sonucu olumlu olumsuz mutlaka ilk önce burada paylaşacammm.. çunku bilirim ki olumluda yazsam olumsuzda yazsam benı destekleyecek çok arkadaşım olur....kendımı guçlu hissederim ve üzülmememeye çalışırım.. yada sevıncımı onlarla paylaşırımm:))
slm kızlar bana yardımn edebilirmisiniz
ben bu ay 13 temmuz da adet oldum ve bittim malum özel günlere geldik ama benim son 3 gündür koyu kahve lekelenmem var simsiyah anlamış değilim ilk kez başıma böyle şey geldidr aradım yumurtalama döneminde olabilirmiş bide östorojen eksikliğinden de olabilirmiş kendini takibe al eğer devam ederse haftaya gel dedi ama korkulcak bişey yok dedi :44:
acaba bu durum gebeliğe engel mi :26: biz eşimle günleri kaçırmamaya çalışıyoruz gerisi allah kalmış....
Arkadaşlar biraz önce test yaptım negatif. sizede haber vereyim dedim.(((
kızlar canlar ballar...gunaydınn benım bugun adetimden 3 gun geçtii.. bugun cumartesi oldugu için acile gitsem kan testine yaparlarmı hemen çıkarmı? yoksa yıne ıdrar testımı alayımmmm.......???????????????
üzülme şeker allah hayırlısını versin...
inşallah en kısa zamanda sende bütün isteyenlerde kavuşsun evlatlarına..
bende duymuştum onu yumurta çatlarken bazen kanama olabiliyormuş. Korkma bir şey değildir Allahın izniyle.
çok sağol canım tşk ederim
inşş lekelenmem kesilir dr gitmeme de gerek kalmaz allahım hayırlara vesile etsin
herkeze tünaydınnn...
inşaallah gerek kalmaz. sen kanama olsa da yine de devam ediyor musun? yumurtlama günlerini aman kaçırma.
inşş canım zaten çok yoğun değil günleri kaçırmam asla allahtan umut kesilmezbu ay olmazsa ağustos adetimle aşılama yapılcak bu ay allaha kalmış
canım ne oldu test yaptırdın mı?
tekrar idrar testi yaptım ve yıne negatif kızlarrr ben artık umidimi kesiyorum ve adet olmayı bekliorummm...inşş bi dahaki aya bebeşilerimizz tutunur bize...
tekrar idrar testi yaptım ve yıne negatif kızlarrr ben artık umidimi kesiyorum ve adet olmayı bekliorummm...inşş bi dahaki aya bebeşilerimizz tutunur bize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?