hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

dogru diyosun kiz kalkim bende ,,, bende kacim vinn

Kızlar bugün kan testi yaptırdım veeeeeeeee hamileyim değerim 540mış:))))) allahim hepinize nasip etsin insalah isteyen herkese sağlıklı çocuklar versin

tebrikler canim allah devamina erdirsin ,,anali babali buyutsun insallah

sen nasilsin ?? kiz sen adami ayda kac kere carpmistin,hangi posizyondaydin ,,bize bi tuyo versene kiz
bnm dusukten sonraki ay oldugu icin erkenden yumurtladim. 10 ve 11 gun akintim gelince 11. gun test yaptim. o gunde adami zorla ikna edip yaptik. ertesi gun ev bakmaya gitcektik negatif cikmisti ama bz sabah yine degerlendirdik. sali gunu gece yaptim tekrar pozitif cikti o gunde yaptik ondan sonrada bir kere daha oldu baskada bisey olmadi o aydan beriayaklarimi da herzamn dikiodum zaten

Kızlar bugün kan testi yaptırdım veeeeeeeee hamileyim değerim 540mış:))))) allahim hepinize nasip etsin insalah isteyen herkese sağlıklı çocuklar versin

cnm hayirli olsun. Allah tamamina erdirsin ins

Son düzenleme:
sen sweetcanin cevabini beklersen ohoo isin is ,,o allah bilir yine bakkal amcadadir kikikiki

ay kikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii öldüm gülmektennnnnnnnnnnnnnnnnn kıs sweettttt şu bakkal amcaya laf yetiştirdiğin kadar bizede yetiştirsen yaaaaa..kıskanıorum ama bu bakkalı ben

leyyyynnnnn size aciklama yapmaya calisioduk surda Allah Allah

ayakları dikcez,yumurtlama takibi yapılacak,sabahları da değerlendirilecek.ödevlerinizi yapın hanımlar,notlar alınsın:126:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…