öyle olacaktı canım birde ben köydeyim herşeyim sıkıntıydı şükür bitti...ay canım hadi gözün aydın. gayet iyi olmuş. çocuğu gurbet ellerde doğurmak büyütmek zor olurdu.
çok sevindim canım...daha da güzel haberlerini alırız inşallah...kızlarrrrrrrrrr ben hamileyim galiba.şimdi test yaptım ve ikinci çizgi çok bariz bir şekilde görünüyorrr.ayyyyyyy heyecandan yazamıyorum.gerçek mi bu.
naber canlarorkide hamiş miiiiiiiiiiii çook sevindim bunaaaaaaaa
benim bu kurban bayramı tatili yumurtlamaya denk gelmiyor hatta 28inde adet olucağım için adet geciktirici içicem sanırım.. zaten hamileliği ben tamamen kocişin yanına dönene kadar ertelemiştik.. ama hep içimde bi yerde o annelik.. biran önce zaman geçse de kocişimin yanına gitsem bebiş yapsam diye düşünüyorum sürekli.. sizi takipteyim dualarımdasınız canlar
hosbulduk cnmmya sımdı bnm kafamın karısmasının nedenı ben yumurtamın catlayıp catlamadıgını bılmıom henuz cunku gecen hafta cuma gunu 12 mm dedı doktor bu catlaması ıcın yeterlımı bılmıomkı bıseyde demedı bana!!gecıkmelerım oluyo bu aralar ne zaman catlar onuda bılmıomm sence yeterlimidir ki ne zaman catlar acaba!!adet gunumde de 2mmdi ıkı haftada o kadarcık buyuyebılmıs:)
hosbulduk cnmmya sımdı bnm kafamın karısmasının nedenı ben yumurtamın catlayıp catlamadıgını bılmıom henuz cunku gecen hafta cuma gunu 12 mm dedı doktor bu catlaması ıcın yeterlımı bılmıomkı bıseyde demedı bana!!gecıkmelerım oluyo bu aralar ne zaman catlar onuda bılmıomm sence yeterlimidir ki ne zaman catlar acaba!!adet gunumde de 2mmdi ıkı haftada o kadarcık buyuyebılmıs:)
kız allah mı söyletti nehamiş değilim yani en azından ben bilmiyorum
benim bu kurban bayramı tatili yumurtlamaya denk gelmiyor hatta 28inde adet olucağım için adet geciktirici içicem sanırım.. zaten hamileliği ben tamamen kocişin yanına dönene kadar ertelemiştik.. ama hep içimde bi yerde o annelik.. biran önce zaman geçse de kocişimin yanına gitsem bebiş yapsam diye düşünüyorum sürekli.. sizi takipteyim dualarımdasınız canlar
berceste, irmoş, sweeet, yaşamım, hortensia, ydbuge, perim, hayalim, nazlma, deryoş, sonsy, elaa, hattah, yasemnn, ve bir an adını hatırlayamadığım tüm topiktaşlar. size sesleniyorum. dönün de eski sohbetleri yapalım yav
kizlarrrrrr doktordan geldim oglusum geliyor nasipse
hoşgeliyorrrrr sefalar getiriyorr kücük prensimizzzz eee topiğe bi adet prens lazımdı okadar prensesler arasına yakışır..hayırlısıyla sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah
Allah razi olsun cnm Darisi ins en yakin zamanda basina
inşallah yüce rabbim inşalahh en kısa zamanda bizede bir melek gönderir..kocişim bugün dediki selçuk bile baba oldu bizde halen tık yok ...artık oda cocuk özlemi duymaya başladı bunu anlıyorum
evet cnm zaman ilerledikce ozlem de artiyor. sizin de bak hersey yolundaymis ne guzel. ins vuslat yakin
irmooooooş hoş gelmişsin. kız nasılsın? özledim senibiri beni mi anmış işte geldim burdayımmmkız orki hamiş misin, niye yapmadın daha test sonucu hemen bildir ayyy heyecan yaptım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?