hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Kızlar günaydın bugün nasılsınız gruba bir geldim pir geldim enerjinizi yükseltmişim hhıhh

Ya test daha silik çıktı ne anlama geliyor şimdi bu

günaydın şekerimmm...
ovulasyon testinde uzman arkadaslar ilerleyen saatlerde yardımcı olurlar sana canım
adetin ilk gününden sayarsak kaçıncı gündesinki simdi????dün de silik demiştin yanlıs hatırlamıyorsam:26:

Canım bence test yaptır gecikmenın sebebi kist de olabilir o yüzden erken teşhis iyidir diye düşünyorum

canım o kasık ağrıları hamilelikte de oluyor...düzenli adet görüyormussun beklemen hata canım yaaa
bence sen cesaretini topla ve kan testini yaptır tatlım pozitif haberini de bizlerle paylaşmayı unutmaaaa

Tatlım aslında 2 gün önce denemek için yaptım çok koyuydu ama şimdi silik o günkü gibi değil sanırım daha zamanı var ya 8.günündeyim henüz teste erken başlamamın sebebi aslında adetimin son zamanlarda ki düzensizliği

canım o kasık ağrıları hamilelikte de oluyor...düzenli adet görüyormussun beklemen hata canım yaaa
bence sen cesaretini topla ve kan testini yaptır tatlım pozitif haberini de bizlerle paylaşmayı unutmaaaa

haklısınız kızlar ama bugün bekliyim diyorum pazartesi yaptırayım...
laboratuvarın önünden her geçtiğimde şeytan dürtüyo zaten..
bütün hastanede biliyo maşallah nasıl yaydıysam gel test yapalım diye..
inat ettim...
bi de negatifse valla yakarım bu hastaneyi gizliden...

:)) inşallah pozitif haberlerini buradan alırız canım sakın söylemeyi unutmaa ona göree

eyyvvaahhh hastanedekilerin can sağlığı tehllikede
sen bilirsin yine de eğer mutlu haberse 2 gün önce mutlu olmak varken neden erteleyesinkii..tabiki karar senin canım lab her zaman elinin altında nasılsa
inşallah hamişsindir canım benim

ay inşallah şekerim...
hayal kırıklığı yaşamaktan test yapmaya korkuyorum..

nasılsınız kızlar ne yapıyosunuz oralardaaa ses verin beaaa

canım benim günaydınnnn geçmişi okuyodum, iyiyim canım ayyy bugün çok mutluyum. yengemler memleketten gelecekler iki bücür yiğenimle birlikte....şimdiden pırrr pırrrr sen nasılsın tatlım memişlerin ağırmaya başladı mı?

günnaayyddıın herkeseeee
bugün kepenkleri ben kaldırayım dedim orkideeemmm uyuyakaldın galibaaa tükanıı açmamısssıınnnnn kııızzz
günaydınnnnn ve tünaydın arası bişey kızlarrrrrrrrrr, tamam itiraf ediyorum geç kalktım kepenge gelemedim ama ıramazan normallll uyandıktan sonrada maşallah hayalimin geldiği belli geçmiş oku oku bitmedi anam allahtan zilli aktif değilmiş tel den adapte olamamış kesin 30 sayfa olurdu o vakit

iştee içini görmedm ama 1 yıllık bina.ileride değerlenecek bir mevkide.hayırlısı artık

hayırlı olsun canım inşallah içide güzeldir güle güle oturursunuz..

canım birde beni düşün bana hamilesin dediler ama değer düşük bi tam hamile hissedemeden gitti bebekim :2: o yüzden bekle adet tarihinin az geçmesini eğer allahın izniyle sağlıkla başlarsa hamileliğin ne silik çizgi nede düşük değerle karşılaşırsın benden tavsiye

yavrum ona kuma getircen ki büyüsün herif yap bi bebiş nası baba oluyo gör

Son düzenleme:

bacım hiç belirti yok yaa bende tırsıyorum şüphe ediyorum kendimden hamiş değilmiyim yaawwww:18::18::18:
sadece arada kasık ağrılarım oluyo o da bi giriyo maşallah nefesimi kesiyo geçiyo sonra...memişlerde tık yok kızz öncesinde de şişmedi ağrımadı hala da öyle.sıkınca hafif acı var sadece...
hadi gözün aydıınn bıcırıklar evine neşe getirsin ardından sana da bebiş getirsin cemrecimmm

kızlar aramıza hoşgeldiniz.... burda bir sürü çatlak hatun var çok eğleniyozzz öyleee aradan bebişleri de çıkartıyoz.... bizim eski topik rekora koşuyodu herkes bir bir hamiş kalıyoooo... şimdi sıra bizde inşallahhhh.... o bebiş buraya gelecek o kkkaadarrrrr

iyiyim canım çıkamadım geçmişten orkide zillisi hiç mi gelmedi ayol akşam tavuk sabah ağustos böceği fıymış yine nereye acep

sen nasılsın bebeişleri görmeye ne kadar kaldı onlar sana iyice yerleşmek için küçük tatlı acılar mı veriyolar hala yerim onları , bu 3 soruyu istiyom

sabaha kadar uyuyamadım baş ağrısı ateş ilaç aldım namazımı kılıp yattım saat 10 gibi ateşler içinde uyandım hala ateşim var adetime 2 var 31 temmuz hiç böyle ateş basması olmazdı 2 gündür yanıyorum eşime ateş ölçer al dedim oda ateş düşürücü hap almış orucum nasıl içiyim dedim işe gidince gördüm malesef ah bu erkekler bişeyidi bigün tam yapsalar :)

niye doktora gitmiyorsun ki ..

canım benim sıkıntı yapma... benim arkadaşların çoğu belirti felan yaşamamış. mideleri bile bulanmamış. benim en yakın arkadaşlarımdan birinin de memişleri acımıyordu, o da çok tırstı ama hiiçççç bişiciler olmadı. her hafta gebelik testi yapıyodu piskopat göbişi çıkmaya başlayınca rahatladı. herkeste hormon değerleri farklı olduğu için değerler de farklı oluyo. sıkma canını herşey yolunda bu arada hala kan tahlili yaptırıyon mu? değerlerin nasıl çkıyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…