zaten hepimizin gönlüne göre versin inşallah

kızlar bugün adetten sonraki 6. günüm.Adet olduğum günü 1 sayarsak
ovulasyon testi kullanıcam bu ay ilk kez. oldukça belirgin çizgim, ilk çizgi kadar koyu değil ama oldukça yakın. Yumurtlama yaklaşıyor mu? ama çok erken değil mi
acaba ben erken mi yumurtluyormuşum? 26 günde bir adet oluyorum, takvime göre 12-13. gün yumurtlamam gerek

slm canlarr ,,nasilsiniz ?? dunden beri giremiyorum yeni ev le cok meskulum ,,,biri bana ozet gecsin lutfen,,varmi guzel haberler gelismeler ????

resim ekleyebiliosan daha iyi yorum yaparıs canım ama erken yumurtluyo olabilirsin çizgi çok netse

hadi bakalım bu ay iyi çalıştın hakettin bebişi inşallah güzel haberlerini alcaz 2 haftaya ya ben erkenden sıkıldım bu işten ya hevesim kaçtı hemencik, artık akışına bıraktım geç olsun güç olmasın gayganam demişleyi tak günahına , taktım bende günahıma

slm canlarr ,,nasilsiniz ?? dunden beri giremiyorum yeni ev le cok meskulum ,,,biri bana ozet gecsin lutfen,,varmi guzel haberler gelismeler ????

hoşgeldün datlummmmm:) rankaranın adete 5 gün var testi 4.80 çıkmış yarın yine yaptırcak yükselmişmi die...benimde ovu testi halaaaaaaaa çift ve ikinci çizgi çok koyu son 3 gündür ilk 3 gün aynı koyuluktaydı beklios bi ara çatlıcaklar inşallah ateşimde düşmüştü oysaki ama hala çift idrarı koyar koymaz pat die 2 çizgi çıkıo yafffff

resim ekleyebiliosan daha iyi yorum yaparıs canım ama erken yumurtluyo olabilirsin çizgi çok netse

ya ilk çizgi kadar koyu değil bugün günü değil yani belli ama baya da net. belki de erken yumurtluyordum hep ama bilmiyordum, normalde bugünlerde adetim yeni bitmiş oluyor yani.

yok anam iyi çalıştın deiğin 3 kerecik beaaaaa bakalım Allah nasip etmiştir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…