canım hoşgeldin topik eskisi gibi canlı değil..bizim evede gelmedi bebiş bekliyruz calışmalara devam...
tam gaz canım....
eşim şu sıralar olmasa iyi olur.3-4 ay sonra diyor.bende oluruna bırakalım hayırlı zamanda olsun diyorum.pek de üstüne gitmiyorum.Rabbim yazdıysa zaten hayırlı zamanda gelir....
oluruna bırakmak daha iyi oluyr cok stres olmuyor insan. birazdaha raahat oluyor...sizin bir sorununz yoktu yanlış hatırlamıyorsam.biz dün bebek görmeye gittik miniminnacık kulakları vardı ya böyle esmer esmer cok şekerdi..
bende bi problem yok.eşimi de öyle sanıyorum.oluruna bıraktım daa.içimdeki heyecan normal mi sence.bugün böyle bişey olacak gibi heyecanlıydım
kızlar ben geldim.evime taşındım.çok yoruluyorum hiç nete giremiyorum.ne alemdesiniz.topiğimizde kaç gebe var?
o bebiş bana gelemedi.ev toplama-taşınma sırasında ara vermiştik.şimdi tekrar başladık.şu sıralar yumurtlama günüm.boş geçirmedik ama artık gerisi Allahtan.aslında artık eskisi gibi çok kafaya takmıyorum.ama bu sıralar çalışmaya başladık.içim kıpır kıpır.heyecanı bi atamıyorum üstümden.
günaydın kızlarrrr.............................
hoşgeldin hemşommmmmmmmmmmmmmmm............................
sana da günaydınn........ Kızlar kırmızlarım gelmedi daaha ama birazcık ağrım var.. Test yapmıcam biraz daha beklicem...
kız rümüş naber , senin bu mesajları okurken kendimi dakika dakika canlı ana haber bülteni izleyen seyirci gibi hissediyorum , oda neymiş deme işte o benim
stres gerginlik bolbol soru işareti öyle ne ararsan var bende...napayım belki gelirsiniz ik isohbet ederiz diye dakka dakka yazıyorum kendi halimi..nerdeinz hem siz nerdesinzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
bu arada benim kırmızı gelmedi
çılgınnn zaten gelse o gelemeyesiceler anında haberimiz olurYa ben işteyim tekim üstüne bide iş çok yoruldum iyi tarafı bayramdan sonra izin aldım 2 hafta yatcam evde ohh yandan yandan :118::118::118: Ama gelecek hafta diş çektireceğim geldikçe aklıma neşem kaçıyo neden acaba :44:
hadi gelsin annesinin birtanesiii cok bekletmeden glesin göbüşüme sonra kucağımıza hayırlısıylaaaaaaaa hadi gelll yavvvvvvvvvvvvv
rümüş gelmemiş kırmızoşlar kız yoksa gelen bebiş midir
yok kuzum gelmedi daha kırmızılarrrrrrr stresten acı kısır ardından çukalato ardından yoğurt yedim ...az daha beklemek istiyrum test için 2 ay öncede 6 gün geciktiydi cünkü
sen nasılsın doktor neler söyledi
rümüşüm dünkü nöbetten beri uykusuzum ben. ben uyumaya kaçsam olur mu:26:yarın daha zinde buralarda olur hatta sabah da kepenk açılışı yaparım
Allah yardimcin olsun cnmhamile kalmadan önce iğneye başlamam gerekiyormuş. ne zaman hamile kalacağım belli olmadığından şansı artırmak için aşılama önerdi. bakalım bi aksilik olmazsa bu ay aşılama olacakk
ben geldim rümüşümm :116:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?