kizlarrr benim kirmizilar gelmedi hala biliyorsunuz gecen ay ilk kez 3 gun gecikmeli oldum yine aynisi mi oluyorki acaba neden boyle oluyorki....hsg cektirdim ya bu ay ondan da gecikme olurmuki?:26:karnim ve belim agriyor ama
canım sen bu ay dr kontrolündeydin değil mi? yumurtan ne gün çatladı biliyor musun?
canim yumurta takibi yapmaadik ki bizz bu ay oluruna biraktik...tam bilemiyorum ama 10undan sonra gun asiri yaptik canim 15 16olabilir sanki anlayamadim pek.:26:
merhaba kızlar. bu akşam kürtaj oldu bitti. rahatladım. dr'um kendi muayenesinde yaptı. her şey çok konforluydu. gebelik kesesini de özelden genetiğe yolladı. oooh bee
tatlım o zaman geçen ayki gibi gecikmeli hesapla. ama inşallah hamişsindirhoron teperiz
kirmizilar geldi bugunnn
pazartesi randevumu aldim hemen 3.gunu gidecm bakalim doktora klomene devam edecez buyuk ihtimalleee....
hayirli ugurlu olsun cnm Rabbim sagsaglim kucagina almayi nasip etsin ins
cnm ne kadar az kalmis. Ins yakin zamanda guzel haberler gelecek senden
canim insallh senin de hersey yolunda gider e e ee ikiz ikiz diye tutturdunuz siz kesin ikizleriniz olacakkkhaber et bizeee tatlim merakta koyma bizii
maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ne güzel bi haberrrrrrrrrrr
merhaba kızlar. bu akşam kürtaj oldu bitti. rahatladım. dr'um kendi muayenesinde yaptı. her şey çok konforluydu. gebelik kesesini de özelden genetiğe yolladı. oooh bee
ağzından bal damlıyorrr topik anası nerdesin yav nerdesinnnn topik sen olmayınca dağıldı yavinşallah senin hamişliğinde de biz çekeriz halayı rümüşüm:26:
bercestem hoş gelmişsin. nasılsın? seni çok özlüyoruz. topikteki herkes bir kenara dağıldı. eski sohbetler olmuyo
bercestem hoş gelmişsin. nasılsın? seni çok özlüyoruz. topikteki herkes bir kenara dağıldı. eski sohbetler olmuyo
hoşbulduk canımın içi valla evin işlerini hızlandırılmış gördüm tüpe gitmedende
almam gereken misafirleri alıyorumki ilerde yapamam belki diye:))) tüp bebekte yatmam gerekir diye
dün gecede ev görmeye geldiler yine ama söz avizeler de takılsın evin fotolarını ekleyecem burayaaa
h_derya gelmiyor mu ona soracaklarım vardı
onun da taşınma telaşı vardı. tayini giresuna çıkmış. bu işleri hallettikten sonra gelirim demişti ama:26:
evet biraz daha vakit geçince gelir heralde
orkidem ben biraz tedirginim de buradaki doktorum yapacak yumurta takibini
orada neler olacak canım yanacak mı birde okula gidip gelebilir miyim taransferden sonra
hep yatmam mı gerekecek
Bercestem Ankara'da mı yaptıracaksınız tüp bebek tedavisini?
hiç bilmiyorum tatlım nasıl bir yer olduğunu. ama sana tavsiyem dr olarak bir kişiye güven ve ne diyorsa yap. doğru mu değil mi, iyi mi değil mi diye sorgulama. bu sorgulamalar insanı yiyip bitiriyor, zaten bir şeyler de yolunda gitmiyor. iyidir inşallah diyelim. her şey güzzel olacak. 1 aya kalmadan güzel haberini alacağızankarada centrium da yaptıracam
doktorum oraya gönderiyor ama sence de iyimi
hani 7000 lira vercez bu yok günde :18:
ben şimdi tatilde yaptırsaydım istediğime giderdim
doktorum yumurtayı takip edecek sonrada oraya gidince yumurta alinacak
ama yine tedirginim ya iyi bir yer değilse diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?