hemşom ne ediyonn biz sperm testini yaptırdık morfoloji birazcık kötüymüş onun haricinde sıkıntı yokmuş
aman amannnn bebiş seni birazcık rahatsızmı edermişş ay yesin onu annesi...canım inşallah coğalmazz mide bulantıların...değerleriniz gayet iiyi canım yaa hayırlısıyla gelecek bebiş yakında:))
ya dün çok kötüydüm mide bulantısı halsizlik 5 dk girip çıktım duramadım yani.pazardan beri de pc bozuktu dün aldık tamirden.bugün de var mide bulantım biraz inşallah geçer yaaa...
İNŞALLAH HAYIRLISINI YÜCE RABBİM BİLİR...senin durumun nedir yani zor mu 4.evreyle hamile kalmak
ay canım benim çook geçmiş olsun. dua etmem mi hiç. inşallah bişicikler olmayacak ve sen hızla toparlanacaksın canım benimevet kuzum allah nasip ederse kızım olacak,
dün gece acildeydim kan değerlerim alt üst olmuş durumda mikrop kapmışım, bazı test sonuçlarım çıkmamıştı onlarıda alıp doktora gideceğiz bana dua edin de iyi olalımmmmm
değerleriniz gayet iiyi canım yaa hayırlısıyla gelecek bebiş yakında:))
ya dün çok kötüydüm mide bulantısı halsizlik 5 dk girip çıktım duramadım yani.pazardan beri de pc bozuktu dün aldık tamirden.bugün de var mide bulantım biraz inşallah geçer yaaa...
ay canım benim çook geçmiş olsun. dua etmem mi hiç. inşallah bişicikler olmayacak ve sen hızla toparlanacaksın canım benim
oooy tatlı bıdıkım sana da geçmiş olsun. bu haftalarda pek bulantı olmaz üşüttün mü acaba:26:
kızlaaar gene kimse gelmemiş ve 3. sayfa olmuş.
evet kuzum allah nasip ederse kızım olacak,
dün gece acildeydim kan değerlerim alt üst olmuş durumda mikrop kapmışım, bazı test sonuçlarım çıkmamıştı onlarıda alıp doktora gideceğiz bana dua edin de iyi olalımmmmm
aman amannnn bebiş seni birazcık rahatsızmı edermişş ay yesin onu annesi...canım inşallah coğalmazz mide bulantıların...
okula gidiyon mu sen ne ediyon bakayım hangi okuldasın
ay canım benim çook geçmiş olsun. dua etmem mi hiç. inşallah bişicikler olmayacak ve sen hızla toparlanacaksın canım benim
oooy tatlı bıdıkım sana da geçmiş olsun. bu haftalarda pek bulantı olmaz üşüttün mü acaba:26:
selam canım ben doktora gidiyorum iğneler falan derken
biraz moralim bozuldu
benim doktor gerçekten fosss yaa
bu aşamadad değiştirmek istemiyorum neyseki artık birilerinden yardım aldı
değerlerim yükselmemiş 6 gün lucrin kullandırdı
neyse artık yükselir gibime geldi13.26 olurmu e2 yaaa
benim normal şartlarda adetin 2. günü 21 çıkıyordu
dikkat et kendine lütfen sen özel bir annesin
yerim senin kızını bennnnnnnnnnnn
bercestecim gonal fye de basladın bu arada değil mi??gonal f nin dozu kaç??
yavas büyüyecektir yumoslar moral bozma hemen tatlım sakin ol.
canım çok sağol iyi çıktı sonuçlarımız çok şükür...
yarın iş başı inşallah...benim kızım arkadaş bekler sizden
tatlım benim yaaa moralini bozma böyle olmasının da bir hikmeti var. bak en azından sonradan fark etmiş öğrenmiş ne yapacağını. bizim ikizlerimiz olacak inşallah tatlım. kıtır kıtır yicem ben onlarıselam canım ben doktora gidiyorum iğneler falan derken
biraz moralim bozuldu
benim doktor gerçekten fosss yaa
bu aşamadad değiştirmek istemiyorum neyseki artık birilerinden yardım aldı
değerlerim yükselmemiş 6 gün lucrin kullandırdı
neyse artık yükselir gibime geldi13.26 olurmu e2 yaaa
benim normal şartlarda adetin 2. günü 21 çıkıyordu
sağol tatlişimm galiba yediğim bişey dokundu dediğin gibi olmaz artık bu saatten sonra(inşallah tabi :)) ) bugün daha iyiyim çok şükür..
sen nasılsın canım çok zor günler geçiriyosun Allah yardımcın olsun canım orkidem...
tatlım benim yaaa moralini bozma böyle olmasının da bir hikmeti var. bak en azından sonradan fark etmiş öğrenmiş ne yapacağını. bizim ikizlerimiz olacak inşallah tatlım. kıtır kıtır yicem ben onları
çok şükür iyiyim, turp gibiyimvalla her şeyde bir hayır vardır ya ben bu çocuk işini kafaya takıyordum. artık takmıyorum. ne zaman kısmet olursa artık sağlıcakla olsun da..işimi seviyorum. hastalar en büyük teselli bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?