hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Miktar : 2cc
görünüm: Opak
viskozite :normal
sıvılaşma :15 dk
MORFOLOJİ
normal yapılı : Yüzde 10
orta parca anomalisi : Yüzde 12
kuyruk anomalisi : Yüzde 29
baş anomalisi : Yüzde 49
spermatozoid sayımı
ıcc de 110 milyon
tüm ejaküladta 220 milyon
normal hareketli :40 yüzde
yavaş hareketli yüzde 30
hareketsi yüzde 30
mikroskopik inceleme : Her sadada 3-4 spermatogeneik hücre görüldü

sonuclar böyle işte bakalım bunu yorumlatabilceğim bir sayfa arıcam
doktorlar bilincli hastayı görünce az daha açık iyi konuşuyrlar gibi geldi bana

Son düzenleme:
gözün aydın balım. Morfolojide sorun var biraz anladığım kadarıyla. Morfolojisi % kaç?

teşekkür ederim canım doktor dediki biz 40 milyonu normal sayıyoruz sende 220 milyon cıkmış diyor gerine gerine geziyor bizim herif bi görmen lazımdı gülmekten öldümm 220 milyonluk herifim ben diyor

canım gayet iyi değerler. evet yapısı biraz bozuk ama %10'a kötü bir değer denilemez. maşallah sayısı iyiymiş. artık sen de düzenli bir takibe başlarsın. ilaç kullanmasan bile en azından ultrason ile yumurta takibi yapılabilse güzel olur

teşekkür ederim canım doktor dediki biz 40 milyonu normal sayıyoruz sende 220 milyon cıkmış diyor gerine gerine geziyor bizim herif bi görmen lazımdı gülmekten öldümm 220 milyonluk herifim ben diyor

benim eşimin de 200 milyondu. morfolojisi %6 idi. benim koca da pek havalara girmişti 200 milyonu duyunca

bu dediğin yumurta takibi devlet hastanesine yapılıyormu yapılıyorsa ne demem lazm doktora yani direk gidip ben yumurtalık takibi yaptırcam desem oluyr mu öyle bilmiş bilmiş demiş gibi olmam mı Doktor bak benyumurta takibi yaptırcam ona göre ne gerekiyrsa yap anadın mı diycem

aynen öyle asabımı bozma yap diyeceksin yumruğu masaya vuracaksın yani devlette yapılabilecek bir şey ama oradaki hasta yoğunluğu da önemli. şu kadar süredir çocuk düşünüyoruz olmadı dersin. neler yapılabileceğini sorarsın. yumurta takibi diye bir şey duyduğunu söyler burada yapılması mümkün mü acaba diye sorarsın. bunları çizmeli kedi gibi en sevimli halinle yaparsınaksi halde çok bilen hastayı işime karışıyor diye bazı doktorlar sevmez. ama böyle şeyler özelde daha iyi ilerliyor biliyor musun. ben bilem özel gidiyorum. üzgünüm ama öyle

bi ara sakinleştiricimiydi neydi bi ilac kullanıyordun devam ediyormusun tüpbebeği düüşünmeye başladınz mı

çocuk işini çok kafaya takıyorum diye antidepresan kullanıyordum ama bu ara antibiyotik, alerji hapı gibi çok ilaç kullandığımdan bir de onu karıştırmayayım dedim. tüp bebek işi genetik testi sonucunda belli olacak. eğer genetik sorun çıkmazsa normal yolla devam edeceğiz. gebeliği destekleyici daha güçlü tedaviler denenecekmiş.

oy sen buay bayağı ilac kullanmışın,,,,eşimde bana diyor ki sen düzğün beslenmiyorsun o yüzden de olmuyor diyor mesela yumurta yiyemiyorum ben karnım şişiyor midem bulanıyor ama haşlama yumurta yemeye calışcam keciboynuzu özü aldım hergün yiycez eşimle,eşime bi ilac verdi 130 küsür müş ilacın fiyatı bu ne yaaaa neymiş o diyor ....perim ne yapıyor acaba hamileliği nasıl gidiyor hayalimde ne matraktı ya topiğin neşe kaynağıydı ah ah günler ahhh ne güzel günlerdi

valla ben de çok özledim ve özlüyorum kızları. inşallah onlar için her şey yolunda gidiyordur. ydbuge'den hayalimin haberini alıyordum ama o da gelmez oldu.

genetik sonucların nezman sonuclancakmış sigara kullanıyıormusun eşin ve sen..doktor bize sorduda ondan sordum...bende bi gidicem pskiyatrise 3 gündür nefeslerim kesilyor boğulcakmış gibi olyurum dünde üzüldüm dahada arttı boğulcakmış gibi olmam bi gitmem lazımm

1 ayda sonuçlanıyormuş. 2 hafta önce eşim ve ben için kan verdik 2 hafta sonra çıkar herhalde. bebekten de genetik inceleme yapılıyor. o da 1 ayda çıkarmış. ona da 10 gün oldu. ben hiç içmem de eşim arada içer. sigara doğurganlığı, yumurta ve sperm kalitesini bozabiliyor. yavruum ya sen neye üzülüyorsun böyle yaaaa içten içe hıııı:26:git bakalım ama gebelik düşündüğünü söyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…