hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

hosgeldin sweetcim nasılsın??göbiş çıktı mı???cinsiyet tahminin var mı
hosbuldum cnm elh iyiyim. cikti artik gobus o kadar kilo alirsam cikar burda ultrasona her zmn almiolar 20 hafta icinde ogrencem nasipse. ayin 17 sinde senin nasil sen ogrendin mi?

inşallah bebişine kavusacaksın canım.heyecan stres korku bütün duygular karısıyor.hele de ilaçları kullanmaya basladıktan sonra çok hassaslasmıstım ben.iyi geceler canım....

hosbuldum cnm elh iyiyim. cikti artik gobus o kadar kilo alirsam cikar burda ultrasona her zmn almiolar 20 hafta icinde ogrencem nasipse. ayin 17 sinde senin nasil sen ogrendin mi?

bende 2.5 3 kilo aldım.göbiş vardı zaten de biraz daha oldu:)) sivrileşmeye basladı normal göbekten farklı yani erkek diye düşünüyoruz karnımın şeklinden.haftaya öğrenicem inşallah bakalım gösterecekmi bizim ufaklık

Canım tüpe mi başladın! Hayırlı olsun! Ben de kasımda başlıyorum inşallah.

canııııım hadi hayırlı olsun tedavin. darısı başıma. çifter çifter bebişlerimiz olsun
bana da doktor erkek gibi dedi
canıııım beniiim hayırlı bir evlat olsun
benim ağustostan beri yanımda değil eşim benimki de aralıkta gelecek gittiği yer yazamayacağım kadar kötü bir yer asıl benim ağlamam lazım

kocişimi yolcu ettim elazığa kocişsiz kaldım yine
sen napıyosun şekerim???
Allah tez zamanda kavuştursun da bir daha da ayrılmayasınız inşallah
amaninnnnnn kalabalikmis burasi bugun nasilsiniz kizlar
tatlı sweetim nasılsın? özledim seni yahuu

sağol canım benim de ailem burada ama onları bunalttım sanırım kendi evimde daha rahatım. bana geçen perşembe erkek gibi dedi kesin değil ama dedi 2 hafta sonra gel kesin söylerim dedi. senin artık bellidir söyler bence. ama şu karın şekli çok ele veriyor biz başından beri zaten erkek demiştik aile arasında ve tuttu. karnın sivri mi ? yayvan mı? kalçan mı büyüyor benim kalça sabit kaldı karnım sivri çıktı erkeğe alıştırdık kendimizi bakalım...

kızlar uzun zamandır giremiyorum internete. yazamadım o yüzden. maalesef hamile değilmişim kist oluşmuş çatlatma iğnesini tavsiye üzerine gittiğim doktor 21.5 mm iken vurduğu için çatlamamış. kendi doktorundan başka dr gitmemek gerektğini anladım . doğum kontrol hapını kullanıyorum şimdi 3 tane kaldı adet olunca gitcem yine bakıcak inşallah geçmiştir. sanırım geçti bir aydır kahverengi akıntım var kist söküldü herhalde.

canım kendini üzme yuumurtalık kisti bendede olduydu onun doktorla bi ilgisi yok diye düşünüyrum ilk ay doktor kendilğinden gecmesini bekliyr gecmesse ozman ilac veriyor ilk klomen tedavin miydi senin

bende de aynen öyle karnım sivrileşti biz de erkek diye düşünüyoruz ctesiyi iple çekiyorum öğrenebilirim inşallah

kızlaaar nasılsınız? ben pek iyi değilim sanırım. kürtaj zamanı ne olduğunu pek anlamamışım. kafama şimdi dank ediyor neler olduğu

gecer hepsi Allahin izniyle ama zaman istiyor iste. Rabbim gonlune gore versin ins en yakin zamanda da yasadiklarini unuttursun saglikli sihatli hayirli evlatlar dunyaya getirmeyi ve buyutmesi nasip etsin ins
aslında gene iyiyim ama durup durup ağlıyorum, kendimi tutamıyorum. birkaç güne toparlarım herhalde. (inşallah)

orkideeeeeeeeeeeeeee testi yaptırdıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sıknıtı yokmuşşşşşşşşş birazcık spermlerin yapıs ıbozukmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…