hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

canım tam yumurtlamanın sonunda olduk... ve daha çok yeni ben 10 günden önce çıkmaz diye biliyodum ama böyle oldu daha önceki aylarda defalarca yaptım ama yok çıkmadı bundada daha 1 hafta olmadan böyle çıktı kafam karıştı oğlumda hemen çıkmıştı :S benim hormonlar çokmu çalışıyoki :)) 2gün sonra yine yapcam bakalım emin olmak için..
kasıklarımda ve belimde acayip bi ağrı oluyo adet ağrısı gibi bazen karnım şişiyo bide işin ilginç yanı alt tarafta ağrıyo sanki bi tuhaf S:

canım Rabbim isteyen herkese gönderir minik meleklerimizi.. sanada biran önce meleğin gelir inşallah

Bel ağrısı ve şişkinlik olur ilk dönemde. Bende de öyle olmuştu. Anlam verememiştim sırtımın o derece ağrıdığına. Pantolonlarıma da zor giriyordum şişkinlikten ama hiç gebeliğe yormamıştım ama meğer hamile kaldığım içinmiş. Yarın tekrar uygula bakalım, daha belirgin çıkacaktır muhtemelen...

meryem suresini okudunmu hiç? annem yeni bitirdi eğer varsa o duanın hürmetine Rabbim yolladı miniği... varsa tabi..

canım 2-3 gün sonra tekrarla yine..

meryem suresini okudunmu hiç? annem yeni bitirdi eğer varsa o duanın hürmetine Rabbim yolladı miniği... varsa tabi..

okuyan ve okuduğunun 7. günü hamile olduğunu öğrenen biri olarak kesinlikle onaylıyorum her gün genellikle yatsı ezanından sonra abdest alıp okuyorum 41 gün okunmalı benimde 11 eylülde bitiyo hamileyim diye bırakmadım önce türkçesini okuyup anlamanız daha yararlı olur

test sonucunu aldım. 0.1 yani gebelik yok. doğum kontrol haplarına başlıyorum artık. bir süre kafam rahat olsa iyi olur. sinir oldum çünkü.
cnm hayirlisi olsun. ins cok bekletmez Rabbim gonderir bir melek

berrocum kac gun var adetine? sonradan cikiyorsa cizgi yanlis sonuc verebilir. hakkinda hayirlisi olsun ins guzel haberler aliriz

bn hamile kaldigim ay baslamistim okumaya. hem ben hem annem hem de kayinvalidem ayri ayri okuduk. Rabbim kabul buyurdu elh

10 gün var daha canım ilk hemen çıkmadı bi 10 dk sonra çıktı.. hemşire varr dayanamadım aradım sordum:) az bekle var büyük ihtimal dedi bi kaç gün geçsin yapcam yine.. bakalım...

canım bebek için okunuyo inanarak okursan kabul oluyo diye duymuştum ama abdestli 5 vakit namaz kılan birine okut istersen ben anneme okuttum işye daha yeni bitti 41 gün boyunca okuyorsun..

öyle zaten... kur'an da sadece istediğimiz bir şey olsun diye okunacak kitaptı. 41 değil 40 kere okursak ama olmaz. öyle ki biz beş vakit namaz kılmıyorsak beş vakit namaz kılan birine okutacağız ki Allah sırf 41 kere o sure okunduğu için isteğimizi kabul edecek. Çünkü Allah beş vakit namaz kılmayanın Allah'ı değil. Açıp ellerini türkçe dua edince karşılık vermiyor. Ancak indirdiği bir sureyi 41 kere okuyunca dua edenin duasına icabet ediyor.

Kur'an'dan bu kadar bihaber yaşayıp Kur'an'ı da böyle istekleri için kullanan bir topluluk daha yoktur herhalde!

"Kullarım, beni senden sorarlarsa, (bilsinler ki), gerçekten ben (onlara çok) yakınım. Bana dua edince, dua edenin duasına cevap veririm. O halde, doğru yolu bulmaları için benim davetime uysunlar, bana iman etsinler." Bakara Suresi 186. ayet...

Aracı yok!

Türbeye gitmek yok!

Başkasının yüzü suyu hürmetine diye bir şey yok!

