- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
saylanır kız saylanır nden saylanmasınkimsecikler yok ortalıklarda bayram öncesi erken yattınız demiiiiii...benim ovu sonunda silik gösterdiiiii...bugün ama yine misafirim var..dün gece yapmıştım saylanmasmıkiiiibi tutturamadık yahuuuu
saylanır kız saylanır nden saylanmasınay sen trakyalımısın bızımkıler gıbı konusuyon
tmm işte buralarında cogu gocmen her yerden gelen var:)yok canım diilim ama yugoslav göçmeniyim
hepinizin bayrami mubarek olsun canlar. Rabbim sevdiklerimizle geciricemiz nice bayramlar nasip etsin ve seneye evlatlarimizla kutlayabilmeyi nasip etsin ins hepimize
iyi geceler kızlar
Akşam leke geldiğini söylemiştim.Bugün gün içinde açık kahve (sarıya dönük) akıntılarım oldu..1 saat önce regl oldum..
canım hayırlısı diyelim yine. tez zamanda hayırlı evlat sahibi olasın
Kendimi okadar alıştırmışımki..Çok üzüldüm..Ağlıyorum hala..Bana bayram gelmedi bugün
canııım benim öyle deme inan. bak ben de 10 ay önce 11 haftalık düşük yaptım. geçtiğimiz ay kimyasal geçirdim. hamile kalabiliyorum ama elde avuçta bebiş yok. ilk düşükten sonra çook üzülüyordum ama sonradan çook şükrettim. eğer düşmeseydi tam doğacağı zaman hayatımızda öyle şeyler oldu ki ben iyi ki düşmüş diye şükrettim. neyin hayır neyin şer olduğunu bilmiyoruz. bildiğim tek şey Allah ol dediği vakit olacağı.seni özlemini anlıyorum canım benim. bugün bayram ve bugünü bayram gibi yaşa. bebiş bebiş derken hayatı anı yaşamayı unutuyoruz. sonra ne bebiş oluyo ne de yaşanmışlıklar. Tez zamanda hayırlı boy boy evlatların olur inşallah.
iyi geceler kızlar
Akşam leke geldiğini söylemiştim.Bugün gün içinde açık kahve (sarıya dönük) akıntılarım oldu..1 saat önce regl oldum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?