hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

valla benim beyin ne diyo bilmiom ama fazla düşünmeme kararı aldım takmıyorum ohhh çift çıkmış ne güsel demekki bugünde çarpışmam lasım :) bebişim zaten testler falan yapıldı bisürü içinde hormon varmıydı emin değilim ama dr geçen hafta genel bi check uptan geçirdi çok fazla test vardı sonuçlar çıkmış bayramın ertesi günü gidip alıp dr a göstericem ve bu olayıda anlatıcam zaten yine bi muayene eder gerekli başka test varsa yada hormon testi istemediyse yaptırırıs . hemen yarın gidip acele etmek istemiorum sonra iyice kafama takıyorum 3 gün beklemekten bişiolmas :) inşallah sorun yoktur tabiki..teşekkür ederim canım benimmmmm

hemde ne beklemek, önce adet bitsinde adamı çarpıyım derdi sonra hangi gün ovu günüm derdi ovu günleri kocaların nazı ayrı bi dert çapışma bitse haydiii batı bekle gelmeden psikolojik belirtilerin derdi bat stresten ya önce gelir ya sonra gelir hepsi ayrı dert hadi keşke bebiş gelse , eğer bebiş gelmeyeceği netleşirse biran önce kırmızı kartı yesekte tekrar aynı maraton başlasa derdi ben yaşlandım ve strese gelebilen biri değilim zaten bebişim azıcık bana çekse bildiğini okur, zaten geleceği zamanı biliyodur aha ben bıraktım bu takip işlerini kocişim çarpsın istediğinde beni

amin balımmmmm inşallah hepimizinkini en tez zamandaaaaaa gelsin bebişler anammmmmmmmm beklemek zor gariiiiiiii

sid...eger duzenli 26 gunde bir oluyorsan ,,10 cu ve 11 ci gunu testin yanmasi lazim ,,12 ci gunu yumurtlama gunun

sid...eger duzenli 26 gunde bir oluyorsan ,,10 cu ve 11 ci gunu testin yanmasi lazim ,,12 ci gunu yumurtlama gunun

canım bence yumurtlama dönemine girmişsin ama devam et yapmaya testi her test bi tuhaf geçen ayki başkaydı benim bu ayki dahada tuhaf kaç gündür çift bende anlamadım. yeni yapacaklarınla karşılaştırırsın en koyu olandır. ama boş geçme bugünleride tabikiiiii

Aslında itiraf edeyim hiç test yapmadım şimdiye kadar.Pek bir hevesim var :)

Ama hem test yapıp hem çift çizgiyi görmek istiyorum :)

valla hepimiz onu istios zati canımmm :))) moral bozmak yok ama bencede bekle daha 2 gün bat geçsin öyle yap testi..bu aradada kendini çok dinleyipte strese sokma canım

valla hepimiz onu istios zati canımmm :))) moral bozmak yok ama bencede bekle daha 2 gün bat geçsin öyle yap testi..bu aradada kendini çok dinleyipte strese sokma canım

Kendimi dinlememek eldemi

Mesela uzandım şimdi sanki miğdem bulamıyomuş gibi..Bu psikoloji ne melen bişey ya

ben salı gün yedim kırmızı kartı şuan dinlenmedeyim ama heveste kalmadı çalışırmıyım bilmem ilk aydan yan çizdim azıcık gelemiyom ben öyle streslere yaw, fındık olayımızın yarısı bitti ben bi sene sonra tanıştım fındık bahçemizle 3 gün toplamaya gittim birazda kaynım tek toplamıştı 2 gün galiba bitti kayınpederden kalan yer, bi de dedelerinde kalma bi yer varmış ama bayramdan sonra abim toplayacak onu galiba ben mesaimi doldurdum ama sevdim fındık toplamayı bizim yer bide pek yokuş değil iyidi yani....

kızzzzzzzzz senin bat nezman geldimi gelcek mi calışıyon mu carpışıyon mu ne yapıyonnnnnnnn ne ediyonnnnnnnnnn fındıklar bitti mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…