hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

canım benim seni anlıyorum ama kendini yıpratma böyle. bende ağladım arefe günü gece. namaz kılarken ağlaya ağlaya kıldım ama sonra dedim ki Rabbim bir çok mucize veriyor İnşaallah bize de verir bebek. bak çok şükür yaşıyoruz, sağlıklıyız. çıkmadık candan ümit kesilmez Allahın izniyle. İnşaallah Rabbim bizleri de güldürecek. ne olur sende üzülme.

canım ben soğan kürü içmiştim bi ara ama midemi çok bulandırdı 3 kez anca içebildim evet okudum aynıymış sorunlarımız....benim içinde dua et canım..bende çok istiyorum 1 ay klomen bende kullandım yumurtam 22mm oldu ama eski doktorum ilk aydan çatlatmıyım dedi ve kist oldu hastanelik oldum..şimdi doktorum değişti bayram arası vermiştik..bu ay devam edicez inş..

canım benim napalım elimizden bişe gelmiyo bende aynı bayrammı ne olduğu belli değil çok sıkılıyorum hep gözlerim doluyo hiç bişeyden zevk alamıyorum sabrın sonu selamettir Allahım verecek inşallah dualardan geri kalmayalım
ben ekimde Allahım nasip ederse 5. tüp bebek denememi yapacağım inşallah bu sefer bebeklerime kavuşacağım
Allahım yardımcımız olsun gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eyler rabbim inşallah

allah hepimize sabır versın canlarm sıkmayın canınızı bol bol dua edelımm hepinizi seviommm

saol canım sıkılmamak elde degil sen nerdensin ben aydındanım bendetüp bebek aşılama yapmak istiyom nerde yaptırcan bide çok pahalımı acaba burda nerde yapılır bilmiyombana bilgi verirsen sevinirim ege bölgesinde bildiginiz günenilir biryer bilen varmı?

hadi kizlar gelin artik topigimiz cok bos kaldi. bn de baramda biraz ayaklandim dun de alisverise gittik olani iki saatligine ama gelince yine lekelenmem basladi iki haftadir gelmiyordu

Merhaba arkadaşlar,öncelikle hepinizin bayramını kutlarım,aranıza yeni katıldım ama uzun süredir formdan takip ediyordum,çünkü ben de 2 seneye yakın bir süredir bebiş isteyip hamile kalamıyordum,yaşım 34 ve giderek umudumu kaybediyordum.
Size ilginç gelebilir ama bunca zaman çekindiğim için hiç doktora gitmedim,en sonunda eşim de ben de işi oluruna bıraktık,her adet dönemi stres yaşamaktan,umutlarımın yıkılmasından bıkmıştım,yoğun iş temposundan adet günümü unuttuğum bir dönemde ise oğluşum bizim için mucize denilebilecek bir sürpriz yaptı,inşallah Allah bebiş isteyen herkeze sağ sağlam kucağına almasını nasip eder.Hamiş kalabilmek için özel hiçbirşey yapmadım,keşke size şunu şunu yapın diyebilsem,tek bildiğim yoğun tempolu bir koşturmaca halindeydim,epey hareketliydim,adet günümü de unuttuğum için o dönem stres de yaşamadım,bence siz de birkaç dönem takvimlerden uzaklaşın,hangi gün hangi tarihte olduğunuzu unutun :)
Belki alakası yoktur ama o dönemde yemek yapmaya fırsatım olmadığı için bol bol doğu mutfağından pide gibi hazır yemeklerle beslendim :)
Bir gün kollarım kaşınmaktan deli gibi kabardı ve nedenini güneş alerjisi sandım,meğer o zaman gebelik alerjisi dedikleri olayı yaşıyormuşum.
Sizi çok çok iyi anlıyorum arkadaşlar ve o umutsuz günlerimi hiç unutmadım,Allah nasip ettikten sonra herşey oluyor,ben buna sadece bir örneğim,2 yıl sonra hiçbir tedavi görmeden hamiş kalabilmek benim için de bir mucize,o iki yıl neden hamiş kalamadığımı bilemiycem ama demek ki hiçbir zaman umudumuzu yitirmemek ve gerçekten stres yapmamak çok önemli.
Beyin tüm vücudumuzu kontrol ediyor,biraz rahatlayın.
Hamiş kalmadan önce rusyadan gelen bir arkadaşım hamiş kalabilmek için bir tavsiyede bulunmuştu,gerçi ben yapmaya fırsat bulamadım ama denemek isteyenler için yazayım,
ilişki öncesi ılıktan biraz daha sıcak bir duş almak,ve sıcak su dolu bir kovanın üstüne tabi yanmıycak şekilde oturmak,sanırım buhar kanalların açılmasında faydalıymış,tabi yapmadan önce doktorunuza sorun yinde kızlar.
Şimdi 16 haftalık oldu oğluşum,inşallah Allah tamamını erdirir,canı gönülden sizlerin de biranönce hamiş kalmanızı diliyorum arkadaşlar.

