1 ayda sonuçlanıyormuş. 2 hafta önce eşim ve ben için kan verdik 2 hafta sonra çıkar herhalde. Bebekten de genetik inceleme yapılıyor. O da 1 ayda çıkarmış. Ona da 10 gün oldu. Ben hiç içmem de eşim arada içer. Sigara doğurganlığı, yumurta ve sperm kalitesini bozabiliyor. Yavruum ya sen neye üzülüyorsun böyle yaaaa içten içe hıııı:26:git bakalım ama gebelik düşündüğünü söyle
rümüş ben de kaçıyorum tatlu. Akşama gelirim yine. şimdi çıkıp biraz evi toparlayayım, çamaşır asayım, ütü yapayım.
aslında mükemmel bir kocam var işi yerinde evini seven sürekli evde vakit gecirn yediğim önümde yemediğim arkamda öyle güzel bi evlilğim var ama gecmişte yaptğım yanlış harektlerini düşünmekten kendimi alamıyorum insan güzel anlarını düüşünr ben aksine ne kadar kötü şey varsa onu düşünyürm..şimdi bide ev yaptırma meselesi cıktı kaynım kaba inşaatı yaptırdı icinde siz yaptırın diyor toplu para olmadan yapılımyor kaynatam kredi ckerse yaptırabiliriz kaynatamda cekme taraftarı değil diyor bi tanıdğımız onu duydum dün resmen boğuluyordum bide cekmesse artık ne olur bana bilmiyrum
tatlım benim ya geçmiş geçmişte kaldı, sen kalma. bu çok işe yarar bir düşünme tarzı değil. Allah ferahlık versin tatlım ne diyeyim
haklısın bu akşam cok işim var şekerim var mı bi isteğin seni tek bırakmak istemezdim
elabebek de gitmiş tatlım. onu da kaçırdık turnal gibi. bak ben bu sefer bişicik yapmadım
kızlaaar nasılsınız? ben pek iyi değilim sanırım. kürtaj zamanı ne olduğunu pek anlamamışım. kafama şimdi dank ediyor neler olduğu
Miktar : 2cc
görünüm: Opak
viskozite :normal
sıvılaşma :15 dk
MORFOLOJİ
normal yapılı : Yüzde 10
orta parca anomalisi : Yüzde 12
kuyruk anomalisi : Yüzde 29
baş anomalisi : Yüzde 49
spermatozoid sayımı
ıcc de 110 milyon
tüm ejaküladta 220 milyon
normal hareketli :40 yüzde
yavaş hareketli yüzde 30
hareketsi yüzde 30
mikroskopik inceleme : Her sadada 3-4 spermatogeneik hücre görüldü
sonuclar böyle işte bakalım bunu yorumlatabilceğim bir sayfa arıcam
doktorlar bilincli hastayı görünce az daha açık iyi konuşuyrlar gibi geldi bana
benim eşimin de 200 milyondu. morfolojisi %6 idi. benim koca da pek havalara girmişti 200 milyonu duyunca
canım cok kötü demedi zaten sadce desteklemek lazım biraz dediydi..senin neyin var senniye kalamıyon bende tembellik var aslında gidip yumurtalıktakibi yaptırmam lazım ama işte gitmeye erinyorumCanım kolay bir şey değil senin yaşadığın. İnsan işin içindeyken pek anlamıyor. Öyle de olması lazım. Güçlü olmaya o durumu atlatmaya çalışıyorsun. İş bittikten sonra geriye dönüp bakınca neler yaşamışım meğer diyorsun. Umarım bir daha asla bu hayal kırıklığını yaşamazsın. Ağlaman üzülmen çok normal ama sakın kendini bu üzüntüye kaptırma. Malesef ben de aynı durumdayım. Ben hiç hamile kalamadım. Her taraftan acıtıyor bu canımı. Hataların yüzünden Allah beni cezalandırıyor gibi düşünüyorum bazen. Bazen de gururuma yediremiyorum. Ben anadolu lisesinden dereceyle mezun oldum. ODTÜ mezunuyum ve şu an yabancı bir firmada iyi bir pozisyonda çalışıyorum. Meğer ben sanıyormuşum ki yeteri kadar çalışınca her şey olur. Halbuki öyle bir şey yok. Allah ol demedikten sonra hiç bir şey olmaz. Ben ne yaparsam yapayım. Dünyanın en iyi doktorları bile bana bunu veremez. O kadar aciziz ki. Bunu biliyordum ama hiç yaşamamıştım. Çaresiz kalmamıştım. Hayatta daha neler var. Ben de bu şekilde farkına vardım bu gerçeklerin. Meğer sahip olduğum her şey Allah'ın bana bir lütfuymuş. Ben başarılı olduğum için değil Allah bana verdiği için sahibim. Bunları o kadar iyi anladım ki. Belki de bunun için yaşıyorum bütün bunları. Senin de bunları yaşamanın bir sebebi var. Yıkılmadan ısrarla Allah'tan istemeye ve elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Ağla ama vakti gelince toparlan. Daha çok işimiz var.
