hiç bilmiyorum tatlım nasıl bir yer olduğunu. ama sana tavsiyem dr olarak bir kişiye güven ve ne diyorsa yap. doğru mu değil mi, iyi mi değil mi diye sorgulama. bu sorgulamalar insanı yiyip bitiriyor, zaten bir şeyler de yolunda gitmiyor. iyidir inşallah diyelim. her şey güzzel olacak. 1 aya kalmadan güzel haberini alacağız
bercem ben çıkıp yemek yiyeyim
yok canım ben kendi özel doktoruma yaptıracağımrecai papuçcuoğlu olacak inşallah siitede tüp bebek tedavisini ilk onun getirdiği yazıyo
bencede doğru söylüyorsun inşallah olacak canım sende yaptırırsan ankarada mı yaptıracaksın
valla bence en güzeli
ayy ayyy bugün böyle nefesim kesilip duruyorrrrrr böyle derin nefes alma ihtiyacı duyuyorum..
canım tüp bebek tedavisi görecekmişsin. hayırlı uğurlu olsun.
keşke yaz tatilinde yaptırsaydın. ama olsun belki bebişin zamanı anca gelmiştir.
iğneleri kendin yapıyorsun yumilerin gelişimine göre dozu ayarlanıyor.
yumurta toplama günü anestezi eşliğinde yumurtalar toplanıyor.
ben sadece ogün kendimi yorgun hissettim. ertesi günü hayat normale dönüyor.
birde transferden sonra ilk 4 gün önemli dinlen. yat demiyorum.
ağır kaldırmayacaksın. ağır spor yasak onun dışında normal hayata devam.
esas hamile kaldıktan sonra kendini koruyacaksın.
bol şans. sana dua edeceğim. soracağın bir şey varsa yardımcı olmak beni mutlu eder.
sevgilerimle....
ayy canım senin adına çok sevindim inşallah bende güzel haberler verecem size:))
ben çarşamba dr gidecem iğne yapmaya başlayacaz yumurta toplanması-transfer kaç gün sürüyor
ben en çok onları düşünüyorum ben bir haftada da dinlenirim inşallah 4 gün neki:)))))
hamilelik olduktan sonra okula yürüyerek gidemem mi çünkü aracım yok( ve okul 15 dk yürüme mesafesi
gerçi Allah herşeyin en iyisini bilir hayırlısını versin hepimizeeeee
ama bilgiler için sağol ben çorumdayım ya ankarada yatarım artık napıyım....
bende o bebek buraya gelecek dıyenlerdenımm:))
orkidecim naber sana bir bakayım dedim
iyiyim Allah'a binlerce kere şükürdüşük yaptım ben yine tatlım. biraz inzivaya çekiliyorum. 3. düşük oldu. tekrar hamilelik düşünme konusunda tereddütlüyüm. kendimi işime ve kariyerime verdim sanırım. sen nasılsın tatlım. ben arada sayfana girip bakıyorum sana:)
benimde internetim hiç tat vermiyo giremiyorum netçiler gelecek bakalım
deryam şaka maka 3 ay oldu soracaklarım var sana inşallah görüşürüz yakındaaaaaaaaaa
tüpe gidecem ya bendeeee heyecan yaptım:118::118:
artık sizlerleyim canlarım benimmvınn aldım sık sık görüşürüz inşallah...çoook sevindim senin adına tatlım herrr zaman yanındayıımmm öptüm senii
En son genetik tetkikler vardı yapılmayan. onlar da yapıldı. sonucunu bekliyoruz. 1 ayda çıkıyor sonucu. ben de kan pıhtılaşma sorunu da vardı. genetik bir sorun çıkmazsa bir sonraki gebelikte önlem için kullanacağım ilaç dozları daha yüksek olacak. genetik sorun çıkarsa zaten pgt yöntemi ile tüp bebek önerdi. beklemedeyizaaa canım yaa çok üzüldümniye öyle oldu tüh canım ya. ümidini kesme. dinlen canım. doktorların herhangi bir açıklaması var mı? yani hamilelik sürecinde nedir ters giden... üzüldüm yaa.
ben de eşimin yokluğu dışında idare ederim canım sağol
artık sizlerleyim canlarım benimmvınn aldım sık sık görüşürüz inşallah...çoook sevindim senin adına tatlım herrr zaman yanındayıımmm öptüm senii
hadi bakalım canım hayırlısı inşallah bir daha olumsuzluk yaşanmadan sağlıklı bir şekilde ilerlerEn son genetik tetkikler vardı yapılmayan. onlar da yapıldı. sonucunu bekliyoruz. 1 ayda çıkıyor sonucu. ben de kan pıhtılaşma sorunu da vardı. genetik bir sorun çıkmazsa bir sonraki gebelikte önlem için kullanacağım ilaç dozları daha yüksek olacak. genetik sorun çıkarsa zaten pgt yöntemi ile tüp bebek önerdi. beklemedeyiz
hoşgeldin deryammm
kızım bi yok oldun pir yok oldun, bebeişi büyütmüşün yakında cinsiyet patlatcak olmuş maşallah
hosbulduk şekerimmm...1 aydır giresunda annemin yanındayım netim yoktu.evi tasıdık yerlestirmeyle felan uğrasıyoruz.evime net bağlatacaktım aralık ayına kadar ailemde kalacağım için vınn almaya karar verdik sonunda
6 ekimde randevumuz bakalım öğreniriz inşallah cisiyetimizi
sen nasılsın tatlım ne var ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?