inşallahh canım artık zamanıdır gelsin bebeişlerimiz
bakalım bu ay tüp bebeğe gidecem
kızlar yarın doktora gidiyorum adetimin 7. günü
inşallah bir sıkıntı yoktur
şimdilik iyi geceler ben mutfağı toplayım biraz
yarın görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzzzz
haydiiimm kolay gelsin benim de uykum geldi ben de kaçtım iyi geceler herkese
kızlar yarın doktora gidiyorum adetimin 7. günü
inşallah bir sıkıntı yoktur
şimdilik iyi geceler ben mutfağı toplayım biraz
yarın görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzzzz
bercestem nasılsın nerdesin canım kaç gündür göremedim seni. yerleşmişsin evine hayırlı uğurlu bol bebişli olsun inşallah. tüp yaptıracaksın değilmi Allah kolaylık versin kardeşim. senin içinde dua edeceğim
evet canım yerleştim sayılırsen ne yaptın
tüp yaptırdın dimi canım sana soracaklarım var hangi merkeze yaptırdın
devletten yardım aldın mı inşallahh sağlıklı geçiyordur hamişliğin
Allah razı olsun bercestem darısı sna ve topikteki diğer arkadaşlarının başına olsun inşallah. dün kalp atışlarını duydum elhamdülilah. Allah sağlıklı sıhhatli bereketli ve hayırlı bir ömür versin bebişlerime ve hamile olan tüm arkadaşların bebişlerine. benim ikiz canım. 2 yumurtam döllendi oda yaş 36 olunca ikiside konuldu. elhamdülillah bu günümüze. Allah daim eylesin.
ben istanbulda göztepe medical park hastanesinde bir profa yaptırdım. devletten yardım almadım. çünkü rapor çıkartamadım. zamanım yoktu. eşim gidip sırada beklemezdi o zaman vakitde yoktu. ilaçları yüksek dozda kullandığım için neredeyse hastaneye verdiğim tutara yakın harcadım. eğer rapor çıkartabilirsen çıkart masraflar yarı yarıya düşüyor.
Allah yardımcın olsun
canim insallh hersey yolunda gider de saglikla alirsin bebislerini kucaginaaa
amin inşallah darısı tez zamanda başınıza inşallah
Allah razı olsun bercestem darısı sna ve topikteki diğer arkadaşlarının başına olsun inşallah. dün kalp atışlarını duydum elhamdülilah. Allah sağlıklı sıhhatli bereketli ve hayırlı bir ömür versin bebişlerime ve hamile olan tüm arkadaşların bebişlerine. benim ikiz canım. 2 yumurtam döllendi oda yaş 36 olunca ikiside konuldu. elhamdülillah bu günümüze. Allah daim eylesin.
ben istanbulda göztepe medical park hastanesinde bir profa yaptırdım. devletten yardım almadım. çünkü rapor çıkartamadım. zamanım yoktu. eşim gidip sırada beklemezdi o zaman vakitde yoktu. ilaçları yüksek dozda kullandığım için neredeyse hastaneye verdiğim tutara yakın harcadım. eğer rapor çıkartabilirsen çıkart masraflar yarı yarıya düşüyor.
Allah yardımcın olsun
kızlar slm ben geldim bügün dr gittim izmir tepecik dogum evine dr aşılama yapçaz dedi eşimin sperm tahlilini ve adetliken benim hormon tahlilimi istedi sonra napılcak bilmiyom nezaman yapılır onuda bilmiyom çok merak ediyom ilk aşılamam birde git gel biraz sorun oluyo çok tes evime içimizde bu hastanede tedavi olan varmı
inşallah inşallah:)kızlarrr merabaaa bugun bas agrısı sikayeti ile doktora gittim kan tahlılı yaptılar beta hcg normal o-5 aarasıymıs benım 8.27 cıktı yanıııııııı 1 haftalık hamılesın dedı ama yarın gidicem doktora ınsallah vardır :))
kızlarrr merabaaa bugun bas agrısı sikayeti ile doktora gittim kan tahlılı yaptılar beta hcg normal o-5 aarasıymıs benım 8.27 cıktı yanıııııııı 1 haftalık hamılesın dedı ama yarın gidicem doktora ınsallah vardır :))
günaydın... hatun bu saate ne iş yavrummm, biz insanlar o saatte uyuruzgünaydın kızlarrr, bereketli bir eylül gününe dahaaa merhabaaaaaaaaaaaaaaa.............
neysem ucundan da olsa yakalamisim sizi iyi gecer hatunlarrr....
Anaammmm sabah dopingi oldu... Inşallah devamı gelir. Ben de ateş ölçmeye başladım Yumurtlamaya doğru hızla ilerliyorum
Günaydın... Hatun bu saate ne iş yavrummm, biz insanlar o saatte uyuruz
Dün akşam sohbet etmeyi çok istiyodum, hem kalabalıktık hemde güzel haberler dolaşıyordu ortalıkta ama ben uykuya yenik düştüm... Neysem bi ara yine gel takılırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?