hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

kadın doğuma mı gideyim aile hekiminden öğreneyim sizce.İlaç falan verir mi ki.amannnnnnn önce kesinleşsin de dimi kan testi ile.

topic ismi beni gülümsetti, "o bebek buraya gelecek" :) ben hiç yorum yapamıyorm artık bu konuya,şahsım adına tabi...

sofra hazırlıcaktım bi bakam size dedim ne güzel bir haber aldımmmmmmmmm
ozlmapr sende hoşgeldinnnnnn
hattah kaybolma bir yere gelcem aaaa oh yandann yandannn şıkıdım zilleri taktık ciciki yaptıkk

hattah, tebrikler benim 2.çizgi ilk başta yoktu sonra silikleşti ve ben hamileydim.. tebrik ederim.göbüşüne öpücük kondurmaya davet ediyorum seni:)))

bende "nerelisin" dediğimi neden dediğimi pek anlayamadım:))) canım sıkılmıştı biraz öle hemen atladım kendimede şaşırdım:)) bende hemşireyim ordan çektin beni kendine demekki:)

bence de sağlıkçılık çekti bizi birbirimize Tatlım istediğin zamanda allah sana çok tatlı bebiş versin ve sen yaşadıklarını unutasın.

kadın doğuma mı gideyim aile hekiminden öğreneyim sizce.İlaç falan verir mi ki.amannnnnnn önce kesinleşsin de dimi kan testi ile.

kız tabiki kadın doğumcuya git. senin 1 hafta geçtiğinden ultrasonda bilem görülebir belki kan testine gerek kalmadan

topic ismi beni gülümsetti, "o bebek buraya gelecek" :) ben hiç yorum yapamıyorm artık bu konuya,şahsım adına tabi...

hoşbulduk şekerimm sanırım topiğimi buldum:)) buraya kanım kaynadı kımıl kımıl:))))))))))

buldun buldunn takıl bize hayatın ıyaşa eşim balık pişiriyor bende odada saklanıyorum kokusuna dayanamıyorummmmmmmmmmmmmmmmm
karnım ağrımaya başladı sanırsam kırmızılar birazcık erken gelcekk olsun gelsin en azından adet olabilyor olmak bile güzel bbbbbbbbbbbbbbb

ha sen nasıl karadenizlisin balık kokusunu sevmezsin. ben severim valla ama yamesini daha çok severim bak canımı çektirdin

evet ilk'ti..8. hafta da son buldu.kalp atımı oluşmadı kürete ettiler.sanada çok geçmiş olsun canımm 3 tane söyleyecek söz bulamadım.Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah.hangi şehirdesin?

canım geçen sene 22 ekimde bende bebeğimi kaybettim senin bebeğin gibi kalp atımı oluşmadı, hatta bir umut diye 9. haftaya kadar bekledik ama nasip değilmiş, bende senin gibi çok korkuyordum ama daha çok eşimin ısrarı ile 3. adetten sonra tekrar denemeye başladık ve ben şimdi 22 haftamdayım ....

sende umudunu hiç yitirme canım

ha sen nasıl karadenizlisin balık kokusunu sevmezsin. ben severim valla ama yamesini daha çok severim bak canımı çektirdin

hec sormaaa kız hep dayımın yüzünden kücükken bize bi balık yaptı balık mı yedim deniz suyu mu ictim bilemeidim ozmandan sonra yiyemyrum kokusana dayanmıyorum ama eminönündeki balık ekmek olsaaayanında bide turşu suyu yemede yanında yat

ooooh mis gibi valla turşu suyuna da bayılırım şöyle acılısından. ağzımın suyu aktı ama benim

bence de sağlıkçılık çekti bizi birbirimize Tatlım istediğin zamanda allah sana çok tatlı bebiş versin ve sen yaşadıklarını unutasın.

İnşallah canım.herkes gülsün.geçen hsg çekildikten sonra çeken kişisağ tüp tıkalı diyince çok üzülmüştüm.ağla ağla rahatladım.hiç beklemiyorken diyorlar ya gerçekten.hastalığımı bekliyordum.gelmedi.belki hsgdenoldu dedim.eşime 2 test al demiştim.birini hemen yaptım.sabahta ovulasyon testi yapmıştım bakalım ne olacak diye ondada 2.çizgi çıktı amagebelik testi daha koyuydu.birini de sabah yapacağım.haberi yok canımın daha.sabah ki testi de yapayım kesinleşsin inşallah ona süpriz yapacağım.

gör bak yarın da 2. çizgiyi göreceksin canım ya allah hakikaten hiç ummadık zamanda veriyor galiba

:))))))))sağol canımcımmm,maşallah sizede.

gledim geldim sofrayı topladım kocama kahveiyi yaptım geldim eeee bu güzel haberi yan topiklere duyurdum geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
nAZLIMA HOŞGELDİNNNNNNNN NASILSIN İYİMİSN KUSMALARIN NE OLDU DÜZELDİ Mİ

canim ben cok ozledim hepinizi.hep dualarimdasiniz.yalnizca rumeysa ve sen yazdigin icin sizleri takib ediyorum,guzel haberlerinizi bekliyorum,ben kadinlar kulubune cokdan uye olmama ragmen hic arkadasim yokdu.ilk siz oldugunuz.ilk goz agrimsiniz hepiniz,

:))))))))sağol canımcımmm,maşallah sizede.

ayy ayyy böyle kollarımın altı kabardıııı böyle gerine gerine geziyorum evdeeeeeeeeee.....canım orkide sanırsam yine hamiş ateş tablosu öyle diyormuşş sevinsek mi üzülsek mi bilemiyrum ama genetik sonucları temiz cıkmıştı
ben iyyim inşallah güzel haberlerimizi sana vermek nasip olur..sen nasılsın sen anlat kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…