hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

arkadaşlar ilk haftadan hemen adet ağrısı gibi ağrı olurmu? belim ve karnım fena.. bide şişkinlik var üstelik...

yok canim ne kusuruu....tamam bakalim 4.gunu gidecem ya doktora bakalim ne diyecek cektirmek istedigimi soyleyeyim...insallh bir sorun ckmazz...

arkadaşlar ilk haftadan hemen adet ağrısı gibi ağrı olurmu? belim ve karnım fena.. bide şişkinlik var üstelik...

selam canim.bu her kiside ve bebekde farlilik gosteren bir sey mesela ilk hamieligimde cok agrim oldu.bunda yok.insallah hamissindir guzelim.

yasamim hosgeldin guzelim..........ben kactim kocis geldi pc yi istiyor.,optum

benim 2 yakınım o kadar çok kusmalı geçirdi ki hamileliğini onlar hastaneye yatmışlardı şükret bebişim yinede maşallah 9 haftalık olmuş bıdık şurda en fazla 1 ay daha çekersin ondan sonra kocan önüne yemek yığmaktan yorulcak dayan canım kız bu paşa değil mi ne kız gibi sana nazlanıyo sanki

arkadaslar ben simdi 3gun gecikmeli oldum ya adeti... yumurtlama gunumu,yine adetim gecmemis gibi hesaplamam lazim dimi?gerci doktor kontrolunde olacam bu ay ama yine de tarihleri bilim dedim
carpisma zamanlarima bi bakayim dedim

Son düzenleme:
slm kizlar benim adetim 6 gün gecti ilk defa böyle oldu normalde en fazla 4 gün gecikme oluyordu ama bel gögüs agrisi cektim karnimda adet sancisi gibi agridi hamilemiyim bilmiyorum test yapmakta istemiyorum cünkü artik tek ciz görmekten biktim yoruldum

üfff ben hep yalnızım yannızlıktan bunaldımm artık rabbimm bana isteyen herkese hayırlı evlat nasip et çokk ihtiyacım var eşim gece çalışıyo gündüz yatıyoo genelde bende hep evde ya tv de yada pc de cokk sıkılıyom özlemdenziyade ihtiyaç benimki siz hiç çocuga ihtiyacınız oldumu nekar saçma sapan şeyler düşünüyorum kafayı yiyom artık çocuk çocuk diye üfffffffffffffffffffffff üffffffffffffffffff

arkadaslar ben simdi 3gun gecikmeli oldum ya adeti yumurtlama gunumu yine gecmemis gibi hesaplamam lazim dimi?gerci doktor kontrolunde olacam bu ay ama yine de tarihleri bilim dedim
carpisma zamanlarima bi bakayim dedim

yumurtlama günümü geçmemiş demekten kastın ne anlamadım canım ya ....

merak etme canım bende çocuğu istediğim kadar bazı işlerim için vesile olarak görüyorum işyerinde biraz uzaklaşmak için vesile eşimin ailesini saymazsam tek yakınım eşim ama onun bir çevresi var onun yokluğunda bana yoldaş olsun diye vesile içini rahat tut bende bebeğimi kullanıyom bi taşla bi kaç kuş vurmayı planlıyom

gecikmen normalse biraz daha bekle canım ama 6 gün test yapmak için ideal en fazla 4 gün gecikiyosan bi 3 gün daha bekle derim ....

yumurtlama günümü geçmemiş demekten kastın ne anlamadım canım ya ....

noktalama isaretlerini koymamisim canim ya pardon:))
bu ay 3gun gecti ya simdi yumutlama donemimi hesaplarken adetimi 29gun olarak hesaplamak gerekir dimi tek sefer 3gun gecti diye 32 gun olarak hesaplamamam gerekiyor yumutlamami yani
normalde dongum 29 bu sefer 32.gun adet oldum

canim benimde cocuga ihtiyacim var benimde...artik bende ihtiyac duyorum yalniz diilsin bu konuda:))
sikma canini hayatim gelecek bizim bebisler yakinda insallhh...atacaz sonra gobecikleri hep beraber burada...

canım ovu testi kullanıyo musun gerçekten işe yarıyabilir vucudun nasıl tepki vereceği belli olmuyor çünkü, ben normalde 28 günde oluyodum düşükten sonra devreler şaştı bu ay 26 günde oldum, normalde günüm yaklaşmamıştı bugün ovu testi yaptım çift çizgiyi gördüm normalde pazartesi yumurtlamam lazımdı en azından çift çizgiyi 14. gün görüyodum vucut 26 ya göre hareket etmiş anlıyacağın, gerçi ben erken oldum sen geç olmuşun kaçırma şansın yok , normal yumurtlama günün arkasına 3-4 gün daha çarpış bence....

tamam canim anladim belli olmuyor yani biz surekli faaliyette bulunacaz...ben oyle tarihlere bakiyordum canim da merak etttim degisecek mi diye...
ben bu ay doktor kontrolunde olacam buyuk ihtimal catlama ignesi falan olacam ve doktrumm bana soyleyecek su gun gir iliskiye diye
oylesi de daha kotu oluyor odev gibi yapinca zorlaniyorum cok yaaa offfff....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…