1 ay sonrakı kontrolumde eğer aynıysa değer verecek 1 ay içinde bıraz kilo vermeye çalışıcam 2 3 kilo kadar kilo vermemi istedi eğer verirsem çok gerek kalmayacakmış ilaca foilbiol verdi şimdilik...
devlet hastanesinde yaptırcam bi aksilik cıkmassa ev yaptırıyoruz o yüzden şu anda artı bir masraf cıkartmak istemiyrum hayırlısı inşallah güzel cıkar sonuclarımız
kuzuuuum niye sıkılıyo senin canın
cunkuuu karnim agriyor veee kirmizilar gelecek sanki orkidem yaaa
evet canım eşim yanımda olacak:18:canım umarım eşin yanında geiliyordur böyle bi olayı gögüslemek tek gine cok cokkk zor yüce rabbim sabır verir inşallah sana duygusal boşalmanı umarım yaşarsın dolu dolu seni biraz olsun rahatlatır dualarımız seninle kendine iyi davran seni seviyrozzzzzzzzz
cunkuuu karnim agriyor veee kirmizilar gelecek sanki orkidem yaaa
evet canım eşim yanımda olacak:18:
ah canım ya seni çok iyi anlıyorum. ne denir ki. serin kanlı olmaya çalış. hiç bir şey elimizde değil. bunlar bizim gücümüzün yetemeyeceği şeyler. inşallah Allah sana öyle güzel, ahlaklı bir evlat verir ki tüm bu acını, sıkıntını unutursun
Kızlar 19 unda biraz leke geldi sonra 20 sinde normal adet oldum ve ve bu saatte 3.pedimde cok az kan vardı kesilmişim yine..serephone ilacını kulllanmadan önce 3 gün olan adetlerim artık bir birbucuk güne indi ne oluyr yavvv doktora bu sebeple gittiğmde tiroid gibi hormonlarma bakmış ve temiz cıkmıştı ne yapmam lazım benim şimdi fikri olan var mı yoksa ben mi evham yapıyorum
selam kızlar ben geldiimbu akşamki küretaj pazartesine ertelendi. oh çok rahatladım. pazartesi küretaj olacak ve oradan da küretaj materyali bozulmadan genetik incelemeye verilecek. kanama odakları oluşmuş. bıraksak düşer dedi. ama küretaj genetik test açısından daha mantıklı dedi.
Kızlar ben hamileyim sperm harektsizliği vardı bizde keçi boynuzu presed jel ve düşünmemek çözümler bunlar
selam kızlar ben geldiimbu akşamki küretaj pazartesine ertelendi. oh çok rahatladım. pazartesi küretaj olacak ve oradan da küretaj materyali bozulmadan genetik incelemeye verilecek. kanama odakları oluşmuş. bıraksak düşer dedi. ama küretaj genetik test açısından daha mantıklı dedi.
Kızlar ben hamileyim sperm harektsizliği vardı bizde keçi boynuzu presed jel ve düşünmemek çözümler bunlar
hayırlısı olsun canımın içi eskisi gibi giremiyorum ama size ait herşeyi okuyorum
belki hemen tüpe gidersin benim gibisonrada gelsin bebişler
ikiz diye diye ikiz olsun inşallahhhhbenimde beş gün kaldı d.kontr. hapımın bitmesine
sonrada iğneye başlayacazzsonrada tüp tüp :13::13::13:
canım benim demek tüp tedavisi için geri sayım başladı. benim sonuçlar 1 aya belli olacak. o zamana zaten anca yeniden adet görürüm sonra gelsin ikizlerhayırlısı olsun canımın içi eskisi gibi giremiyorum ama size ait herşeyi okuyorum
ikiz diye diye ikiz olsun inşallahhhhbenimde beş gün kaldı d.kontr. hapımın bitmesine
hayirlisi olsun canim insallh saglikli bir sekilde atlatacaksin su kurtaji...bosu bosuna mi ac kaldin sen simdik bugunnn:26:
hayirli ugurlu olsun cnm Rabbim sagsaglim kucagina almayi nasip etsin insKızlar ben hamileyim sperm harektsizliği vardı bizde keçi boynuzu presed jel ve düşünmemek çözümler bunlar
hayırlısı olsun canımın içi eskisi gibi giremiyorum ama size ait herşeyi okuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?