hadi kizlar gelin artik topigimiz cok bos kaldi. bn de baramda biraz ayaklandim dun de alisverise gittik olani iki saatligine ama gelince yine lekelenmem basladi iki haftadir gelmiyordu

tatlı sweeetim. ben tatilde olduğumdan gelemiyorum canım sen en iyisi şu ilk trimester bitene kadar aynı şekilde dinlenmeye devam et. canım benim yaaa

bende muhtemelen yarın adet göreceğim arkadaşlarım:)) şuanda görmedim ama göğüs ağrım tavan yapmış durumda. Allahım ne zaman hakkımda hayırlıysa inşaallah o zmn versin. Allah'ım kucağımızı boş bırakmasın.

kızlar merhabalar..bugün eve döndüm sonunda..kocişimi çok özledim giderken temizlik geldiğimde temizlik..hiç iş bitmiyor bu arada serap_serap Antepteydi değil mi? ne yaptı acaba? iyimi?

canlar beni ozluyormusunz.ben sileri cokk ozledim.geceler ne guzel yazisiyorduk.sweet dinlen guzelim yorma kendini.gececek insallah bu gunler.ben kusuyurum.halim kalmiyor.insallah cabucak gecer.bu arada yazamami8sdim.HEPINIZIN BAYRAMINI KUTLAR YAKIN ZAMANDA RABBIMIN SIZE SAGLIKLI EVLATLAR GONDERMESINI DILIYORUM

kızlar merhabalar..bugün eve döndüm sonunda..kocişimi çok özledim giderken temizlik geldiğimde temizlik..hiç iş bitmiyor bu arada serap_serap Antepteydi değil mi? ne yaptı acaba? iyimi?

bende aynen senin gibi merak ettim ama seraptan ses çıkmadı cnm hala merak ediyorum kızı.

merhaba kızlar. uzun zamandır takip ediyorum sizleri ama ancak siteye girme fırsatı buldum. ay bu ayyy adetim nihayet 3 gün gecikti ççççoookkkkk heyecanlıyımmmmmmmm

yaaa sweetimmmm yatsana sen ne ayaklanıosun kızıcam sana haa

uzun zaman gelmeyince gecti sanmistim ya dinlenicem artik ins

yok cnm tam bir neden soylemiyorlar. dinlenceksin diyorlar sadece. yatinca gelmiyor zaten biraz ayakta kalirsam geliyor. gecti diye seviniyordum daha yatmam gerekiomus demekki
aman yat dinlen ihmale elmez böyle şeyler..nasıl bılgı vermez onlarda ya vermelerı lazımm

bazi hamileliklerde olabiliyormus ama kanama oldugu icinde dusuk riski daha fazla oluyor tabi. Hayirlisiyle ins en kisa zamanda gecer de rahatlarim biraz

sen ne zaman hamile oldugunu ögrendin sweet:) tebrik ederim ya cok sevindim. ben de klomen kullandım ve catlama ignesi oldum 10 agustosda. 24 ünde adet olmam lazım inş olmammm:) ilk klomen denemesi basarıyla sonuclanır inşş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…