hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

kızlar canlar ballar...gunaydınn benım bugun adetimden 3 gun geçtii.. bugun cumartesi oldugu için acile gitsem kan testine yaparlarmı hemen çıkarmı? yoksa yıne ıdrar testımı alayımmmm.......???????????????

kanda belli olabilir testte çıkmayabilirde , istersen bir test yap diyecem ama sabah da kaçırmışın sabah bakmak daha sağlıklı bu kadar ateş normal değil gibi anladım mesajından, sıkıntın için görünmüş olursun, çıkmazsa da üzülme erken olduğu için adetini beklersin tekrar bakarsın gecikme varsa , ama ateş sıkıntına çare olurlar ama bu sırada kullanacağın ilaçlara dikkat et derim...

belli olur mu bebek çok erken değil mi

benim yöntem 5 gün gecikmedir bence idrar yap p.tesiyi bekle ...

ahaaa bende aynı durumdayım..
yakaladım seni...
sancın fln varmı lekelenme fln...
ben inat ettim test yaptırmıyorum...
acilden kan verebilirsin....

Son düzenleme:

ben iyiyim bomba gibiyim tatlımm yatıyorum hala bol bol iş yapmıyorum hiç...
bebişleri görmeye 9 gün kaldııııı
iyice yapısın annenize kuzucuklarıımmm acı çekmeye razıyım ben beaaa
al sana 3 sorunun cevabı sınavdan kaç aldım öğretmeniimmmmm:124::124::124::124::124::124:

bende zaten biraz göbiş var bebişi nasıl ayırt edicem bakalımmm
testi 2gün sonrasında yaptırdığımda 326 çıkmıstı değer güzel tekrarlamana gerek yok dediler daha da yaptırmadım benim kanım çok kıymmeettllii amaanniinn veremem kanımıı daha

ahaaa bende aynı durumdayım..
yakaladım seni...
sancın fln varmı lekelenme fln...
ben inat ettim test yaptırmıyorum...
acilden kan verebilirsin....

dun çok sancım vardııı geçtii bugunde sabah kocamı işe yoladdım tkrr ykum geldi yatata az derece sacım oldu sonra uyuyakalmışımmm. lekenemem hiçç yok...sende neler var bat kaçtı*?????????

10 puan 10 puan 10 puan kanına baktırıyon mu hala..

dun çok sancım vardııı geçtii bugunde sabah kocamı işe yoladdım tkrr ykum geldi yatata az derece sacım oldu sonra uyuyakalmışımmm. lekenemem hiçç yok...sende neler var bat kaçtı*?????????

valla bende leke fln yok...
arada hastalanacakmışım gibi bi sancı geliyo kasıklara ama kısa sürüyo geçiyo sonra...
onun dışında hiç belirtim yok...
gögüsler hassas ama ben hastalanmadan öncede olur böyle hep...
ama gecikmem neredeyse 1 yıldır ilk kez oluyo...
ayın 25 inde hastalanmam lazım dı normalde..

Son düzenleme:
tatlım özel hastaneler bakabilir... idrar testi çok merak ediyorsan bak ama zarten ilk idrarı kaçırmışsındır bide gebelik varsa bile çıkmama olasılığı var... bence pazartesiyi bekle önce idrar yaptırırsın ya da kan

eee daha neyi sorun ediyorsun, keyfini çıkar bebişlerinle sohbet et bol bol bize de dua etmeyi unutma

senınlede bat kardeşiiyiz:)) mercimink vardı arkadaşım onunla da bat kardeşiydik o şuan tazecik hamilee:)) inş allahım bizede o duyguyu yaşatırr.. kocamı aradım gelip benı alıp götürcek acile...hayırlı neyse o olsunn...

no problemooo benim uyum sıkıntım hiç olmaz ankaralı değilim zaten konyalıyım , ama ankarayı alışveriş için özlüyorum o yüzden annemlere ne zaman gitsem geçerken ankaradayım ....
kız zaten başka bişey için özlesen şaşardım. zilli kokoş senii
günnaayyddıın herkeseeee
bugün kepenkleri ben kaldırayım dedim orkideeemmm uyuyakaldın galibaaa tükanıı açmamısssıınnnnn kııızzz

ya sorma. sabah 7.30 da bi kalktım. aman Allah'ım işe geç kaldık diye hazırlanmaya başladım. sonradan aklıma geldi bugün hafta sonu. ben de koydum kafayı yattım

kızlar görümcemin son numarasıylayım ve mesajlarınızdaki suratlar yüzünden gitmek zorunda kalıyorum , bütün suratlara bu yedir bu napıyooo bu ağlıyoooo bu yedir bu kime dil çıkarıyo ben kaçar anam bacım bu kadar soruya yüreğim henüz dayanmaz erken staja başladım

ayyyyyyyyyyyy inşallah hamilesindirrrr....
yaz buraya sonucu bana umut ol inşallah................

ayyyyyyyyyyyy inşallah hamilesindirrrr....
yaz buraya sonucu bana umut ol inşallah................

sonucu olumlu olumsuz mutlaka ilk önce burada paylaşacammm.. çunku bilirim ki olumluda yazsam olumsuzda yazsam benı destekleyecek çok arkadaşım olur....kendımı guçlu hissederim ve üzülmememeye çalışırım.. yada sevıncımı onlarla paylaşırımm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…