hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

kızlar nette bu haberi gördüm nedense hemen bi paylaşma istegi doldu içime

[video]http://www.haber365.com/VideoL/Anne_Adaylari_Dikkat/Tumu/Yeni/0//[/video]

bilginiz olsun istedim.topigin başlıgına bayıldıgım içinde burda paylaştım.

ne sen bizden daha çok anlıyorsun islamı nede biz senden, bu mesajı yazmana neden olan ifadelerin hepsi tek bir hadisle açıklanabilir ameller niyetlere göredir, kimse kolay yoldan cenneti kazanmaya çalışmıyor burda çok istediğimiz bir olay vesilesiyle şurda bişeyler paylaşmaya çalışıyoruz, söylenen şeylerin doğruluğunu yada yanlışlığını araştırmak bireylerin kendi insiyatifinde, yanlış şeylerin yazıldığı yada düşünüldüğü de yazdığın mesaj gibi ağır bir dille üstü örtülmüş cahillik ithamıyla ifade edilmez daha hoş bir dil bulunabilir, bencede yazılacak çok şey var ama burası değil,

selam nevacım iyidir tatlım, bi 10 dk bakkim haberler nasıl diyeee. sen nasılsın?

canım inan bugün aklıma sen geldin dedim gerçekten bıraktı bu kız bizi tamam kafasını dinliyecekti ama bayağı uzun sürdü diye iyiyim canım ya tatil yapamadım iş iş iş sıkılyom anlıyacağın....

canım benim kalp kalbe karşıdır... tatil yapamamana üzüldüm, bayramda dinlenseydin bariii...kız ben kafaya takacak bişeyleri bulurum her dayim, yani anlayacağın kafayı dinlemeye çalışırken kafayı yiyenlerdenim

bunu mesajla yaktın içimi canım ya, benim 20 lik dişlerim var çıkmıyolar yan geliyolar o yüzden ameliyatlık üni hastanelerinde çektirmem gerekiyo onlarda 6 aya randevu veriyolar ilk randevum geldiğinde de hamileydim gitmedim o yüzden ben hamile kalırsam yandım yaaa :18::18::18:

ilahi güldürdün beni bu aralar neyle yiyosun bakalım en iyisi kaco başı etidir

oooof amma saçma sapan konuşmuşsun zaten her önüne gelen alim kesiliyor başımıza madem herşeyi iyi biliyorsun ozaman Allah ile kul arasına giremeyeceğine kimsenin ibadet şekline karışamayacağınıda iyi biliyor olmalısın sanane inancımda inançsızlığımda bana ibadet şeklim de bana
hem sen nereden biliyorsun Kur'an ı sırf bu niyetle açtığımı nerden biliyorsun yaaa sinirlerim zıpladı bir sen biliyorsun dimi ahkam kesiyorsun iyi oldu o zaman hiç dua etmeyelim Rabbim şu sıkıntımı gider demeyelim sanane kardeşim sananeeeee

geçmiş olsun tatlım

ayıp olmazsa bişi diyecem ağzını öpüyim

kız bu gurbetlik öldürecek beni... bayramda yengemler yanımdaydı ama ikinci günü memlekete yolladım onları. evde dönn dönn delirdim. gözüm hep onları aradı

ya ben napayım inadına eşimin memleketindeyim onun bi çevresi olması bazen bana batıyooo ikimizde başka bir şehirde olsak sanki benle daha çok vakit ayırcak gibi geliyo ki gerçekten öyle olurdu bazen bencilliğim tutuyo işte...

hoşgeldin nazlı annee sen gerçekten nazlı çıktın ha buldun bebişini unuttun bizi bi daha olmasın özletme kendini

geçmiş olsun tatlım

ayıp olmazsa bişi diyecem ağzını öpüyim

kusura bakmayın topicinizde biraz huzursuzluk yaratmış oldum
umudunuzu hiç bir zaman yitirmeyin ve böylelerinide dikkate bile almayın inşallah Rabbim en kısa zamanda kucaklarınızı doldurur

kusura bakmayın topicinizde biraz huzursuzluk yaratmış oldum
umudunuzu hiç bir zaman yitirmeyin ve böylelerinide dikkate bile almayın inşallah Rabbim en kısa zamanda kucaklarınızı doldurur

kusura bakılacak bişey yok canım, sen değilsin huzursuzluk nedeni, aslında kendi adıma konuşayım yazmasam cevap daha iyiydi, arkadaşın önceki yazdığı mesajları gördümde hassas bi günüymüş bugün anladığım kadarıyla, oda fevri davranmış galiba, bana göre yazdıklarında haksız değil ama uslubunda haksız keşke sinirle konuşmasaymış, aynı şeyleri brbirimize ahkam keserek değil tatlı dille söyleyince ki biz bu topicte genelde o yolu tercih ederiz, kimse rahatsızda olmaz aksine bildiği bişeyi paylaştığı için değerli oluyosun burda .....

kiz kacmadim burdayi8m.ben sizi unuturmuyum.inan cok ozluyorum.butun gun halsiz.etrada dolaniyorum.aksam kocis gelib pc,kapiyor.zararli diye bahane ediyor,sen nasilsin ne var yok..digerleri nerde.kiki rumeya.ve digerleri goremiyorum.pek kimseyi.:26:

kiz kacmadim burdayi8m.ben sizi unuturmuyum.inan cok ozluyorum.butun gun halsiz.etrada dolaniyorum.aksam kocis gelib pc,kapiyor.zararli diye bahane ediyor,sen nasilsin ne var yok..digerleri nerde.kiki rumeya.ve digerleri goremiyorum.pek kimseyi.:26:

yerim ben senn hamişlik belirtilerini burda sen gibi halsiz olmak isteyen çoookkk var tek sıkıntın o olsun yakında geçer allahın izniyle ne hissediyon gız paşa mı doğurcan bu sefer buralar içinde valla genel bayramla birleştirilmiş tatilde berceste ev işleriyle haşır neşirdi en son, rümeysa canım benim ben gibi finduk bahçelerine düştü dallara sarılıyo , kikinde ramazandan beri doğru düzgün görünmüyo misafir alıyo milletin doğumuna giriyo bir sürü karmaşası var arada görüyoz bizde, orkidede tatilde önce masaj yapan bi yerlerdeydi şimdi anacının dizinin dibinde , buge en son misafiri gelecekti bayramla birleştirdi galiba , ekşını olanlar bunlar diğerleide bayram tatil mahmurluğu yaşıyolar galiba sessiziz bu aralar....

oh oh masallah olsun olsun.bilmem ne olucak bizde merak ediyoruz.tabii once saglikli olsun diye dua ediyoruz.yok canim benimki oyle bir tek halsizlik degil cok kusuyorum.5 6 kere.hic bir yiyemiyorum.insallah hepiniz rahat hamilelik gecrirsiniz.boyle cok zor.bide bebis olunca ..................kocisim cok yardimci.bulasiklar camasirlar ev isleri ve tuvalet islerini o hallediyor sagolsun.ben bir tek yemek yapiyorum.ondada zorlaniyor.sizin icin en guzelini en rahatini diliyorum ashkim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…