hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Kızlar bugün doktor ziyaretimi yaptım.Ama kaç haftalık olduğunu ne doktor söyledi ne de benim aklıma geldi.Alttan muayene ile baktı.Ve gebelik var dedi.2 hafta sonragel kalp atışını duyalım,O zaman daha ayrıntılı konuşuruz dedi.İşte böyle ultrasonda kese gözüküyordu .fotoğrafını da verdi.İnşallah rabbim, herşey güzel olur Herkes için....ve benim için.

amin cnm ins. sen yapmadin mi bugun test?

tebrikler, maşallah diyorum bol bol. hayırlı zamanda bizede inşallah.
saolasin cnm en yakin ve hayirli zamanda ins

sweet tebrik ederim masallah oglusuna.saglikla kucagina al insallah
saol cnm oglusuma kiz bakiom artik

Sweetcim, Allahım Sağ salim kucağına da almayı nasip etsin.Darısı herkesin başına inşallah.
amin cnm ins darisi isteyen tum arkadaslarimiza

15 inde adet günümdü olmadım
o gün test yaptım negatifti
zar zor dayanarak testi bugün sabah bida yaptım
bugünde negatif
o zaman benden 10 ekimde gelen pembe lekelenme yerleşme değilmiydi
adet hala olmadım
bakalım yarına Allah kerim
ah su haberi bir alsam soluğu burada alıcam da :)

ozman bu cicekle yeni anne adayımız icinnnn :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119:

canım 3 gn sonra tekrarla derim belki stresten gelmemiştir yada direk kan testi ver yarın ne varne yok cıksın ortaya sende rahatlarsın

günaydın kızlar ben çok hastayım. boğazım şişmiş. çok acıyor. ateşim yüksek. tüm eklemlerim acıyor. işe nasıl gideceğim bilmiyorum

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın kızlar ben çok hastayım. boğazım şişmiş. çok acıyor. ateşim yüksek. tüm eklemlerim acıyor. işe nasıl gideceğim bilmiyorum
geçmiş olsun canımmm iyi bak kendine tam yatıracak cinsten havalar kalın giyinmeye giyinemiyosun inceyle üşüyosun ben her gün sabah tıkanmış kalkıyorum aha üşüttüm diycem gün içinde düzeliyom bi gün benide çarpacak ama yokluyo anca sen doktor değilmisin yaz kendine bir rapor gitme işe

irmooooooş hoş gelmişsin. kız nasılsın? özledim seni yok kız test yapmadım.cesaret edemedim. pozitif görme korkusu sardı beni. korkuyorum.:18::18:
kızım korkununn ecele faydası yok yap bir an önce öğrende ona göre hareket et , belki bi halay çekecek enerjim vardır sana harcarım baby bende ösledim seni ya ben nasılım baktım bebek beni ağırdan alıyo bende onu ağırdan almaya karar verdim evde tadilat var kat kaloriferi döşetcem , bide çatı katı yaptırcaz kısmetse onları araştırmakla geçiyo günler, kurbanı atlatırsam başlıycaz bakalım ..........
sweet tebrik ederim masallah oglusuna.saglikla kucagina al insallah
kız zilli napan senin cinsiyette belli oldu mu sweetimin veliahtına bir arkadaşta sen getir, bir paşada benden de de oynayalım şurda
kizlarrrrrr doktordan geldim oglusum geliyor nasipse

hayırlı ossun sen gibi tatlı bir paşa geliyo desene yerim ben onun yanaklarını rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri göstersin inşallah canım .....

bu arada hattah sanada hayırlı olsun , inşallah zevk alarak geçirceğin bir hamilelik süreci olur , sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bebişini.....

nasilsin canim.ne var ne yok.daha cinsiyyeti belli olmadi.kizimdaki gibi bir gebelik geciriyorum.o yuzden bence kiz.hatta karnimi kizim diye seviyorum.ama surpriz yapip oglus gelirse oda guzel.bir kiz bir erkekRABBIM kisa zamanda isteyan herkese versin,hepinize dua ediyorum.sizde bana dua edin lutfen cikiyim artik su hastanedensenide cok ozlemisdim,zilli deyisini

canim benimya kendine dikkat et.cay ic sut ic.gecsin hemencecik.ise gitmekde zor olur tahmin ediyorum.insallah cabucak gecer,

kız insan kendine nasıl rapor yazar zilloş.neyse 2 günlük rapor aldım geldim eve. yatıyorum. valla bugün verdim tahlili bakalım ne çıkacak

canim benimya kendine dikkat et.cay ic sut ic.gecsin hemencecik.ise gitmekde zor olur tahmin ediyorum.insallah cabucak gecer,
canım benim sağolasın. hiçbir şey yiyip içemiyorum. boğazım öyle acıyor ki yutamıyorum 2 günlüğüne rapor aldım geldim eve

inşallah biran önce çıkarsın canım , hayırlısı olsun hakkında niyeyse benim içime erkek miş gibi geldi bakalım yakında patlatırsın güzel haberi...

kızım sende ilk olurdun belki doktorlar kendine yazmayı akıl edemedi henüz şimdi sen duhtursun ya kocakarı ilacı diye yapmazsın ama tavsiye bi yemek kaşığı bala biraz sirke, yut acayip fayda eder

aman irmoşşş, şu kocakarı şeylerini daha faydalı buluyorum desem yeridir

kızlar beta hcg 3.08 çıktı. negatif ama niye böyle çıktı anlamadım. normalde negatifken hep <0.1 çıkardı.

aman irmoşşş, şu kocakarı şeylerini daha faydalı buluyorum desem yeridir

geçmiş olsun cancan...bende sana bi kocakarı ilacı yazam şimdik bir bardak ılıksuya gripin karabiber yarım limon bi kaşık bal koy karıştır ic sonra güzel gine dinlen...bu şahsen ve kayinvalidem tarafndan denenmiş kesin sonuc verir boğaz acını gecirirl...
öle işte benim bata kaldı 1 gün dün ağrım da oldu kesin geliyor kırmızlar

benim beta değerim düşükten 2 hafta sonra 412 den 10 a düşmüştü , anca düşmüştür belki betan o yüzden 3 tür .. ....
kızlar beta hcg 3.08 çıktı. negatif ama niye böyle çıktı anlamadım. normalde negatifken hep <0.1 çıkardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…