ya ben napayım inadına eşimin memleketindeyim onun bi çevresi olması bazen bana batıyooo ikimizde başka bir şehirde olsak sanki benle daha çok vakit ayırcak gibi geliyo ki gerçekten öyle olurdu bazen bencilliğim tutuyo işte..
hoşgeldin nazlı annee sen gerçekten nazlı çıktın ha buldun bebişini unuttun bizi bi daha olmasın özletme kendini
kusura bakmayın topicinizde biraz huzursuzluk yaratmış oldum
umudunuzu hiç bir zaman yitirmeyin ve böylelerinide dikkate bile almayın inşallah Rabbim en kısa zamanda kucaklarınızı doldurur
tamam canim anladim belli olmuyor yani biz surekli faaliyette bulunacaz...ben oyle tarihlere bakiyordum canim da merak etttim degisecek mi diye...
ben bu ay doktor kontrolunde olacam buyuk ihtimal catlama ignesi falan olacam ve doktrumm bana soyleyecek su gun gir iliskiye diye
oylesi de daha kotu oluyor odev gibi yapinca zorlaniyorum cok yaaa offfff....
gelse de su cocuklar artik kendimizi bu kadar sikmaktan kurtulsak...
bazi seylerin tadina varsakk
iyi geceler canım....ağzım iki metre açık esneyip duruyorum... kaçtım ben...herşey gönlünüzce olsun
iyi geceler kizlar kactim ben uykum geldiiii
kusura bakma ama 40 olmaz 41 olur falan filan muhabbetlerini yapmak haddine düşmez bunu anca Allah bilir. duanın nasıl ve nerde kabul olacağı sadece ve sadece Allah'ın takdirine kalmıştır. oturduğumuz yerden hüküm yazmak kula düşmez.ayrıca ölüler hayrına okunan duanın okuyana da hayrı vardır. bence siz dinin teorik kısmından biraz mahrum kalmışsınız,töresel bir din inanışınız var sanırım. dinimiz hoşgörü dinidir, başka dine mensup bir insanın bile duası kabul olabilir.... olur yada olmaz diyip hüküm vermek haddimize değil. bunu yalnızca Allah bilir....oturduğumuz yerden kimse din dersi vermesin lütfennn...herkes din alimi kesildi yaaa ona yanarım...kova bir NEYYSEEEE
ne sen bizden daha çok anlıyorsun islamı nede biz senden, bu mesajı yazmana neden olan ifadelerin hepsi tek bir hadisle açıklanabilir ameller niyetlere göredir, kimse kolay yoldan cenneti kazanmaya çalışmıyor burda çok istediğimiz bir olay vesilesiyle şurda bişeyler paylaşmaya çalışıyoruz, söylenen şeylerin doğruluğunu yada yanlışlığını araştırmak bireylerin kendi insiyatifinde, yanlış şeylerin yazıldığı yada düşünüldüğü de yazdığın mesaj gibi ağır bir dille üstü örtülmüş cahillik ithamıyla ifade edilmez daha hoş bir dil bulunabilir, bencede yazılacak çok şey var ama burası değil,
oooof amma saçma sapan konuşmuşsun zaten her önüne gelen alim kesiliyor başımıza madem herşeyi iyi biliyorsun ozaman Allah ile kul arasına giremeyeceğine kimsenin ibadet şekline karışamayacağınıda iyi biliyor olmalısın sanane inancımda inançsızlığımda bana ibadet şeklim de bana
hem sen nereden biliyorsun Kur'an ı sırf bu niyetle açtığımı nerden biliyorsun yaaa sinirlerim zıpladı bir sen biliyorsun dimi ahkam kesiyorsun iyi oldu o zaman hiç dua etmeyelim Rabbim şu sıkıntımı gider demeyelim sanane kardeşim sananeeeee
İsteyen herkese hayırlısıyla verir inşallah mevlamKonu başlığı çok güzelmiş.İnşaallah bizim bebekte buraya gelebilir birgün.İsteyen herkesin duacısıyım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?