hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

hosbulduk cnmmmm çalışmaktan gelıom cok fecı carpıstıkk 4uz bılem olabılır

biz bayramın ilk gununden dune kadar çok çalıştıkkkk sabahlı akşamlı öğleliii.. bugun akşam tv da barcelona maçı var her halukarda maç yapıyoz izlioz biz:))) ama tık yok:)))))inşşşşşş 4 üz olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşşşşşşşşşşşşşşD

yok kız töööbe de nasıl bakcam 4 canavara ikiz olsun yeter

aaa yapılmazmıııı ben hep yaparım amaaa:44::44:

ben hemen yapmıyorummm uzerınden 12 saat gecıo ama oda işe yaramıyo yaaa baksanaaa:)))) bana hemen banyo yapma dedilerrrr ondan aklıma kalmış yapmıyommmmm..ben bu aydan ümitsizimmmmmm..

Son düzenleme:
ben hemen yapmıyorummm uzerınden 12 saat gecıo ama oda işe yaramıyo yaaa baksanaaa:)))) bana hemen banyo yapma dedilerrrr ondan aklıma kalmış yapmıyommmmm..
mantıklı aslında..banada wcye gtme demıslerdı bı sure bende onu yapmıom mesela

Günaydın millet :) sabah sabah ağrıyla uyandım çok fena 21 inde ilişkiye girmiştik biraz fazla oldu sanırım ağrı vardı biraz lavaboya gidince dün yine oldu. Sabah çok fena bel ve kasık ağrısıyla uyandım karnımda bi şişlik var tam yumurtlama günü ilişkiye girmistik daha 3 gün oldu bi belirti olabilir mi artık iyice psikopat oldum ne zor şey ya Allahim biran önce hepimize birer hediye yollasin inşallah

günaydın kızlarrr.................

canım benim 3 defa istanbul tüp bebek merkezinde yaptırdım tutmadı 4 denemem trabzonda yaptırdım tuttu ve düştü tekrar trabzonda yaptırcam
pahalı değil eskisi gibi tüp bebek fiyatları 5000 tl falan

ben araştırma hastanesinde 1500 diye biliyom özel 5000 mi :26:

aaa yapılmazmıııı ben hep yaparım amaaa:44::44:

ben hemen yapmıyorummm uzerınden 12 saat gecıo ama oda işe yaramıyo yaaa baksanaaa:)))) bana hemen banyo yapma dedilerrrr ondan aklıma kalmış yapmıyommmmm..ben bu aydan ümitsizimmmmmm..

tamam ayağını dikiyon bekliyon falanda 12 saatte çok değil mi bacılar yaww, ben dinen de bi vakit geçmeden yapacaksın diye biliyorum vakitten kastım namaz vakti , özeti bi namazı kıldığın varsayımıyla diğerini namazı kaçırmıycan çaktınız köfteyi
Kızlar ben geldim tatil bitti

hoşgeldin tatlımmm nasılsın bakemmm .................

serapcım hakkında hayırlı olsun inşaallah bi dahaki döneme geçersin antepe. peki adet oldun mu?
Adet oldum canım ama normal adet gibi olmadı. 4 gün kahverengi leke geldi 2 gün de kırmızıları gördüm halen daha da kahverengi lekelenme var....

yaw siz bu serap maraş dedikçe niye antep diyonuz beniim bilmediğim bir memleketi mi var bu gacınınnnn serapppp cevap ver.....
Kız Maraş anacım Maraş...

ne bileyim canım bildiğiniz bi antep durumu varsa hemşerim deyip sarılcamda ama bak mesajda maraşta yer açılmamış demiş :26::26:
Kız sen Gonyalı değil miydin ne Antep'i.

Senin başına gelen de pişmiş tavuğun başına gelmez canım ya belki kız bu ay hep beraber kalırız...

hoşgeldin tatlımmm nasılsın bakemmm .................
Nasıl olayım canım tatil bittiBenim tayin işi olmadı...Haftaya urfa yolu göründü. Sizler naptınız...Var mı hamiş haberleri...

ben konyalı olabilirim emmaaaa beyazın showu başlarken bi dönem şey diye başlıyodu ya artvin doğumluyum ama şurda büyüdüm aha burda da okuduydum falan diye her şehri sayıyo ya bende aynı öyleyim ben konya doğumluyum annem babam aslen karamanlı ama annem 7 yaşındayken antepe taşınmışlar annannem teyzem dayım antepte, 3 dayım hatayda ben trabzonda yaşıyom kardeşimde antalya da ben neresini istersem oralı olurum anlıyacağın

başıma gelenleri görüyon işte ben bir yıldır evliyimde adamı bir yıldır çarpıyon mu de yok anam daha evliliğin tadına varamadım ama çakma hamileliğimde çocuk istediğimide anladım arada kaldım yardım et serapppp

hakkında hayırlısını versin rabbim inşallah tez zamanda kocişinin yanına düşersin inşallah, bence ayrı olmak zor ben yeni evli biriyle ev arkadaşlığı yapmıştım ordan tahmin ediyorum sırf korkumdan nikah yaptım önce tayin olduktan sonra evlendim bende

Senin işte benim işe dönmüş canım nereli olmak istiyorsan oralısın anlayacağın...
Kız bizim oralarda bir laf var kelin ilacı olsa kendi kafasına sürermiş diye. Bende bir yıllık evliyim altı aydır kocişi çarpa çarpa fenalık geçirecem ama ortada tık yok ....
Bu sene de ayrıyım kocişten beni mahveden şu 4+4+4 oldu o da beni buldu. İl-ilçe emrini de kaldırınca resmen çakılı tayin durumuna düştük...

şubat demi diğer tayin zamanı o zaman olma şansı var mı peki, görcem seni tayinin çıkcak diyeceksin ki iyiki şimdi olmuş vardır bir hayırda bu işte no panik

şubat demi diğer tayin zamanı o zaman olma şansı var mı peki, görcem seni tayinin çıkcak diyeceksin ki iyiki şimdi olmuş vardır bir hayırda bu işte no panik
Yok canım kaldırdı sayın bakanımız şubat dönemini şimdi tek dönem olacakmış. Eğitim-öğretim aksıyormuş arada olunca.Ben 5-6 sene ordaayım canım anca o kadar fazlalığı eritebilirler bence. Hele ki Maraş gibi bir yerde en son açılacak yerdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…