hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

tebrikler sonsy ve derya.saglikla gelsin kizlariniz insallah.benimki ne merak ediyorum.:1:

aaa canım senin de hayırlı olsun. ne zaman gideceksin cinsiyet öğrenmek için. 16dan sonra artık kesinleşiyo

cok sagol canim.ben zaten 31 agustosdan beri hastanediyim.cok siddetli kusmam var.serumlayim.:14::14:

kocaman amiiiiin. sonsy biliyo musun genetik dr ile konuştum. tam kesin sonucu çıkmamakla birlikte genetik sonucumuz normal gibi görünüyormuş. valla çook rahatladım.:16: demek ki tek neden pıhtılaşma. hamile kalırsam daha yüksek doz kan sulandırıcı iğne kullanacağım

çoook güzel bi haber buu orkidecimm..Rabbim hayırlısıyla bebişine kavusmayı nasip etsin inşallah..

geçmiş olsun tatlım.uzun zaman olmus yaa bulantı kesiciler bile fayda etmiyo mu aah canımm benim..minik kızın napıyo??

yalniz serum etkili malesef.kizimda ne yapsin.anne uff oldu diyor.akka giy anne didek diyor.icim parcalaniyor.oyle yarim yamalak konusunca.cok ozluyorum cok:43::43:

senin hamişlik nasıl gidiyor canım???hazırlıklara basladınmı neler yapıyosun:1::1:

ne yapıyım canım ya yalnızlık zor eşim daha gelmedi. ailem Ankara'da Allahtan. valla bebişler çok şanslı. bugun kendime bot almaya çıktım döndüğümde sadece elimde bebek kıyafeti vardı:1: kız bebek alışverişi daha bir zevkli oluyor canım ya sen neler hissediyorsun? ben hamile olmadan önce almıştım birkaç parça hevesten :1: şimdi pembe bişeyler alıyım diyorum. onlar her iki cins için olan renklerdi. bir de 0-3 ay pek evden çıkabilir miyiz belli değil 0-3 leri halledeyim diyorum. iç-dış zıbın, tulum, birkaç uzun kol body (nasılsa hemen büyüyecek ) mendil, eldiven, şapka :1: babası gelsin büyük şeyleri alıcaz beraber. sen neler aldın? 3aydan sonra çıkarız dışarı hem hava da sıcak olacak

ay derya aramızda 2 gün var :34: ben muayenelerde bebeğin ne boy anladım ne kilo heyecandan. sanırım 162 gram dedi. senin bebiş boy kilo kaç canım ?

iyi akşamlar kızlar

10 ekimde benim pembe bi lekelenmem olmuştu

bende adet başlangıcı dedim bekledim ama 5 gün oldu devamı gelmedi

bu arada gögüslerim belim ve kasıklarım ağrıdı bu 5 gün içinde

arada da adet olucakmısım gibi de ağrı oldu

hamile arkadaşlar sizde de gebe oldugunuz halde adet olucakmış gibi ağrı oldumu bide yaşadığım yerleşme olabilirmi sizlerde nasıldı

yarın test yapıcam çıkar demi sizce

iyi akşamlar kızlar

10 ekimde benim pembe bi lekelenmem olmuştu

bende adet başlangıcı dedim bekledim ama 5 gün oldu devamı gelmedi

bu arada gögüslerim belim ve kasıklarım ağrıdı bu 5 gün içinde

arada da adet olucakmısım gibi de ağrı oldu

hamile arkadaşlar sizde de gebe oldugunuz halde adet olucakmış gibi ağrı oldumu bide yaşadığım yerleşme olabilirmi sizlerde nasıldı

yarın test yapıcam çıkar demi sizce

hamile olabilirsin canım..test yap

slm Rümeysa nasılsın.Artık kimse girmiyor eskisi gibi.sende birşey var mı.benim 35.günüm bugün.hala test yapmadım.hüsrana kapılmamak için.Ben 19 eylülde hsg çektirdim.sol tüp açık sağ tüp kapalı gözüküyordu.doktoruma göstermedim daha.adet olunca gel demişti aama olmadımdaha.en son adetim 27 .günde olmuştu.Acaba hsg çekilirken kullanılan ilaç ve antibiyotik geciktirmiş olabilir mi diyorum.ne yapsam bilmem ki....

nazlımaaaaa canımm cok gecmiş olsunn
kızlar sohbet için sonunda bir araya gelebilmişsiniz ne güzel keşke bende olabilseydm bugün eltimdeydik kuzenleri ablası vardı güzel bir gün dü..karnım hafiften ağrımaya başladı kırmızılar
geliyor sanırsam....
oy dünyaaaa oyyyyyyyy dünyada zarardan başka bişey deiğilmmmmmmmmmmmm :2:

slm Rümeysa nasılsın.Artık kimse girmiyor eskisi gibi.sende birşey var mı.benim 35.günüm bugün.hala test yapmadım.hüsrana kapılmamak için.Ben 19 eylülde hsg çektirdim.sol tüp açık sağ tüp kapalı gözüküyordu.doktoruma göstermedim daha.adet olunca gel demişti aama olmadımdaha.en son adetim 27 .günde olmuştu.Acaba hsg çekilirken kullanılan ilaç ve antibiyotik geciktirmiş olabilir mi diyorum.ne yapsam bilmem ki....

canım hoşgledin bende bişey yok eşim sperm testi yapıtırdı morfoloji yüzde 10 cıktı onun haricinde sıknıtı yokmuş bende keciboynuzu aldım ortak gine yiyoruz işte bat 19 ekim ama adet belirteilerim başladı gelcem gelcem diyor yani olsun hayırlısı
hsg cektirdiktn sonra yaşanırmı bilmyrum ama düzenli mi adet olyurdun
ben gecen ay 36,günümde olmuştum biraz daha bekle istersen
yada maddi durumun yerindeysyse al eczaneden 5 tllik test yap en azından beklerken ki stresi yaşamssın ben öyle yaptım gecen ay yinede sen bilirsin cnım..

Normalde düzenli oluyrdum.Stres bazen etki yapıyordu.varsa bile kesinleşsin diye yapmak istemiyorum.sonra yok öyle mi böyle mi kimyasal mı kurgulamak istemiyorum.bakalım biraz daha bekleyeyim. Ara ara hasta olacak gibi kasıklarım ağrıyor kesin geldi diyorum lavobaya gidiyorum yok birşey mutlu oluyorum.akıntım fazla.yaparsam yazarım buraya.Allahım hayırlı zamanda nasip eetsin herkese inşallah.

Normalde düzenli oluyrdum.Stres bazen etki yapıyordu.varsa bile kesinleşsin diye yapmak istemiyorum.sonra yok öyle mi böyle mi kimyasal mı kurgulamak istemiyorum.bakalım biraz daha bekleyeyim. Ara ara hasta olacak gibi kasıklarım ağrıyor kesin geldi diyorum lavobaya gidiyorum yok birşey mutlu oluyorum.akıntım fazla.yaparsam yazarım buraya.Allahım hayırlı zamanda nasip eetsin herkese inşallah.

tüpteki tıkanıklık açılabiliyor mu araştırdın mı

Laparoskopi denen bir operasyonla açılıyormuş.araştırdım.ama tekrar kapanma olasılığı varmış.ama tek tüp de iş görüyormuş.

Back
X