bu morfoloji mi kötüymüş. hıh! bizim %3. Bence değerleriniz çok iyi.
%6 da iyiymiş. Zaten %6-7 normal diyor bizim doktor. Ama ben eşimin %3üyle hamile kalamıyorumtoplam sayımız 250 milyon
selam anne adayları
topik adına bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm gerçekten çok başarılı
ben uzun zamandır girmedim foruma şimdi fırsat bulabildim
bebeğim ve ben çetin yollardan geçip bu günlere gelebildik çok şükür
artık tatlı heyecanlar başladı.kızıma kavuşmama 3 ay kaldı ama bana çook uzun geliyohayırlısıyla bian önce gelsin bebeklerimiz inşallah.
bu arada isim konusunu ne yaptınız ?
Canım kolay bir şey değil senin yaşadığın. İnsan işin içindeyken pek anlamıyor. Öyle de olması lazım. Güçlü olmaya o durumu atlatmaya çalışıyorsun. İş bittikten sonra geriye dönüp bakınca neler yaşamışım meğer diyorsun. Umarım bir daha asla bu hayal kırıklığını yaşamazsın. Ağlaman üzülmen çok normal ama sakın kendini bu üzüntüye kaptırma. Malesef ben de aynı durumdayım. Ben hiç hamile kalamadım. Her taraftan acıtıyor bu canımı. Hataların yüzünden Allah beni cezalandırıyor gibi düşünüyorum bazen. Bazen de gururuma yediremiyorum. Ben anadolu lisesinden dereceyle mezun oldum. ODTÜ mezunuyum ve şu an yabancı bir firmada iyi bir pozisyonda çalışıyorum. Meğer ben sanıyormuşum ki yeteri kadar çalışınca her şey olur. Halbuki öyle bir şey yok. Allah ol demedikten sonra hiç bir şey olmaz. Ben ne yaparsam yapayım. Dünyanın en iyi doktorları bile bana bunu veremez. O kadar aciziz ki. Bunu biliyordum ama hiç yaşamamıştım. Çaresiz kalmamıştım. Hayatta daha neler var. Ben de bu şekilde farkına vardım bu gerçeklerin. Meğer sahip olduğum her şey Allah'ın bana bir lütfuymuş. Ben başarılı olduğum için değil Allah bana verdiği için sahibim. Bunları o kadar iyi anladım ki. Belki de bunun için yaşıyorum bütün bunları. Senin de bunları yaşamanın bir sebebi var. Yıkılmadan ısrarla Allah'tan istemeye ve elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Ağla ama vakti gelince toparlan. Daha çok işimiz var.
bu morfoloji mi kötüymüş. hıh! bizim %3. Bence değerleriniz çok iyi.
