hosbulduk cnmmmm çalışmaktan gelıom cok fecı carpıstıkk 4uz bılem olabılır
yok kız töööbe de nasıl bakcam 4 canavara ikiz olsun yeterbiz bayramın ilk gununden dune kadar çok çalıştıkkkk sabahlı akşamlı öğleliii.. bugun akşam tv da barcelona maçı var her halukarda maç yapıyoz izlioz biz:))) ama tık yok:)))))inşşşşşş 4 üz olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşşşşşşşşşşşşşşD
bı banyo yapıp geleyımmm cici olayım kızlar kaybolmayın
aaa yapılmazmıııı ben hep yaparım amaaa:44::44:kızım hemen banyomu yapılırrrrrr yapma sabah yap...
aaa yapılmazmıııı ben hep yaparım amaaa:44::44:
mantıklı aslında..banada wcye gtme demıslerdı bı sure bende onu yapmıom meselaben hemen yapmıyorummm uzerınden 12 saat gecıo ama oda işe yaramıyo yaaa baksanaaa:)))) bana hemen banyo yapma dedilerrrr ondan aklıma kalmış yapmıyommmmm..
aaa kız neden umıtsızsınnben hemen yapmıyorummm uzerınden 12 saat gecıo ama oda işe yaramıyo yaaa baksanaaa:)))) bana hemen banyo yapma dedilerrrr ondan aklıma kalmış yapmıyommmmm..ben bu aydan ümitsizimmmmmm..
mantıklı aslında..banada wcye gtme demıslerdı bı sure bende onu yapmıom mesela
aaa kız neden umıtsızsınn
gogmasın senın ıcıne oyle abuk subuk seyler bakiimiçime doğuyo ne bılıeyımmmmmmm .... hayırlısıııı artıkkkkk
canım benim 3 defa istanbul tüp bebek merkezinde yaptırdım tutmadı 4 denemem trabzonda yaptırdım tuttu ve düştü tekrar trabzonda yaptırcam
pahalı değil eskisi gibi tüp bebek fiyatları 5000 tl falan
aaa yapılmazmıııı ben hep yaparım amaaa:44::44:
ben hemen yapmıyorummm uzerınden 12 saat gecıo ama oda işe yaramıyo yaaa baksanaaa:)))) bana hemen banyo yapma dedilerrrr ondan aklıma kalmış yapmıyommmmm..ben bu aydan ümitsizimmmmmm..
Kızlar ben geldim tatil bitti
Adet oldum canım ama normal adet gibi olmadı. 4 gün kahverengi leke geldi 2 gün de kırmızıları gördüm halen daha da kahverengi lekelenme var....serapcım hakkında hayırlı olsun inşaallah bi dahaki döneme geçersin antepe. peki adet oldun mu?
Kız Maraş anacım Maraş...yaw siz bu serap maraş dedikçe niye antep diyonuz beniim bilmediğim bir memleketi mi var bu gacınınnnn serapppp cevap ver.....
Kız sen Gonyalı değil miydin ne Antep'i.ne bileyim canım bildiğiniz bi antep durumu varsa hemşerim deyip sarılcamdaama bak mesajda maraşta yer açılmamış demiş :26::26:
Senin başına gelen de pişmiş tavuğun başına gelmez canım ya belki kız bu ay hep beraber kalırız...Canım sorun eğer biyolojik değilse tamamen stres ben evliliğimde 7 ay korundum 8. ay şehir dışındaydım yumurtlama dönemini kaçırdım o ara kayınpederim hastalandı bi ay hastanede yattı bende başında kaldım yatmaya eve geliyoduk hiç bişey olmadı 1 ayın üstüne vefat etti kayınpederim ailem geldi cenazeye zaten bizde çalışacak hal yoktu ama ailem bizde olunca hiç bişey yapamadık, 10. ayda biz yine vazgeçtik çünkü ertesi ay yolculuğa çıkacaktım güya yumurtlama dönemini geçtim diye düşündüm adetten sonraki hafta hiç bişey yapmadım ama ilk yaptığım günle yakalamışım oldum hamile, sonuç düşük oldu ama oldu niyette bebek yoktu yani şu an ise çok istiyorum ama adamı bulamıyorum yapsam tutturamıyom herkes aynı şeyi söylüyo ve haklılar stres etkiliyo bünyeyi, biz değil stres yapmak bebek düşüncesiyle yatıp kalkıyoruz biraz hesap kitap yapmayı bırakmalıyız oluruna bırakmanın yolunu bulmalıyız,
Nasıl olayım canım tatil bittihoşgeldin tatlımmm nasılsın bakemmm .................
Adet oldum canım ama normal adet gibi olmadı. 4 gün kahverengi leke geldi 2 gün de kırmızıları gördüm halen daha da kahverengi lekelenme var....
Kız Maraş anacım Maraş...
Kız sen Gonyalı değil miydin ne Antep'i.
Senin başına gelen de pişmiş tavuğun başına gelmez canım ya belki kız bu ay hep beraber kalırız...
Nasıl olayım canım tatil bittiBenim tayin işi olmadı...Haftaya urfa yolu göründü. Sizler naptınız...Var mı hamiş haberleri...
Senin işte benim işe dönmüş canım nereli olmak istiyorsan oralısın anlayacağın...ben konyalı olabilirim emmaaaabeyazın showu başlarken bi dönem şey diye başlıyodu ya artvin doğumluyum ama şurda büyüdüm aha burda da okuduydum falan diye her şehri sayıyo ya bende aynı öyleyim ben konya doğumluyum annem babam aslen karamanlı ama annem 7 yaşındayken antepe taşınmışlar annannem teyzem dayım antepte, 3 dayım hatayda ben trabzonda yaşıyom kardeşimde antalya da ben neresini istersem oralı olurum anlıyacağın
başıma gelenleri görüyon işte ben bir yıldır evliyimde adamı bir yıldır çarpıyon mu de yok anam daha evliliğin tadına varamadım ama çakma hamileliğimde çocuk istediğimide anladım arada kaldım yardım et serapppp
hakkında hayırlısını versin rabbim inşallah tez zamanda kocişinin yanına düşersin inşallah, bence ayrı olmak zor ben yeni evli biriyle ev arkadaşlığı yapmıştım ordan tahmin ediyorum sırf korkumdan nikah yaptım önce tayin olduktan sonra evlendim bende
Senin işte benim işe dönmüş canım nereli olmak istiyorsan oralısın anlayacağın...
Kız bizim oralarda bir laf var kelin ilacı olsa kendi kafasına sürermiş diye. Bende bir yıllık evliyim altı aydır kocişi çarpa çarpa fenalık geçirecem ama ortada tık yok ....
Bu sene de ayrıyım kocişten beni mahveden şu 4+4+4 oldu o da beni buldu. İl-ilçe emrini de kaldırınca resmen çakılı tayin durumuna düştük...
Yok canım kaldırdı sayın bakanımız şubat dönemini şimdi tek dönem olacakmış. Eğitim-öğretim aksıyormuş arada olunca.Ben 5-6 sene ordaayım canım anca o kadar fazlalığı eritebilirler bence. Hele ki Maraş gibi bir yerde en son açılacak yerdir.şubat demi diğer tayin zamanı o zaman olma şansı var mı peki, görcem seni tayinin çıkcak diyeceksin ki iyiki şimdi olmuş vardır bir hayırda bu işte no panik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?