aaa ne var dişçide kızz bi igne yapıyorlar sonra cekiyrolarrrr senin gibi karadeniz uşağı dişciden çekiniyor yoksa.............Senin bat nezman napıyon ne ediyonn calışmalar var mı yokmu ben sana dediydim dimi kırmızılar gelmedi diye
son düşürdüğüm bebek genetik olarak sağlıklı bir kız bebekmiş.
Benim immün sistemim bebeklere zarar veriyormuş
son düşürdüğüm bebek genetik olarak sağlıklı bir kız bebekmiş.
benim immün sistemim bebeklere zarar veriyormuş
hadi bakalımhamile kalmadan önce iğneye başlamam gerekiyormuş. ne zaman hamile kalacağım belli olmadığından şansı artırmak için aşılama önerdi. bakalım bi aksilik olmazsa bu ay aşılama olacakk
merhaba kızlar benim kırmızıılar geldi..orkide doktorlar yarın calışıyor mu yarın doktora gitsem 3.gün desem bi sıkıntı olur mu yada 2.günde bi işlem yapılıyor mu
hoşgelmiş kırmızılar3.günde gittiğin zaman hormon testi yapılıyor.yaptırmışmıydın daha önce?
selamlar gaciler!benim bata 4 gün var.acep evde kalan son testi bugün kullansammı diyorum.hiçbir belirtim yok aslında.öylesine..aklıma takıldı.
hoşgeldin.....yapma kız niye harcıyon testleri...
merhaba kızlar benim kırmızıılar geldi..orkide doktorlar yarın calışıyor mu yarın doktora gitsem 3.gün desem bi sıkıntı olur mu yada 2.günde bi işlem yapılıyor mu
Günaydın kızlar
yok canım o kadar kolay değil benim 20 liklerimin çekilmesi benimkiler yandan yandan geliyo :118::118: O yüzden ameliyatla alınıyolar oda önce anestezi sonra antibiyotik tedavisi demek bi hafta dikişli geziyorumki yandan geldiği için ne kadar kesilecek oda belli olmuyo çıkartılması zor yani... Benim şu aralarda yumurtlamam lazım eşimle günaşırıya karar vermiştik hatta bugun çarpışmalıydık ama dedim yarın tatil yarın görüşelim sonra düşündüm bizim bebek niye gelmiyo hemencecik anladımAtalar boşa dememiş üşeninin çocuğu olmaz diye çok üşeniyom yumurtlama döneminde çarpışmaya ya Bu zorunluluk öldürecek beni bigün , sabah sabah ne çene deycen şimdi ama dişçide yumurtlamanın arkasına ya bilemedim ya iğne antibiyotik yiycem bu ay ertelense mi bilemedim ........................
immün sistem ne gııı, hayırlı olsun canım , sağlıkla gelir inşallah bebişin .....
günaydııınnnnnn kızlaarrrrrgerçi öğlen oldu ama ben daha yeni uyandım nasılsınız bakalım?
iyiyiz canım çok şükür. sen nasılsın? uzun zamandır denk gelmiyoruz. neler yapıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?