Çünkü kul ile Allah arasında kimse yok!

Peygamberi dahi aracı kılıp dua etmek yok!

"And olsun, insanı biz yarattık ve nefsinin ona verdiği vesveseyi de biz biliriz. Çünkü biz, ona şah damarından daha yakınız." Kaf suresi 16. ayet.

Biz, Allah bazı emirler vermiş ama uygulamıyoruz, uygulayan birini bulalım da isteklerimizi Allah'a iletsin de Allah kabul etsin anlayışındayız. Kimi kandırıyoruz acaba? Öyle ahlak dışı, öyle şuursuz bir davranış ki, ağlanacak halimizin farkında bile değiliz! Biz kimiz? Hangi dine mensubuz? Rabbimiz kim acaba?

Kendi kendimize bir din uydurmuş gidiyoruz. Kendi dinimizin kitabında ne yazdığını bile bilmiyoruz. Hatta öyle ki, bayram günü, arefe günü yok kadir gecesi ilişkiye girmeyi günah zannediyoruz. Bunun Kur'an'da yazdığını sanacak kadar da gafil yaşıyoruz. Peygamberimizin kandil gecesi diye bir geceyi kutlamadığını bile bilmiyoruz. Osmanlı zamanında kültürümüze giren bu günleri kutsal sayıp, ilişkiye girince de Allah bizi affetsin diyoruz. Günah olmayan her şeyi günah sayıp, kendi kendimizce takvalı bir hayat sürüyoruz. Tüm sene saçma sapan yaşayıp, bin aydan daha hayırlı kadir gecesinde kısa yoldan sevap kazanmanın hesaplarını yapıyoruz!

"İşte bu (Kur'an), kendisiyle uyarılsınlar, Allah'ın ancak bir tek Tanrı olduğunu bilsinler ve akıl sahipleri iyice düşünüp öğüt alsınlar diye insanlara (gönderilmiş) bir bildiridir." İbrahim Suresi 52. ayet.

"Andolsun ki biz, düşünüp öğüt alsınlar diye, sözü (vahyi) birbiri ardınca yetiştirmişizdir (aralıksız vahiylerimizi göndermişizdir)." Kasas suresi 51. ayet.

"(Resulüm!) Sana bu mübarek Kitab'ı, ayetlerini düşünsünler ve aklı olanlar öğüt alsınlar diye indirdik." Sad suresi 29. ayet.

Biz cuma geceleri ya da kendimizi kurtarmışız da bir ölülerimiz kalmış gibi onların arkasından yasin okuyarak dini yaşadığımızı sanmaya devam edelim. Yasin suresinde geçer oysa ki "biz bu Kur'an'ı diriler için indirdik" ayeti...

Kur'an öğüttür, rehberdir, nurdur, ışıktır, her soruya cevaptır... Ama anlayan, soran , sorgulayan, düşünen nerde?

Kur'an'ı ve dindar gördüğümüz herkesi isteklerimizi gerçekleştirmede aracı görerek, salt çıkarcı bir inanışla yaşamaya devam edelim biz! Ne güzel müslümanlarız, ne güzel insanlarız!

Yazacak çok şey var ama burası yeri değil. Yazmayım dedim dayanamadım. Ayetleri ve Kur'an'ı bu başlıklarda böyle anlamsız konulara alet etmeyin lütfen!

kusura bakma ama 40 olmaz 41 olur falan filan muhabbetlerini yapmak haddine düşmez bunu anca Allah bilir. duanın nasıl ve nerde kabul olacağı sadece ve sadece Allah'ın takdirine kalmıştır. oturduğumuz yerden hüküm yazmak kula düşmez.ayrıca ölüler hayrına okunan duanın okuyana da hayrı vardır. bence siz dinin teorik kısmından biraz mahrum kalmışsınız,töresel bir din inanışınız var sanırım. dinimiz hoşgörü dinidir, başka dine mensup bir insanın bile duası kabul olabilir.... olur yada olmaz diyip hüküm vermek haddimize değil. bunu yalnızca Allah bilir....oturduğumuz yerden kimse din dersi vermesin lütfennn...herkes din alimi kesildi yaaa ona yanarım...kova bir NEYYSEEEE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…