hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

ben de öğretmenim... 25 yaşındayım.
2 yıllık evliyim evlindiğim günden beri çocuk istiyorum...
göründüğü kadarıyla ben de siıkıntı yok...
eşim martta varikosel ameliyatı geçirdi.... sperm sayısı mükemmel (maşallah ) ama hareketlililk yüzde 1 ve morfoloji yüzde 3....

benim 3. denemem ve 2,5 yıllık evliyiz öğretmenim biz de korunduk sanki şıp diye olucak ne kaaaaaaa manyakmışız

Maşallah topigimize eeee daha önceki topige girmiycekmiyiz artık

benim ilk denemem,3 yıllık evliyiz..

hadi kız ilk denemmede tuttur bizim yapamadığımızı yap
ama çok kaptırma stres en kötüsü canım
ilk denememde hemen hamile kalacam sanıyordum
ama önce vücudun hazırlıyo hamileliğe anlaştık mıı

beklemek sıkıcı ama yumurta takibi daha stresli bence
ama sana kalmış bir dene ama rahatsızlığın yoksa bence hiç deneme mecbur kalana kadar derim ben
hormon yükleniyo boş yere

öyle ama bir yıl oldu bir düşük yaptım belki bi sorun var doktor kontrolünde çalışmalara devam edicem artık...ben stres oldukca kocayıda stres ediyom zaten ...

benim 3. denemem ve 2,5 yıllık evliyiz öğretmenim biz de korunduk sanki şıp diye olucak ne kaaaaaaa manyakmışız

viole ben bugün tayin istedim okulda norma düştüm
ama inşallah tayinim çıkar da bir daha uğraşmam
ama çok rahatladım yaa
çok sıkıcı bir süreçti

kızlar bişe sorcam sol kasığımda hafif bi ağrı var yumurtladığımdan olablir mi?:26: bi de ilişkiye girerken batıyo sanki orası normal mi?

öyle ama bir yıl oldu bir düşük yaptım belki bi sorun var doktor kontrolünde çalışmalara devam edicem artık...ben stres oldukca kocayıda stres ediyom zaten ...

anladım canım geçmiş olsun
tabii git zaten sorun yoksa dedim
inşallah hemen gelir bebişinnnnnnn

varikosel ameliyatından sonra mı öyle oldu durum??

inşallah en kısa zamanda hamiş kalırızz
sperm hakkında pek bilgim yok biz yaptırmadık daha bu ay yapılacak
inşallah bizde de bi sorun çıkmaz:26:

sen içini ferah tut inşallah hemen gelir

kızlar geçen ay benim benim adetim gelmedi yani 8 gün gecikti.evde test yaptım + çıktı.ama ben - diye değerlendirdim(çünkü çift çizginin ikiside koyu çıkacak zannediyordum).günler geçiyor yine gelmiyor adet.sağlık ocağına gittik.idrardan test yaptılar.yine öyle çıktı.hemşire "gebelik var"dedi.ben uçtum.geç vakit olduğu için kan testini pazartesi yaptıralım dedim.2 gün sonra adetim geldi.3 gün sancım sürdü.konyaya gelince doktora gittim.(adetimin bitmesine yakın gittim).doktor pek ilgilenmedi.muayene etti.gebelik oluşmamış dedi.ama 2 test + çıktı.teyzemin kızına anlattım.(teyze kızı eczacı.onun başından da çok geçti böle şeyler).teyze kızı sen hamile kalmışsın ama bebek sağlıksızmış adetle birlikte düşmüş dedi.

inşallah canım,ağzından bal damlıyor..amin amin..
yalnız bir belirti olmaz mı insanda?bende hiçbir belirti yok,sata göre anlıcam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…