%6 da iyiymiş. Zaten %6-7 normal diyor bizim doktor. Ama ben eşimin %3üyle hamile kalamıyorumtoplam sayımız 250 milyon
canım cok kötü demedi zaten sadce desteklemek lazım biraz dediydi..senin neyin var senniye kalamıyon bende tembellik var aslında gidip yumurtalıktakibi yaptırmam lazım ama işte gitmeye erinyorum
canım ben endometriozis var 4. Evre. Eşimde de düşük morfoloji
erinme zaman o kadar çabuk geçiyor ki sonra pişman olursun. Ama bence sizin olur. Pek bir şeyiniz yok gibi. Inşallah seni çok yormadan gelir bebiş
selam anne adayları
topik adına bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm gerçekten çok başarılı
ben uzun zamandır girmedim foruma şimdi fırsat bulabildim
bebeğim ve ben çetin yollardan geçip bu günlere gelebildik çok şükür
artık tatlı heyecanlar başladı.kızıma kavuşmama 3 ay kaldı ama bana çook uzun geliyohayırlısıyla bian önce gelsin bebeklerimiz inşallah.
Bu arada isim konusunu ne yaptınız ?
canım elabebekim sağolasın. sen de benim dualarımdasın. ben eminim her şey yolunda gidecek, tatlı bir miniğin olacak. kız bu arada ne olacak bebişin cinsiyeticanım öyle okuyup çıkıyorum sürekli takibim altındasınız...
canım orkidem çok geçmiş olsun her zaman dualarımdasın rabbim tez zamanda uzun ömürlü hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...
ben bildiğiniz gibiyim hala panik halindeyim sürekli kuruyorum kafamda hala terslik olacak gibi geliyor ayın 12. sinde ayrıntılı ultrasondan sonra rahatlarım gibi geliyor...o zaman daha sık yazarım...
hepinizi seviyorummmmmmmmmmmm
Canım kolay bir şey değil senin yaşadığın. İnsan işin içindeyken pek anlamıyor. Öyle de olması lazım. Güçlü olmaya o durumu atlatmaya çalışıyorsun. İş bittikten sonra geriye dönüp bakınca neler yaşamışım meğer diyorsun. Umarım bir daha asla bu hayal kırıklığını yaşamazsın. Ağlaman üzülmen çok normal ama sakın kendini bu üzüntüye kaptırma. Malesef ben de aynı durumdayım. Ben hiç hamile kalamadım. Her taraftan acıtıyor bu canımı. Hataların yüzünden Allah beni cezalandırıyor gibi düşünüyorum bazen. Bazen de gururuma yediremiyorum. Ben anadolu lisesinden dereceyle mezun oldum. ODTÜ mezunuyum ve şu an yabancı bir firmada iyi bir pozisyonda çalışıyorum. Meğer ben sanıyormuşum ki yeteri kadar çalışınca her şey olur. Halbuki öyle bir şey yok. Allah ol demedikten sonra hiç bir şey olmaz. Ben ne yaparsam yapayım. Dünyanın en iyi doktorları bile bana bunu veremez. O kadar aciziz ki. Bunu biliyordum ama hiç yaşamamıştım. Çaresiz kalmamıştım. Hayatta daha neler var. Ben de bu şekilde farkına vardım bu gerçeklerin. Meğer sahip olduğum her şey Allah'ın bana bir lütfuymuş. Ben başarılı olduğum için değil Allah bana verdiği için sahibim. Bunları o kadar iyi anladım ki. Belki de bunun için yaşıyorum bütün bunları. Senin de bunları yaşamanın bir sebebi var. Yıkılmadan ısrarla Allah'tan istemeye ve elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Ağla ama vakti gelince toparlan. Daha çok işimiz var.
geçmiş olsun canımm morfolojiniz kac sizin,,
önümüzde ev yaptırma ihtimalımız var buay icinde kesinleşcek gibi birazda onu bekliyrum eğer yaptıramassak ozman doktora gitmeiy düşünüyrum nisan ayında gitmiştim yumurta tembelliği var demişlerdi bakalım hayırlısı inşallah yüce rabbim bebek isteyn kullarını cok bekletmez gönlümüze hayırlı olanı nasip kılar inşallah
%3 canım bizim. Bence sen o evi yaptırana kadar kendi kendine kalırsın :)
canım elabebekim sağolasın. sen de benim dualarımdasın. ben eminim her şey yolunda gidecek, tatlı bir miniğin olacak. kız bu arada ne olacak bebişin cinsiyetitahminimi söylüyorum kııııızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?