hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

inşallahhhh sevincini paylaşırsın canım benim....
ben pazartesi yaptırcam galiba...

slm kızlar bana yardımn edebilirmisiniz
ben bu ay 13 temmuz da adet oldum ve bittim malum özel günlere geldik ama benim son 3 gündür koyu kahve lekelenmem var simsiyah anlamış değilim ilk kez başıma böyle şey geldi dr aradım yumurtalama döneminde olabilirmiş bide östorojen eksikliğinden de olabilirmiş kendini takibe al eğer devam ederse haftaya gel dedi ama korkulcak bişey yok dedi :44:
acaba bu durum gebeliğe engel mi :26: biz eşimle günleri kaçırmamaya çalışıyoruz gerisi allah kalmış....

Son düzenleme:

bende duymuştum onu yumurta çatlarken bazen kanama olabiliyormuş. Korkma bir şey değildir Allahın izniyle.

çok sevindim ya. inş hamilesindir. ben şimdi idrar testi yaptım negatif çıktı ama üzülmüyorum bir daha ki aya inş. adet olsam da bi dahaki ay çabuk gelse diye bakıyorum:))) senin 3 gün geçmiş baktır sen. inş. hamilesindir.

inşaallah gerek kalmaz. sen kanama olsa da yine de devam ediyor musun? yumurtlama günlerini aman kaçırma.

inşş canım zaten çok yoğun değil günleri kaçırmam asla allahtan umut kesilmez bu ay olmazsa ağustos adetimle aşılama yapılcak bu ay allaha kalmış

inşş canım zaten çok yoğun değil günleri kaçırmam asla allahtan umut kesilmez bu ay olmazsa ağustos adetimle aşılama yapılcak bu ay allaha kalmış

Allah hayırlısıyla versin inşaallah. aşılamaya gerek kalmaz inşallah. bizede dua et. hayırlısıyla bizimde bebişlerimiz olur inş.

kızlarr ne yapıyorsunuz hani yeni hamile haberleri varmı ?? Test yapmayanlar yapsınlar artık bare sizin adınıza sevinelim :)

tekrar idrar testi yaptım ve yıne negatif kızlarrr ben artık umidimi kesiyorum ve adet olmayı bekliorummm...inşş bi dahaki aya bebeşilerimizz tutunur bize...

tekrar idrar testi yaptım ve yıne negatif kızlarrr ben artık umidimi kesiyorum ve adet olmayı bekliorummm...inşş bi dahaki aya bebeşilerimizz tutunur bize...

boşver üzülme bende yaptım sabah negatif((( o iğrenç tek çizgi. sinir oldum. ama çok şükür ağlamadım bu kez.

canım ne çok ümitlen ne de kendini bırak. adet olmadan ümit kesilmez. biliyoruz ki 10 gün gecikmede testi pozitif olanlar oluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…