amin cnm ins. sen yapmadin mi bugun test?irmooooooş hoş gelmişsin. kız nasılsın? özledim seniyok kız test yapmadım.cesaret edemedim. pozitif görme korkusu sardı beni. korkuyorum.:18::18:
tatlııııım hayırlı olsun. sağlıcakla gelsin miniğin. kız hep kız hayal etmiştim senin için demek oğlun oluyor. aman sağlıklı hayırlı olsun da kız erkek farketmez
saolasin cnm en yakin ve hayirli zamanda instebrikler, maşallah diyorum bol bol. hayırlı zamanda bizede inşallah.
saol cnm oglusuma kiz bakiom artiksweet tebrik ederim masallah oglusuna.saglikla kucagina al insallah
amin cnm ins darisi isteyen tum arkadaslarimizaSweetcim, Allahım Sağ salim kucağına da almayı nasip etsin.Darısı herkesin başına inşallah.
Kızlar bugün doktor ziyaretimi yaptım.Ama kaç haftalık olduğunu ne doktor söyledi ne de benim aklıma geldi.Alttan muayene ile baktı.Ve gebelik var dedi.2 hafta sonragel kalp atışını duyalım,O zaman daha ayrıntılı konuşuruz dedi.İşte böyle ultrasonda kese gözüküyordu .fotoğrafını da verdi.İnşallah rabbim, herşey güzel olur Herkes için....ve benim için.
canım 3 gn sonra tekrarla derim belki stresten gelmemiştir yada direk kan testi ver yarın ne varne yok cıksın ortaya sende rahatlarsın15 inde adet günümdü olmadım
o gün test yaptım negatifti
zar zor dayanarak testi bugün sabah bida yaptım
bugünde negatif
o zaman benden 10 ekimde gelen pembe lekelenme yerleşme değilmiydi
adet hala olmadım
bakalım yarına Allah kerim
ah su haberi bir alsam soluğu burada alıcam da :)
bnde hıc ıs yok deseneyumurtalar 21 mm de catlıyor bildğimi kadarıyla salı günü 18 mm perşembe gitmiştim 21 mm olmuştu herhalde cabuk büyüyor kaliteli yumurtalıklar
geçmiş olsun canımmm iyi bak kendine tam yatıracak cinsten havalar kalın giyinmeye giyinemiyosun inceyle üşüyosun ben her gün sabah tıkanmış kalkıyorum aha üşüttüm diycem gün içinde düzeliyom bi gün benide çarpacak ama yokluyo ancagünaydın kızlar ben çok hastayım. boğazım şişmiş. çok acıyor. ateşim yüksek. tüm eklemlerim acıyor. işe nasıl gideceğim bilmiyorum
kızım korkununn ecele faydası yok yap bir an önce öğrende ona göre hareket et , belki bi halay çekecek enerjim vardır sana harcarım babyirmooooooş hoş gelmişsin. kız nasılsın? özledim seniyok kız test yapmadım.cesaret edemedim. pozitif görme korkusu sardı beni. korkuyorum.:18::18:
kız zilli napan senin cinsiyette belli oldu mu sweetimin veliahtına bir arkadaşta sen getir, bir paşada benden de de oynayalım şurdasweet tebrik ederim masallah oglusuna.saglikla kucagina al insallah
kizlarrrrrr doktordan geldim oglusum geliyor nasipse
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
geçmiş olsun canımmm iyi bak kendine tam yatıracak cinsten havalar kalın giyinmeye giyinemiyosun inceyle üşüyosun ben her gün sabah tıkanmış kalkıyorum aha üşüttüm diycem gün içinde düzeliyom bi gün benide çarpacak ama yokluyo ancasen doktor değilmisin yaz kendine bir rapor gitme işe
kızım korkununn ecele faydası yok yap bir an önce öğrende ona göre hareket et , belki bi halay çekecek enerjim vardır sana harcarım babybende ösledim seni ya ben nasılım baktım bebek beni ağırdan alıyo bende onu ağırdan almaya karar verdim evde tadilat var kat kaloriferi döşetcem , bide çatı katı yaptırcaz kısmetse onları araştırmakla geçiyo günler, kurbanı atlatırsam başlıycaz bakalım ..........
