hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

gledim geldim sofrayı topladım kocama kahveiyi yaptım geldim eeee bu güzel haberi yan topiklere duyurdum geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
nAZLIMA HOŞGELDİNNNNNNNN NASILSIN İYİMİSN KUSMALARIN NE OLDU DÜZELDİ Mİ

selam canim.sagol iyiyim cok sukur.ama daha hastanedeyim.18 haftaya kadar kalirim herhalde.sen nasilsin tatlim.
HATTAH seninle hic yazismadik.ama goruyordum burda.canim cokkkkkkkkkkkk coooooooooookkkkk tebrik ediyorum.RABBIM sag salim kucagina almayi nasib etsin.ve diger arkadaslarimizada en hayirli zamanda nasib etsin.alsinlar bebeislerini kucaklarina.AMIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNN

şimdik döküll bakam neyin var ne ediyon nezamandır deniyosunuz doktora gittin mi bi dökül bakamm

:) dökülüyorum şekerim 1 yıllık evliyiz.ilk gebelik çok ısrarlı denemmler olmadı aslında artık çok istemiştik ve olmuştu.amaaa 8.haftada son buldu embriyo gelişmemişti kalp atımı yoktu...sonuç kürtaj ben dibe vuruş.şimdi düze çıkış:)) yeni yeni inşallah.öle işte benden böyle:)

sağlık sorununuz yok anladğım kadarıyla..inşallah sağlıklı gine tekrar gebe kalabilirsin...dibe vuruşlar iyidir yeniden ayağa kalmak için insana dersler verir...

kuzum sen 2 aydır sürekli hastanesin ozman hatırladğım kadarıyla ben fındığa gitmeden gittiydin hastaneye..yanında sana yardımcı olan biri varmı ..kızın sensiz ne yapıyordur oy oyyy canım inşallah sende bebeğinde sağlğına kavuşursun..biz sperm testi yaptırdık yüzde 10 cıktı morfoliji..onun haricinde sıkıntı yokmuş eşimde...bat 19 ekim ama kırmızıların glecek cünkü bütün belirtilerini gösterdi..doktora gidip yumurta takibi yaptırcam inşallah öyle işte bi farklılık yok

evet canim nerdeyse 2 ay olacak.kizima kaynanam bakiyor.evimizin hastaneyle arasi 1 km.duan icin sagol guzelim.
baska bir sorun olmamasina cok sevindim.ama lutfen belirti filan arama o isler hic belli olmaz.bende bunda kirmizinin gelicegini bekliyordum.cabucak gelsede yeni aya calissam diyordum.amaaaaaa.
ayin 19 mu ay cok heyecanlandim:26::26::26::26:

İyi dileklerin için Sağol cnm İnşallah rabbim senin benim tüm arkadaşlarında meleklerine kavuşturur..Bende senigörüyordum.Yazışmadık ama bu topikiğ ve arkadaşlıkları çok sevdim.her zaman yazamasamda takip ediyordum.

hayrlısı kuzum dediiğin gibi belli olmaz bu işler...canım kendine cok dikkat et doktorlarn dedğinin dışına cıkma kendini üzme moralıni iyi tut oldummu,,seni seviyrummmmmmmmm

evet ya burdaki arkdşlıkları sıcak ortamı bulamadım başka yerde diger topiklerdede var sohbet ama ne bilim orda kendimi yabancı hissedyrum burası kıpır kıpırrrrrrr

yarın hastaneyi şikayet edicem, cihaz bozukmuş..eşim bi proje için şehir dışına çok çıkıyor.o yüzden biz yumurtlma dönemlerini kaçırdğmz için çoğunlukla:)fazla üzerine düşmüyorduk.busefer ben yumurtlama gününü planlamıştım ve hamile kaldım,ama benim planımla olmuyormuş tatlım.

tamam annecimben seni cok seviyorum.

hakkını aramaktan geri kalma sekerm ne gerekryrsa yap...

tamam annecimben seni cok seviyorum.

abberim annesinin uslu kızı..
Bana müsade dizim başladı kzılarr görüşürkkkkkkkkkkk :119:

inşallah en yakın zamanda,içimden bir ses senin en kısa sürede hamile olacağını söylüyor:))

kızlaaaarr son bı hafta bata tabı gecıkmezsem:)dun kasık agrısından doktora gttım adete 8 gun varken hemen hcg baktı bana kadın tabıkı sonuc negatf!!!erkendi dimi olsada cıkmazdı yani??umudumu kaybedemmi

ama ben hep sizi kaciriorummm. cnm ins hakkinda hayirlisi olsun sonuc icin. saglikli sihatli hayirli gelsin bebegin. zamanini Rabbim bilir. kim bilir belki zamani gercekten bu aydir. bz de sonunda yarin cinseyetimizi ogrenicez

kızlarrrrrrrrrr ben hamileyim galiba.şimdi test yaptım ve ikinci çizgi çok bariz bir şekilde görünüyorrr.ayyyyyyy heyecandan yazamıyorum.gerçek mi bu.
cnm hayirli ugurlu olsun. saglicakla gelsin ins

kızlaaaarr son bı hafta bata tabı gecıkmezsem:)dun kasık agrısından doktora gttım adete 8 gun varken hemen hcg baktı bana kadın tabıkı sonuc negatf!!!erkendi dimi olsada cıkmazdı yani??umudumu kaybedemmi

8 gun cok erken degil mi neden yaptirdiki doktor. bn erken ogrendim baya ama 5 gun onceydi ilk hamileligimde. o bile silik cikmisti ve ertesi gun deger 12 idi kan testinde. hakkinda hayirlisi olsun ins guzel haberler verirsin

denk gelemiorum hiçbirinizleeeebnde ozluyorum

8 gun cok erken degil mi neden yaptirdiki doktor. bn erken ogrendim baya ama 5 gun onceydi ilk hamileligimde. o bile silik cikmisti ve ertesi gun deger 12 idi kan testinde. hakkinda hayirlisi olsun ins guzel haberler verirsin
ay ne biliim yaptı valla kadın bende bosu bosuna moralimi bozdumm bekleyem bı 10 gun falan bakalım:)

inşallah en yakın zamanda,içimden bir ses senin en kısa sürede hamile olacağını söylüyor:))

ay ağzından bal damlıyor kızz inşallah hayırlısı...dizilerde tek gecede tutturuyorlar hamile kalıyor bayanlar bende eşimle kafa yapıyorum bak bak örnek al adamlar tek gecede 12den vuruyor diyoumm başlıyoruz gülmeye yüce rabbim inşallah hayırlısıyla bize meleklerimizi gönderir
hoşgeldinnnnnnnnnnnnn :119:
kan testinde erken diye bişey duymadım ben hic yani 7 günlük olsa bile bebek kanda belli oluyrmuş diye biliyrum...ama bu topikte kan testinde 0 cıkmasına rağmen sonra hamile oldgnu öğrenen kişi vardı o yüzden umudumuzu halen fırında tutabiliri diye dşüünüdüm :119:

hosbulduk cnmmya sımdı bnm kafamın karısmasının nedenı ben yumurtamın catlayıp catlamadıgını bılmıom henuz cunku gecen hafta cuma gunu 12 mm dedı doktor bu catlaması ıcın yeterlımı bılmıomkı bıseyde demedı bana!!gecıkmelerım oluyo bu aralar ne zaman catlar onuda bılmıomm sence yeterlimidir ki ne zaman catlar acaba!!adet gunumde de 2mmdi ıkı haftada o kadarcık buyuyebılmıs:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…