kızlar sonunda gelebildim çoook üzgünüm ve bugün hep agladım çocuksuz bayram benim için öksüz çocuk gibidi.. benim kırmızılar geldi bugün 5günüm klomana devam ettim bu ayda3cü olcak morelim çok bozukk dışari çıkmak istemiyom hertaraf çocuk içim parçalanıyo ve çevremde hep hamileler var onnarı çok kıskanıyom çokda özeniyom ya ben böyle sabırsız napçammmm
canım benimde öyleydi yazdıklarımı okursan nasıl hamiş kaldığımı öğrenirsin klomen+glukofen kullanıydum bnde olmuyodu bide soğan kürünü denedim ve yumurtam büyüyebildi o aybid çatlatma iğnes oldummu bebişim geldii bence sende dene soğan kürünü muhakkak dene ama mucize gibim bişey ooo iyi geceleeer
kızlar sonunda gelebildim çoook üzgünüm ve bugün hep agladım çocuksuz bayram benim için öksüz çocuk gibidi.. benim kırmızılar geldi bugün 5günüm klomana devam ettim bu ayda3cü olcak morelim çok bozukk dışari çıkmak istemiyom hertaraf çocuk içim parçalanıyo ve çevremde hep hamileler var onnarı çok kıskanıyom çokda özeniyom ya ben böyle sabırsız napçammmm
canım benim napalım elimizden bişe gelmiyo bende aynı bayrammı ne olduğu belli değil çok sıkılıyorum hep gözlerim doluyo hiç bişeyden zevk alamıyorum sabrın sonu selamettir Allahım verecek inşallah dualardan geri kalmayalım
ben ekimde Allahım nasip ederse 5. tüp bebek denememi yapacağım inşallah bu sefer bebeklerime kavuşacağım
Allahım yardımcımız olsun gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eyler rabbim inşallah
hadi kizlar gelin artik topigimiz cok bos kaldi. bn de baramda biraz ayaklandim dun de alisverise gittik olani iki saatligine ama gelince yine lekelenmem basladiiki haftadir gelmiyordu
kızlar merhabalar..bugün eve döndüm sonunda..kocişimi çok özledimgiderken temizlik geldiğimde temizlik..hiç iş bitmiyor bu arada serap_serap Antepteydi değil mi? ne yaptı acaba? iyimi?
hadi kizlar gelin artik topigimiz cok bos kaldi. bn de baramda biraz ayaklandim dun de alisverise gittik olani iki saatligine ama gelince yine lekelenmem basladiiki haftadir gelmiyordu
canlar beni ozluyormusunz.ben sileri cokk ozledim.geceler ne guzel yazisiyorduk.sweet dinlen guzelim yorma kendini.gececek insallah bu gunler.ben kusuyurum.halim kalmiyor.insallah cabucak gecer.bu arada yazamami8sdim.HEPINIZIN BAYRAMINI KUTLAR YAKIN ZAMANDA RABBIMIN SIZE SAGLIKLI EVLATLAR GONDERMESINI DILIYORUM
yaaa sweetimmmm yatsana sen ne ayaklanıosun kızıcam sana haa
neden boyle oluyomus doktor bişey dedimi?:44:uzun zaman gelmeyince gecti sanmistim yadinlenicem artik ins
yok cnm tam bir neden soylemiyorlar. dinlenceksin diyorlar sadece. yatinca gelmiyor zaten biraz ayakta kalirsam geliyor. gecti diye seviniyordum daha yatmam gerekiomus demekkineden boyle oluyomus doktor bişey dedimi?:44:
aman yat dinlen ihmale elmez böyle şeyler..nasıl bılgı vermez onlarda ya vermelerı lazımmyok cnm tam bir neden soylemiyorlar. dinlenceksin diyorlar sadece. yatinca gelmiyor zaten biraz ayakta kalirsam geliyor. gecti diye seviniyordum daha yatmam gerekiomus demekki
bazi hamileliklerde olabiliyormus ama kanama oldugu icinde dusuk riski daha fazla oluyor tabi. Hayirlisiyle ins en kisa zamanda gecer de rahatlarim birazaman yat dinlen ihmale elmez böyle şeyler..nasıl bılgı vermez onlarda ya vermelerı lazımm
bazi hamileliklerde olabiliyormus ama kanama oldugu icinde dusuk riski daha fazla oluyor tabi. Hayirlisiyle ins en kisa zamanda gecer de rahatlarim biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?