kız zilli napan senin cinsiyette belli oldu mu sweetimin veliahtına bir arkadaşta sen getir, bir paşada benden de de oynayalım şurda
hayırlı ossun sen gibi tatlı bir paşa geliyo desene yerim ben onun yanaklarınırabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri göstersin inşallah canım .....
bu arada hattah sanada hayırlı olsun , inşallah zevk alarak geçirceğin bir hamilelik süreci olur , sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bebişini.....
günaydın kızlar ben çok hastayım. boğazım şişmiş. çok acıyor. ateşim yüksek. tüm eklemlerim acıyor. işe nasıl gideceğim bilmiyorum
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
geçmiş olsun canımmm iyi bak kendine tam yatıracak cinsten havalar kalın giyinmeye giyinemiyosun inceyle üşüyosun ben her gün sabah tıkanmış kalkıyorum aha üşüttüm diycem gün içinde düzeliyom bi gün benide çarpacak ama yokluyo ancasen doktor değilmisin yaz kendine bir rapor gitme işe
kızım korkununn ecele faydası yok yap bir an önce öğrende ona göre hareket et , belki bi halay çekecek enerjim vardır sana harcarım babybende ösledim seni ya ben nasılım baktım bebek beni ağırdan alıyo bende onu ağırdan almaya karar verdim evde tadilat var kat kaloriferi döşetcem , bide çatı katı yaptırcaz kısmetse onları araştırmakla geçiyo günler, kurbanı atlatırsam başlıycaz bakalım ..........
canım benim sağolasın. hiçbir şey yiyip içemiyorum. boğazım öyle acıyor ki yutamıyorumcanim benimya kendine dikkat et.cay ic sut ic.gecsin hemencecik.ise gitmekde zor olur tahmin ediyorum.insallah cabucak gecer,
nasilsin canim.ne var ne yok.daha cinsiyyeti belli olmadi.kizimdaki gibi bir gebelik geciriyorum.o yuzden bence kiz.hatta karnimi kizim diye seviyorum.ama surpriz yapip oglus gelirse oda guzel.bir kiz bir erkek rabbım kisa zamanda isteyan herkese versin,hepinize dua ediyorum.sizde bana dua edin lutfen cikiyim artik su hastaneden senide cok ozlemisdim,zilli deyisini
kız insan kendine nasıl rapor yazar zilloş.neyse 2 günlük rapor aldım geldim eve. Yatıyorum. Valla bugün verdim tahlili bakalım ne çıkacak
canım benim sağolasın. Hiçbir şey yiyip içemiyorum. Boğazım öyle acıyor ki yutamıyorum2 günlüğüne rapor aldım geldim eve
inşallah biran önce çıkarsın canım , hayırlısı olsun hakkında niyeyse benim içime erkek miş gibi geldi bakalım yakında patlatırsın güzel haberi...
kızım sende ilk olurdun belki doktorlar kendine yazmayı akıl edemedi henüzşimdi sen duhtursun ya kocakarı ilacı diye yapmazsın ama tavsiye bi yemek kaşığı bala biraz sirke, yut acayip fayda eder
aman irmoşşş, şu kocakarı şeylerini daha faydalı buluyorum desem yeridir
kızlar beta hcg 3.08 çıktı. negatif ama niye böyle çıktı anlamadım. normalde negatifken hep <0.1 çıkardı.
kızlar beta hcg 3.08 çıktı. negatif ama niye böyle çıktı anlamadım. normalde negatifken hep <0.1 çıkardı.
midemmmmmmmmmmm bulanıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ayyy bi acayip midemmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?