kızlar benim kırmızılar yine yok ortalıkta 35,günü doldurmak üzereyim karnım şişti tekrar sabahtan beride ara ara ateş basıyor yanıyorm desem yeridir yani öyle işte köyde ceptelefgonundan intrnet ayarladık sizlerden ayrı kalmıyorum böylece bayram nasıl gidiyr burda yağmur var yarın fındık toplucaz yağmur yağmassa
canım bende haziranda düşük yaptım inan bu ay bende senle aynı durumdayım bende bekliyorum perşembeyi günüm gelmeden o riske girip üzülmek istemiyorum ve bütün belirtilere bi bahanem oluyoo kendimi kaptırmak istemediğim için eğer tam zamanında döllenmişse geç değilse yani belli olma şansı var ama bence bekle 2 gün dahaa.............
hayırlı bayramlar kızlarr
topik hayırlı uğurlu olur inş. 2 hamiş var dilerim 52 olur
bayram bitince bizde doktor kontrolünde bebek çalışmalarına devam edicez...daha önce söylemiştim pko var ve yumurtalarım gelişmiyo... bat tarihim ayın 19uydu ama hastalanmadım halaa umudum yok çünküm ramazanda çok çalışmadık....zaten ilaçsız olmayacak gibi kırmızı kart görmeyi bekliyorum iştee...kırmızı kart görüp tahlilleri yaptırıp doktor yolunu tutacammm heyecanlıyımmmmm
kızlarrrr, bat 29 ağustos.bugünlerde test yapsam çıkarmı :44:
bayramda da kimsecikler yok yawwww. zaten memleketten uzagim aglicam simdiii
kızlarrrr, bat 29 ağustos.bugünlerde test yapsam çıkarmı :44:
herkese günaydın
günaydın orkide hanım nasılsınız:)
iyiyim canım sağolasın. tatil hazırlıkları yapıyorum.valiz hazırlıyorum. sen nasılsın? daha iyi misin?
kızlar benim kırmızılar yine yok ortalıkta 35,günü doldurmak üzereyim karnım şişti tekrar sabahtan beride ara ara ateş basıyor yanıyorm desem yeridir yani öyle işte köyde ceptelefgonundan intrnet ayarladık sizlerden ayrı kalmıyorum böylece bayram nasıl gidiyr burda yağmur var yarın fındık toplucaz yağmur yağmassa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?